Diyarın Ustaları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

efla cım bu sorularının cevabı diyarın ustaları kabul merkezi başlığında var. istersen oraya bir bak. eğer gene havada kalan bişi olursa..ben sana yardımcı olurum.

saygılar
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Bana sorular nezaman gelcek yaa...
Bu arada harbi zor mu bee...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

çok zor çook..öyle böyle değil,ama ben geçtim:)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Yaw şeytan diyo gir şu sınawa ama korkuom ya çok zormuşşşş. 8O :???:
No one hears him cry so he turns to evil...
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Zormuş mormuş vız gelir bea :P Bakın rekor kırıcam, tek soruyu yanlış cevaplamıycam :D Bi kenara yazın. (rezil olmam umarım!?)
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ya buraya bende yazı yazmak istiyorum ama burada ne olduğuu bilmiyorum hepsini okuyup sora yazarım diyecektim ama hasalığım yüzükten dolayı okumayı unuttum okuma yapamıyorum malesef bureye bene hafif bir şekilde yazabilirseniz bende buraya yazı yazarım

not(yazmayı da tam bilmiyorum yazılarım yanlış olursa özür dilerim)
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ustalık sınavları vardı nooldu acaba.Başvuru yapmıştım o zamanlar genç ve kudretli bir başrahiptim,sonra öldüm ve başka bir bedende bir büyücü olarak geldim.Zaman geçti bir boyut kapısından geçtim ama hala ustalık sınavı alamadım.
Anladın sen bakma öyle.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bende girdim baklım ne olcak soruları dah almadım ama alınca 1 hafta süremi ne varmış ben 1 günde yapar verim :D sonra tabiki hepsi dogru olur
en son bunu matamatik yazılısında demiştim bve 10 almıştım :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yok 1 hafata gibi bir kural yok sadece geçiktirdiğin herken senin açında düşünceleri değişiyor sınavı yaparken kimseden bişe sormaman lazım ee zamanını uzattığın taktirde senin hakkındaki düşünceler değişiyor ve sen biyerlerden öğrenmeye calıştın felan gibi işte bu yüzdende kazanma ihtimalin azalıyor doğal olarak.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

dün gece girmis bulunmaktayim oldukca iyi gectigini düsünüyorum gerci fazla akademik bilgiye girdim herhalde yinede dogruydu hepside dogal olarak :D bu arada 1 hafta fln beklenirmi ya sanmam öyle birsey yarim saatte biter napicaniz 1 haftada Ed greenwood a mail atar sorar insan o kadar sürede :P

bu arada monk yaptik, o zaman savasci ekürisinden sayilicaz herhalde?
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

LourdesTr wrote:Zormuş mormuş vız gelir bea :P Bakın rekor kırıcam, tek soruyu yanlış cevaplamıycam :D Bi kenara yazın. (rezil olmam umarım!?)
Nostalji...
sevket
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sevket »

Abi ben de yakında gircem... :clap:
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Önemli birşeyse bende gireyim :embarrass:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Diyarın ustaları önemli bir şey mi? Bu bakış açına göre değişir. Genel olarak sınav diyarın sınıflarında en iyi rol yapabilenlerini seçmeye yöneliktir. Sınavı bir defa geçtikten sonra usta sayılırsın. Uzunca bir zamandır da sınavı geçenler daha yüksek seviye sınıflarla oynama hakkı kazanıyorlar.

Bunun tek istisnası yeni ortaya çıkan ozan sınıfı onun sınavı akademide.. Bu arada oradaki ozan klasik barddan farklı bir sınıf neredeyse her şeyi müziği ile yapıyor. ( Tabii klasik her sınıfta olan yeteneklerden onun da alma hakkı var)

O nedenle klasik bard sınıfı için de diyarın ustalarına girilebilir. Diyarın ustaları hakkında ayrıntılı bilgiyi bu konunun ilk sayfasından ve diyarın ustaları bölümündeki açıklamalardan öğrenebilirsin.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Diyelim ki girdik ve usta olduk (aksi düşünülebilir mi :king: ) sitedeki oyunlar dışında bir getirisi varmı?
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Post Reply