Bir gün sonra öleceğinizi bilseydiniz ne yapardın
-
necroyunus
- Kullanıcı

Herkesle helalleşir kime ne söylemek istiyorsam hepsini söylerim.Cevaplarını duymaya ihtiyaç bile duymadan.
Sonra annemlerin evime giderim.Canım çektiği ne varsa rica ederim onlardan bana pişirmelerini isterim.
Yemeğimi de yedikten sonra yatağıma doğru gider bir not yazarım ama uzunca bir not.Kimin hakkında ne düşündüm kim neleri doğru neleri yanlış yaptı falan hani böyle dünyayla ilgili kafamda ne varsa hepsini dökerim kağıda.Çok gereksiz şeyler bile yazarım bazı küçük espriler de atıştırırım.
Ve herkese beni özlememelerini ama aynı zamanda unutmamalarını söylerim.Ve bir gün tekrar görüşebilmemiz için dua etmlerini isterim.
Sonra yatağıma uzanır tüm gece düşüncelere dalarım.yanıma da ailemi oturturum.Arada onlarla konuşurum.Saat iyice ilerleyince ellerini tutar ve uykuya dalar ertesi günü beklerim aileminde beinmle birlikte bekleyeciğini bilerek...
Sonra annemlerin evime giderim.Canım çektiği ne varsa rica ederim onlardan bana pişirmelerini isterim.
Yemeğimi de yedikten sonra yatağıma doğru gider bir not yazarım ama uzunca bir not.Kimin hakkında ne düşündüm kim neleri doğru neleri yanlış yaptı falan hani böyle dünyayla ilgili kafamda ne varsa hepsini dökerim kağıda.Çok gereksiz şeyler bile yazarım bazı küçük espriler de atıştırırım.
Ve herkese beni özlememelerini ama aynı zamanda unutmamalarını söylerim.Ve bir gün tekrar görüşebilmemiz için dua etmlerini isterim.
Sonra yatağıma uzanır tüm gece düşüncelere dalarım.yanıma da ailemi oturturum.Arada onlarla konuşurum.Saat iyice ilerleyince ellerini tutar ve uykuya dalar ertesi günü beklerim aileminde beinmle birlikte bekleyeciğini bilerek...
atlar otobüse sevgilimle aramdaki yolları 6saatte aşar, hiç bişey sölemeden saatlerce sarılırdım ona, son nefesimde de yanaına bi buse kondurup, nefesi tenimde, gözleri gözlerimde yaşama mutlu veda ederdim...
özlem ve saygılarımla...
özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
iyide bir günde ne kadar okuyabileceksinki. tabi amacın senden sonrakilere kredi kartı borcu takmaksa başkaNIGHT wrote:Hemen koşa koşa kitapçıya gider kredi kartımın limiti ne kadarsa o kadar kitap alır eve kapanırdım
tabiki bende sevdiğim insanlarla zaman geçirmek isterim ama öyle yada böyle ölünce gene buluşacağız. Mümkün olduğu kadar çok insanı bir araya toplar ve son saatlerimi onlarla sohbet ederek tek tek görüşerek geçiririm ama asıl önemlisi sonra karadenize gider bir kayalığın üstüne çıkar sattlerce denizi dinler tuzlu suyu koklarım hele bide karadeniz azgınsa, dağ gibi dalgalar kayaları dövüyorsa işte bu manzarda ölünür.
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

valla ne bilim yapcak çok şey var aklımda çok pislik yaparım çekersiniz benden valla bursaaa
Kullandığınız üslüb nedeniyle mesajınız değiştirilmiştir. // Moderatör.
Kullandığınız üslüb nedeniyle mesajınız değiştirilmiştir. // Moderatör.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
legacy_user_3568
Bütün gün telefonla konuşup herkese yarın öleceğimi söylerdim. Helvalarını kendilerinin getirmesi gerektiğini yoksa yarın aç kalacaklarınıda belirtirdim. Böylece yarın sabah ölmezsem elimdede bir sürü helva olurdu ama ölürsem millet kendi yaptığı helvaları yiyip karnını doyururdu. Bir tür hayır işi... 
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Logan
- Kullanıcı

BEN GİDERDİM ABİ ARABAYI ALIR İZMİR İSTANBUL GEZEDİM VE ARABADA Ã?LÃ?RDÃ?M...
BENİM AğLAYANIM OLMAZDI HERALDE
BENİM AğLAYANIM OLMAZDI HERALDE
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF