Raist walla bi ara buldum hatta mesajda attım ama yine kaybettim
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
ya sen karanlıktan korkmama yı öğrende öle gel sefil kanımızı iç ayrıca lütfen ben bir şovalyeyim asil bir kanım wardır
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Hahahaha bir barbar daha harika
Bizim orda atlar yaşayamaz soğuktan hemen ölürler yerden 5000 metre yüksekte... Ama kurtlar ormanlarda her zaman vardır ve at değerli bir hayvandır kurt daha çok bulunur...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Ardaria bi rage yapta görsün Corax nasıl rage yapılıomuş