Yüksek Büyücülük Kulesi (RPG) / Sınava Gir

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

kedi hafifçe black rider ı izliyordu.
''evet black'' dedi.''sana birkaç sorum olacaktı.aslını söylemek gerekirse kuleye geldiğinden bu yana seni izliyorum.çalışmalarını ve yönelimini.dünya görüşünü,kendine ve ustalarına saygını.şimdi ise sana sormak istiyorum...sadece sormak...'' kedi masumca black i izliyordu.black kendini buraya zımbalayan şeyin ne olduğunu merak ediyordu.
sonrasında anlayacaktıki onun hayatını şekillendirecek sınav başlamıştı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Black_Rider(adim Denikron).Denikron kedinin gozlerine bakiyordu basini baska yere ceviremiyordu Denikron kedinin gozlerinin icine bakarak konustu benden ne istiyorsun ve benden ne ogrenmek istiyorsun.Ve sen nesin hic bir kedi bir buyucuyu oldugu yere zimbalayamaz...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''Denikron...ah ismini beğendim.seni buraya zımbalamam ise...sadece bi büyü diyelim...''

ve ilk soru geldi...
''neden büyü Denikron?neden bir kiralık katil değilsin ya da paralı bir asker.neden büyü yolunu seçtin?seni bu yola iten nedir?''
kedi kuyruğunu arkasında hafifçe sağa sola oynatıyordu.denikron gözlerini hafif kıstı düşünmeye başladı...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Neden bana bunlari bana soruyorsun,bunlari ogrenip napacaksin...
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

black...sana bunları soruyorum çünkü özünü kavramaya çalışıyorum.
şimdi cevap ver.

Denikron üzerindeki büyünün etkisini kavramaya başlıyordu.büyünün sinirbozucu etkisi üzerinden çekilip alınmış gibiydi.yine de başka bir yere gitmek isteyeceği söylenemezdi.

kedi gözlerini hafifçe kısarak Denikron un yüzüne sorgularcasına bir bakış fırlattı.
yoksa büyüye bağlı değil misin?çekindiğin bir şey mi var dostum?

ve ilk soru tekrarlandı.

Neden büyü Denikron?

bana cevap vermelisin...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

buyuye sanatlara cocukluktan beri ilgim vardi kardesimde oyle ben kara cubbeyi sectim kardesim aki.Ailem benden nefret ediyordu hep kardesimi ovuyordu...Evden kactim,sokaklarda uyudum gerektigi zaman ac kaldim ama beni bu hedefimden ayiramazdi ben buyuye asiktim.Sonra kara bir cuppeli buyucu gordu yeteneklerimi anladi beni yetistirdi...Ve sonra iste buraya geldim
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Denikron un etrafı kapkaraydı onun gözünde.
karşısındaki kedinin birdenbire dönüşüm geçirdiğini farketti.
vücudu titriyor kemikleri dışarı fırlamaya başlıyordu.ellerindeki pençeler uzayarak açıldı.ön ayakları devasa kollara dönüştü .dişleri uzayarak 10larcası yüzlercesi oluverdi..ve kılları daha bi kararıp korkutucu bir hal aldı.ve black in karşısında şimdi kendi boylarında dehşetin farklı bir ifadesi dikilmekteydi.

''sana sinirbozucu hayat hikayeni sormadım...BLACK...
Bana sadece neden büyüyü seçtiğini söyle.
ne adına bu güce hizmet ediyorsun?sanata hizmetinin amacını söyle bana!''

yaratığın uzun kalın elleri yere kadar uzanıyordu ve şimdi dev tırnaklarıyla bir ileri bir geri yeri çiziyordu.

Denikron bu korkutucu yaratık karşısında ne yapacağını şaşırmıştı...
hayatında birkaç kez korkunun o iğrenç yüzünyle karşılaşmıştı.

bu o anlardan biriydi...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron hayatinda ilk kez boyle bir yaratik goruyordu yaratigin gozune bakarak sorunun cevabini verdi buyu guctur.Gucu istiyorum.Dunyadaki gelmis gecmis en iyi buyucu olmak.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

yaratığın kızıl alevler gibi parıldayan gözleri Denikron un pekte güçlü gözükmeyen(kendine göre ) vücudunu süzdü.

''dünyanın en güçlü büyücüsü olmak demek ha.oldukça yüksek bir hedef çırak.peki güç nedir sence?neye hükmetmek isterdinki bu senin güçlü olduğunu...ah pardon en güçlü olduğunu...göstersin...''

*Demir yumrukla ve saf kötülükle bu dünyaya hükmetmek mi?

*Tarafsızlıkla ve adaletle hakedenin elde edebildiği bir dünya mı?

*saf iyilikle ve doğruluğuna inandığın kutsal güçlerle en doğruyu yaydığın bir yol mu?

