istanbul üni. fantezi ve bilimkurgu topluluğu
istanbul üni. fantezi ve bilimkurgu topluluğu
<div>-sıkıldım-</div><br>
-
Gelmir Elensar
- Kullanıcı

evet var.. hatta varmış bayağıdır da bizim haberimiz yokmuş... bu salı toplanacaz galiba edebiyat fakültesinde.. ilgili arkadaşların http://www.iufantezivebilimkurgu.toplulugu.com/ un forumlarına bi bakmalarını tavsiye ederim 
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
henüz başlangıç aşamasında, ayrıca kendi adıma konuşmak gerekirse zaten avcumun içi gibi bildiğim şeyleri bir kez daha yazmaktan hoşlanmam(ha işin ucunda para varsa akrostiş bile yaparım o ayrı
)
şakası bir yana elbet zaman içinde forumları da dolacaktır, hele bi sayımız artsın..
şakası bir yana elbet zaman içinde forumları da dolacaktır, hele bi sayımız artsın..
<div>-sıkıldım-</div><br>
ya ama anlamıyorum... bu tür şeyler neden hep beyazıtta oluoki?? medeniyetin eli ne zaman awcılara dokuncak?? harcanmak we sürünmek istemiorus oralarda...
étoné *;)*
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
forumların kritiğini burada yapmak yakışık almaz gerçi ama zaten forumlar fantastik dünyayla alakalı bi pşatform olarak düşünülmemiş bi konuşma mekanı gibi kullanılıyo...KenTaky wrote:Forumlarında alakasız konulura fantastik dünyadan daha fazla yer vermişler. Hoşuma gitmedi.
arashi wrote:ya ama anlamıyorum... bu tür şeyler neden hep beyazıtta oluoki?? medeniyetin eli ne zaman awcılara dokuncak?? harcanmak we sürünmek istemiorus oralarda...
beyazıtta harcanıp sürünürmüymüş insan hiç
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Ya benim gibi şehir dışında oturanlar ne yapsın. Ancak hafta sonları istanbula gelebiliyor oda parasal bir sıkıntın olmazsaarashi wrote:yaw beyazıtta diil awcılarda sürünüorus zatenhele bide pzt.leri 4,30da çıkıorus hava karanlık dönene kadar YUSUF YUSUF... aslında tam larp ortamı
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...