Azaline

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

şu yazıya nedersiniz sevgili abey sen askerde olduğun süre içerisinde biz gardaşların pek üzgün ve süzgünleştik hatta artık bize zevk veren oyunları bile oynayamaz hale düştük. sevgiler saygılar gardaşların FRP

:? ABİ BU MEKTUPTAN BİRİ Ãƒ?AKSIN KAFAYI KAZITIRIM VALLA zuhahahah :D bu arada adam gibi yazmayı beceremezmiyiz ya biraz fazla uğraşacağız okadar :wink:
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Birisi mektup yazsın... Asker mektubu anısı da olur hem...

Saygılarımla...
Türklider...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Alternatif olarak "Acıların çocuğu Salih'e" diyebiliriz :D. O zaman yanlış anlamazlar. Hmmm yoksa anlarlar mı? Aslında yanlış anlarlar ama bunda bi sakınca olmaz. Ã?ünkü biz anlatmak istediğimizi anlatırız ama ordan anlaşılabilecek başka birşeyi anlamış olurlar.

Anlatabildim mi ? :D:D:D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

valla adam alttarafı 5.5 ay yapıp gelecek yahu biz yazalımmı yazmayılımmı derken salihin kendisi çıkıp gelecek :D eh ozamanda gerek kalmayacak doğal olarak
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

böyle bir olay için elimden gelinin herşeye yardım ederim

Saygılarımla
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

dün aklıma şööle bişiy geldi. mektupları gene el yazısıynan yazıp, kargoynan göndeririz; ama askeriyeye diil. Acenteden alınacak şekilde yollarız. O da, şehir iznine çıktıında gider acenteden alır, okur. Sonra da, kendi evine geri yollar gene kargoynan.

Bu ii mi?
War, war never changes...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Mektuba acilarin tanrisi gibi ifadeler koymazsak bence sorun olmaz....
Eger koyacaksak da bunlari sadece azalinin anlaayacagi bir dile sokarasak daha iyi olur gibi.. Ornegin belki din kardeslerin denebilir. Benim asil endiselendigim frpworld ismi hani su cocuklari kotu yola surukleyen uc harfli seyi cagristirdigindan belki sorun olabilir. O nedenle mektuba bu ismi koymayabiliriz. O zaman sadece arkadaslarin ya da alternatif olarak okul arkadaslarin gibi bir seyler yazip yollayabilirz tabii bu durumda sanirim takma isimlerimizle de hitap etmek yanlis olacaktir. Ne bileyeim Firble ismini orada yadirgayabilirler. Yanlis anlasilmasin ama Green Eye of Evil sanirim ingilizce bilenler tarafindan mesela daha da fazla yadirganir muhtemelen.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
mightywolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mightywolf »

Azalin kim ? :D kusura bakmayın daha yeniyiz. Askere mi gitti? :S
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;

" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

frpworld yazmak yerine site sakinleri yada ne bileyim ona benzer bir şeyler yazsak olur mesela.Yani bir insana bütün site mektup yazamazmı...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Post Reply