(düşündüklerini detaylı bir biçimde belirt black)
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Dogada bir denge vardir guclu olanlar hayatta kalir zayif olanlar yok olur.Hukmetmek istedigimde buyudur.Buyuyu hukmedersem gucede hukmedebilirim.Bunuda kotulukle yapabilirim...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

dev yaratık hırsla ve öfkeyle Denikron un bedenini inceledi.

ardından farklı bir dönüşüm başladı bedeninde.kıllar ortadan kayboldu.bronzlaşmış bir ten onun yerini aldı.sırtına deri bir yelek yerleşti,kızıl bir sakal yüzünde belirdi ve iğrenç bir sırıtış ağzında.
ve şimdi karşısındaki yaratık artık yerde değildi.ufak bir bulut kütlesi dizlerinden itibaren onu yükseltmişti.

''HAHAHAHA'' dedi karşısındaki adam.
''GÖZELLLLL...TAM İSTEDİğİM GİBİSİN...
EMİN OL DOğRULARI KONUşTUN BLACK...

İkinci soru geliyordu...
SANA BU GÃ?CÃ? VEREBİLİRİM DERSEM EğER...
AMA KARşILIğINDA BANA VERMEN GEREKEN BİRşEYİN OLMALI...

NEYİN VAR BANA VEREBİLECEğİN?

DİKKATLİ DÃ?şÃƒ?N.TEK BİR KELİME SÃ?YLE.EMİN OL SÃ?YLEYECEğİNİ SENDEN ALACAğIM,VE KARşILIğINDA GÃ?Ã? SENİN OLACAK.

Cinin kaslı bedeni black i süzüyordu.verebileceği birşey yokmuş gibi görünüyordu bu adamın.dudaklarını büktü Denikron u izlemeye koyuldu...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikronun bu yaratigin sekilden sekile girmesi siralarinda akli karismisti.Neler dondugunden de hic bir fikri yoktu.Denikronun karsisindaki adam kendine gucu teklif ediyordu ama birsey karsiliginda ne verebilirdi ki.Denikron fisilti halinde konustu:Gucun karsiliginda ne istiyorsun
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

"AHA!!!'' dedi cin."SANIRIM KORKUNUN İLK BELİRTİLERİNİ ÖZERİNDE HİSSETMEYE BAşLADIN...BLACK!!!''

Gücün karşılığında ne istediğini kendine bırakmıştı Denikron.BU BÃ?YÃ?K BİR HATAYDI.

NE İSTERSEM VERİR MİSİN BANA BLACK???BU KONUDA BENİM İNSAFIMA GÃ?VENİYOR MUSUN???YOKSA CESARETİN MİDİR SENİ BU KARARASÃ?RÃ?KLEYEN???

cinin gözleri hiç kırpılmaksızın black rider ın düşünceli yüz ifadesini izliyordu.bu çırağı çok sevmişti.
onunla pazarlık çok zevkli bir hal alacaktı sanki...
hain sırıtışına engel olamadı ve kahkaha patlattı.
"HAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!HADİ DOSTUM BİR AN Ã?NCE KARAR VER.SABIRSIZLANIYORUM.SENDEN İSTEYECEğİM şEYİ ÇOKTAN BULDUM BEN.''
Hırsla Denikron un gözlerini izliyordu...
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Denikron karsisindaki adamin kendine kucuk gormesiyle sinirlenmisti ama disariya aktarmiyordu bunu...Denikron adama:Senin bana verdigin gucu istemiyorum bu gucu kendim elde etmem lazim kimsenin yardimi ile degil gucu ben kendim elde edersem ancak o zaman zevk alirim...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Cin karşısındaki black in sinirli ruh halini dışarı yansıtmamasına gülerek karşılık verdi.

''GÃ?CE YALNIZBAşINA MI ULAşMAK İSTİYORSUN?
SAÃ?MA!!!GÃ?CE YALNIZ ULAşAMAZSIN BLACK.MUTLAKA BİRİLERİNİN YARDIMINA İHTİYACIN OLACAK.

DÃ?şMANLARIN OLACAK Kİ ONLARI ALTETTİKÃ?E GÃ?CE YAKINLAşASIN...
DOSTLARIN OLACAKKİ ZOR BİR DURUMDA ONLARA DANIşIP ONLARIN YARDIMINI ALACAKSIN.

BÃ?YÃ?N OLACAKKİ ONUN SANA VERDİğİ GÃ?Ã? VE İRADEYLE BİRşEYLER BAşARABİLESİN...''

cin bembeyaz gözleriyle Denikron u izliyordu.

''GERGİN GÃ?RÃ?NÃ?YORSUN BÃ?YÃ?CÃ?...KASMA BU KADAR...
Ã?Ã?NKÃ? BÃ?YÃ? OLMADAN SEN BİR HİÃ?SİN...
DOSTLARIN OLMADAN SEN BİR HİÃ?SİN...
DÃ?şMANLARIN OLMADAN SEN BİR HİÃ?SİN...

KABUL ET DOSTUM...GÃ?Ã?LÃ? OLMAN İÃ?İN HEPİMİZ YANINDA OLMALIYIZ...
şİMDİ BEN SANA GÃ?CÃ? VAADEDİYORUM...
NE DİYORSUN.
BENİ REDDEDEBİLİRSİN...'''

Cin işgüzarca sırıttı...

''GÃ?CÃ? DE Mİ REDDEDECEKSİN DENİKRON???''

ve cin Denikron u bu konuda bir daha düşünmeye davet etti...
Locked