BÖYÖK İZMİR BULUşMASI
Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? İzmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eğer o günde buluşursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeşlerine omuz vermeye hazır!!
çok özlemiştim deniz kenarında dolaşmayı, çok özlemişti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemişti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaşmay, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliğimle özlüyorum sen beni özlemesende...
özlem ve saygılarımla...
çok özlemiştim deniz kenarında dolaşmayı, çok özlemişti silahındaki kanları çimlere silmeyi, çok özlemişti erdinçle gencayl ibrahimle ve niceleriyle dertlerini zevklerini paylaşmay, duy ey izmir sesimi ordaysan, ve bekle beni, ben seni tüm benliğimle özlüyorum sen beni özlemesende...
özlem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Biz seni unutmadık ama sen bizi unutmuşsundrizzt_chosen wrote:Bilmiyorum hala hatırlayan var mıdır beni buralarda? İzmir tayfasının ilklerinden, 12 kasımda ben izmire geliyorum , 13. de cumartesi oluyor,eğer o günde buluşursanız fatih (drizzt_chosen) silah kardeşlerine omuz vermeye hazır!!
özlem ve saygılarımla...
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
- mightywolf
- Kullanıcı

Hehehe, C.tesi gunleri orayı biz aldıkTurkleader wrote:Çok kolay. Kapının karşısında, kafenin en baş köşesinde (yerden yüksek ve köşe olur orası) garip garip tipler görürsen onlar biziz. Kafenin o bölümü bize tahsis edilmiştir. Tipler:
*Bağıra çağıra ve çoğunlukla ayakta oyunu anlatan bir DM (Ben)
*Grubumuzun cleric'i ve babacan adam Rıfat abi, hep sessizce, en kenarlarda durur. Uzun saçlı bir elemandır. At kuyruğu yapar hep.
*Saçı sakalına karışmış, bonus kafa, topsakal palabıyık bir deli. (Can)
*Kel ve yarım-ork tiplemenin biri. Genelde bizi onunla dalga geçerken bulursun. (Serdar)
*Topsakallı, az saçlı, iri yarı elemanımız Mert'i tanıyormuşsun sanırım...
*Uzun boylu, zayıf, pörtlek gözlü eleman da Tevfik.
Saygılarımla...
Takımlarda degisiklik oldu tabii
Tipler :
*Rıfat abi : Eskiden uzun saclı sessiz diye yazmıs arkadas, artık kısa saclı hala sessiz
*Mert : Hala iri
*Cagdas : DM, kendini kaptırıp ayakta ORK taklidi yapan birini gorursen odur
*Gencay : Dalgali uzun saclı zayıf bir eleman , grubun tipik ELF'i ...
* ve ben! : Dukkana girdiginde goze carpan ilk insan .. Hem boy hem enine bayaga genis olaraktan heralde gozden kacmam
Mujks
Kimse beni yazmamış unutulduuum..
Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve İzmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaşın arasındaki o tek hatun benim..
Ã?ilek: Sürekli gülme krizine giren uzun siyah saçlı ve İzmir tayfasında bulunan 3647586097047 tane erkek arkadaşın arasındaki o tek hatun benim..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
- mightywolf
- Kullanıcı

cilek wrote:Kimse beni yazmamış unutulduuum..
Kusura bakma
Dedigim gibi izlemek isteyen C.tesi gelsin. Bu hafta sonu Dıgıl dayız.... Saat 12.00 da bulusulcak dendi, saat 13.00-14.00'ı bulur tabii...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Yaa arkadaşlarım bir gün farklı bir iş yapmaya ne dersiniz her hafta aynı olaylar belli süre sonra bide sıklmaya başlicaz diye düşünüyorum uzn zamandır bir arada doğru düzgün bir arda iş yapamıyorduk ve göremiyorduk yapabileceğimiz şeyleri söyleyinde hep beraber yapmaya calışalım 
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
selam izmir tayfasının güzide üyeleri...
kutsal topraklara -izmir'e- geri dönen drizzt_chosen en yakın buluşma tarihi hakkında bilgi dilenir sizlerden., ki yanınıza bi sandalye çekip içkilerinizi yudumlarken sizlere eşlik edebilsin, muhabbetinize ortak olsun...
tüm eski dostlara selam olsun ayrıca burdan, erdin.,gencay,ibrahim, çağdaş ve nicelerine yani...
sonsuz selam ve saygılarımla...
kutsal topraklara -izmir'e- geri dönen drizzt_chosen en yakın buluşma tarihi hakkında bilgi dilenir sizlerden., ki yanınıza bi sandalye çekip içkilerinizi yudumlarken sizlere eşlik edebilsin, muhabbetinize ortak olsun...
tüm eski dostlara selam olsun ayrıca burdan, erdin.,gencay,ibrahim, çağdaş ve nicelerine yani...
sonsuz selam ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...