Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Arkadaşlar karanlık vadiyi okuyorum.. Tanrıların sürgün edilmesi ile başlayan öykü gerçekten muhteşem... Tanrıların ölümlülüğü ile ilgili tartışmaya da sanırım katkıda bulunacak bir kitap.. Israrla hepinize öneriyorum okumanizi.... Özellikle cyric i tanrı olmadan önceki hali ile görmek çok zevkli.. Ve bir tanrının gücünün bir kısmını kaybetmesini... Ve tabii rahiplerin de tabii orda tanrıların o kadar da basit olmadgi da anlasiliyor ne kadar fazla seyin onlara bagli oldugu
serinafairuza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serinafairuza »

Valla ban ilk iki kitabı okudum. Sadece tanrıların bizi ne kadar az önemsediğini ve kendi başları sıkışınca müritlerini harcamaktan hiç de çekinmeyeklerini daha iyi anladım.
Bu arada hemen yandaki binanın adı Derinsu. Her önünden geçişimde Avatarlar üçlemesinin sonunun ne olacağını merak ettiğim aklıma geliyo, çıldırıyorum.
Nature protects me, cause I serve her.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Kitabın ikincisi çıktı ama ben birincisini okumaya devam ediyorum henüz... Ama güzl kitap.. Özellikle tymora benim tanrıçam.... Hayranım o tanrıçaya onu görebilmek güzel bir şey olmalı...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Ben de okumaya yeni başladım. Bitirince size eleştirilerimi yazarım :)
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Sonunda bitirdim Tabii sadece ilk kitabı.. İlk eleştirim (başka arkadaşlarla tartıştıktan sonra) tanrılar taktiksel dövüşü fazla bilmiyorlar gibi uyguladıkları dövüş taktikleri bana oldukça zayıf geldi... Diğer karakterler daha iyi dövüşüyorlar Kitap onun dışında gayet güzel konusu sayesinde frp ile alakasız arkadaşlarımın bile dikkatini çekti... Kelemvor cyric gibi daha ilerde tanrı olacak karakterleri öyle ortada dolaşır görmek hoş Bu arada diğerleri bir yana cyric tanrılığı gerçekten hakediyor.... Tanrı avatar gibi konular kitap okununca daha iyi anlaşılıyor mesela avatarın kalbine bir şey saplandımı avatar ölmüyor niye çünkü o geçek bir elbise gibi içindeki güç ise basit bir silahdan hasar almaz... ANcak kitap adım başı tanrılarla karşılaştırmıyor yalnız sonunda (ilk kitap) azmedildiği zaman bir tanrının tanrı olmayanlar tarafından nasıl yenilgiye uğratıldığını göstermesi açısında ilginç... (gerçi bir tarafta elminster vardı)
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Tanrıların yaptığı savaş saf güçü savaştımaktan ibaret.ondan pek tattiksel olmuyolar.Tanrıların mutlak güç olmadığını ispatlarcasına bir üçleme.ilk iki kitabı harik.özellikle ikinci kitap birinciden çok daha iyi.Birinciye kötü demiyorum.İkinci çok güzel diyorum.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ana ikinci ne zaman çıktı?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yayın evinden...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Bende ilk ikisini okudum,güzel bence,ama yazarın kalemininde pek güçlü olmadığını düşünüyorum.Anlatım kötü,özellikle birinci kitabın sonundaki savaşın konusunun oldukça iyi olmasına rağmen,atmosfer oldukça kötüydü.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

serinin 5. kitabını okumakta olan biri olarak şimdilik susuyorum. tadınızı lkaçırmak istemem, (bu arada söyliim üçlemeden sonra devam kitabı olarak Prince of Lies ve Cruicible adlı kitaplar yazıldı. ben cruicible deyim. daha da devamı çıkmaz heralde
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

veh veh nasıl oldu da okuyamadık. baksana arkadaşım sence biz kitap değiştirsek iyi olmaz mıydı? sen bana 3,4,5 i getir ben de sana istediğin kitabı getirem 8) harbiden türkçelerini beklemek istemiyom hem de pahalı oluyo bi anda dört kitap birden çıkınca
güç amacın, k
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

hem bu arada frp de oynarıoz buluşunca.
güç amacın, k
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

2 ve 3. kitap quel-shin de. 4 müsait,, 5 i ben okuyorum.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi kitapları getirin bana ya ölüyorum sıkıntıdan
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

abi salvatore göç kitabında drizztin ağzından

tanrıların insanların prensiplerinin bir yansıması olduğunu yazmıştı
ve hakikaten de kendi kurgusuna pek fazla tanrı (en azından aatar falan) bulaştırmak istemiyordu
ama zannımca siege of darkness sırasında (okuyanlar bilecek) tsrdan avatar üçlemesine destek çıkacak bir kurgu yapması yönünden ras amcaya baskı geldi o da "zorluklar zamanından" bir kesit almak zorunda kaldı

o bölüm çok zorlama geliyor bana

her neyse Drizzt orada da"bana avatarlardan bahsetmeyin, bana tanrımı gördüm demeyin, esas olan kalbinizdekidir" gibisinden felsefik açıklamalar getiriyor

bunları ne diye yazıyorm anlamadım
Post Reply