Adam gibi oturup çay may bişey içelim. Bişeler yiyelim illa bira kokusu mu olacak
FRP World Ankara Zirvesi
şimdi aklıma bişi geldi sabahki tayfa ile gideriz yemek yeriz çay içeriz büyük ihtimalle kız arkadaşlarımızda olucxak aramızda gece ye doğru 7-8-9 civarları içmeye kızılay a gideriz
:D uygunmudur hatta bi oyun çevirelim yaa çok istiyom ankara ile oynamayı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
Logan
- Kullanıcı

abi dahda dur ya 1 yıl var
nihahahah
irenç bir geyik ya bu
abi saat 12:00 debuluşma yer ykm olcak da ben sabahlıyacam için ve biraz da içecegim için erkendede bir kaç kişi ile buluşa biliriz...:
ankara tayfasını çogu geliyor merak etme sen... hata istanbul tayfasında esen biel geliyor bu ardalr gren de geliyo oooo lan iyiki tarih vermişim be ya bne aslanım acaba ben organizotörmü olsam...
irenç bir geyik ya bu
abi saat 12:00 debuluşma yer ykm olcak da ben sabahlıyacam için ve biraz da içecegim için erkendede bir kaç kişi ile buluşa biliriz...:
ankara tayfasını çogu geliyor merak etme sen... hata istanbul tayfasında esen biel geliyor bu ardalr gren de geliyo oooo lan iyiki tarih vermişim be ya bne aslanım acaba ben organizotörmü olsam...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Ewet arkdaşlarım hepinizden çok özür diliyorum ben geliyorum malesef iğrençti kabul ediyorum espirimi
beni orada tanımaycak kişerler ben böyle bir tipim
zuhaahzuahzhauahzahau
NOT:Gelecek kişi delidir bilgilerinize özellikle sunulur

NOT:Gelecek kişi delidir bilgilerinize özellikle sunulur
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

ben ben ben ben ben gelcem seni karşılamay ankarda nyde kalacaksın söle mana seni almaya geliyim
nihahahah
nihahahah
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

tamama abi...:bi buluşuruz erkenden..:
:vamp
aama 12 deki buluşmaya sag cıka bilirmisin onu bilmem
:vamp
aama 12 deki buluşmaya sag cıka bilirmisin onu bilmem
-
Logan
- Kullanıcı

ne pastamı ne pastası
lkim yaptırıyormuş neden ni için niye 
sen gel biz sana evlilik pastası bile yaptırırız
nijahahah had:
sen gel biz sana evlilik pastası bile yaptırırız
nijahahah had:
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Logan şu buluşma işini allanı seversen 12.00 yapma izmir tayfasındada 12 diye sözleniyoz ben ve dm hep 1.00 yada 1.30 gelebiliyoz sen birde ben rahat olayım hep geç kalıyoduk yani 7-8 aydır her cts buluşuyoduk ve 1 kere tam zamanında geldim zuazauahzhzhuauha

hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Logan
- Kullanıcı

yok abi
kalk bir günde erken yahu
ne olur 2 saat az uyusan
hem o gece uyunmıyacakki ?? yıl başı sabaha kadar içilecek 
nihahahad:D
kalk bir günde erken yahu
ne olur 2 saat az uyusan
nihahahad:D