The Lord of the Windows 95!

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
alyugel
Kullanıcı
Kullanıcı

The Lord of the Windows 95!

Post by alyugel »

Nerden buldum bilmiyorum ama nette biyerden buldum. Beni çok fena güldürdü, belki sizi de güldürür :D

Recently one of my friends, a computer wizard, payed me a visit. As we were talking I mentioned that I had recently installed Windows XP on my PC, I told him how happy I was with this operating system and showed him the Windows XP CD. Too my surprise he threw it into my micro-wave oven and turned on the oven. Instantly I got very upset, because the CD had become precious to me, but he said: 'Do not worry, it is unharmed.' After a few minutes he took the CD out, gave it to me and said: 'Take a close look at it.' To my surprise the CD was quite cold to hold and it seemed to be heavier than before. At first I could not see anything, but on the inner edge of the central hole I saw a inscription, an inscription finer than anything I have ever seen before. The inscription shone piercingly bright, and yet remote, as if out of a great depth: 12413AEB2ED4FA5E6F7D78E78BEDE8209450920F923A40EE10E510CC98D444AA08E1324

'I cannot understand the fiery letters,' I said.

'No but I can,' he said. 'The letters are Hex, of an ancient mode, but the language is that of Microsoft, which I shall not utter here. But in common English this is what it says:'

One OS to rule them all, One OS to find them,
One OS to bring them all and in the darkness bind them
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: The Lord of the Windows 95!

Post by FreyaImplorer »

alyugel wrote: 'No but I can,' he said. 'The letters are Hex, of an ancient mode, but the language is that of Microsoft, which I shall not utter here. But in common English this is what it says:'

One OS to rule them all, One OS to find them,
One OS to bring them all and in the darkness bind them

Hahahahha süper olmuş,harika :)...One OS rule them all...:)
Jacta alea est.
alyugel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alyugel »

Hehe gerçekten müthiş :D keşke herkes ingilizce anlayabilse :(
AAAAAAAA!!!

FreyaImplorer, istersen Türkçe'ye çevirebilirim herkesin anlayabilmesi için ha? (İngilizce Ã?ğretmenliği 2. sınıf 8) ) hehe

????????
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Valla çevirirsen ben kendi adıma ve ingilizce den çakmayanlar adına çok sev,nirim :lol:
No one hears him cry so he turns to evil...
alyugel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alyugel »

İşte Türkçesi de burda!!!!!!!

Kısa bi süre önce bir "Bilgisayar Büyücüsü" arkadaşım bana uğradı. Muhabbet arasında bilgisayarıma Windows XP'yi yeni yüklediğimi ve bu işletim sisteminden ne kadar memnun olduğumu söyledim ve ona Windows XP CD'sini gösterdim. Ben daha ne olduğunu anlayamadan cd'yi mikro dalga fırınına attı ve çalıştırdı. O an çok üzülmüştüm, çünkü o cd benim kıymetlim olmuştu, ama o "Endişelenme, cd'ye bi zarar gelmedi" dedi. Bi kaç dakika sonra cd'yi mikrodalgadan çıkardı, bana verdi ve "Yakından bak" dedi. Sandığımın aksine cd yeterince soğuktu ve eskisinden daha da ağırlaşmış gibiydi. İlk baktığımda hiçbirşey görmedim, ama ortadaki deliğin iç kısmında bir yazı gördüm, daha önce gördüğüm hiçbirşey bu kadar güzel görünmemişti. İçiçe işleyen bir canlılıkla parlıyodu ama yine de sanki çok büyük bir derinlikten gelirmişcesine uzaktılar...

12413AEB2ED4FA5E6F7D78E78BEDE8209450920F923A40EE10E510CC98D444AA08E1324

"Bu ateşten harfleri okuyamam" dedim.

"Okuyamazsın," dedi. "Bunlar eski hex harfleri, ama lisan Microsoft lisanı, ki o lisanı burda dile getiremem. Ama ortak lisanda anlamı şu;"

Hepsine hükmedecek bir işletim sistemi, hepsini o bulacak,
Hepsini bir araya getirip birbirine bağlayacak...
alyugel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by alyugel »

NASSI???
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Harika, hatta harika ötesi bir şey :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Abi bunu kim yazmışsa helal olsun alnından öpmek gerek...

Hala gülüyorum ya... :racha
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Sanırım bunun yeri Bal Likörü Salonu değil...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Çok güzel ya iyi uydurmuş adam...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Kesin Bill Gates akıl etmiştir bunu. :D Çok güldüm bea :D
Only God can Judge me!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

auhahaha yarıldım bende şerefsizim çok iyi ve şık olmuş :P
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ABİ zekice....:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ay off ay aman aman karnıma bişiler oluo gülmekten geberecem.Kim yapmış bunu ya hahaha lol kırılıom :lol: :lol: haha.
No one hears him cry so he turns to evil...
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

alyugel wrote:İşte Türkçesi de burda!!!!!!!

Kısa bi süre önce bir "Bilgisayar Büyücüsü" arkadaşım bana uğradı. Muhabbet arasında bilgisayarıma Windows XP'yi yeni yüklediğimi ve bu işletim sisteminden ne kadar memnun olduğumu söyledim ve ona Windows XP CD'sini gösterdim. Ben daha ne olduğunu anlayamadan cd'yi mikro dalga fırınına attı ve çalıştırdı. O an çok üzülmüştüm, çünkü o cd benim kıymetlim olmuştu, ama o "Endişelenme, cd'ye bi zarar gelmedi" dedi. Bi kaç dakika sonra cd'yi mikrodalgadan çıkardı, bana verdi ve "Yakından bak" dedi. Sandığımın aksine cd yeterince soğuktu ve eskisinden daha da ağırlaşmış gibiydi. İlk baktığımda hiçbirşey görmedim, ama ortadaki deliğin iç kısmında bir yazı gördüm, daha önce gördüğüm hiçbirşey bu kadar güzel görünmemişti. İçiçe işleyen bir canlılıkla parlıyodu ama yine de sanki çok büyük bir derinlikten gelirmişcesine uzaktılar...

12413AEB2ED4FA5E6F7D78E78BEDE8209450920F923A40EE10E510CC98D444AA08E1324

"Bu ateşten harfleri okuyamam" dedim.

"Okuyamazsın," dedi. "Bunlar eski hex harfleri, ama lisan Microsoft lisanı, ki o lisanı burda dile getiremem. Ama ortak lisanda anlamı şu;"

Hepsine hükmedecek bir işletim sistemi, hepsini o bulacak,
Hepsini bir araya getirip birbirine bağlayacak...
Her okuyuşumda farklı birşeyler buluyorum :) Bence bundan çok iyi hikaye çıkar,şöyle bir kitap bile yazılır abartılıp ama komik olur o ayrı..

Ve Sistemlerin Efendisi Gill Bates'e karşı macerasında,bilgisayarla yeni tanışmış Abdülgaffar'a arkadaşları yardım ediyor!Kara Amerika diyarlarında farkedilmeden cdyi yok edebilecekler mi?Acaba cd onlara hükmedecek ve kendisini pcye yükletecek mi....Acaba...
Jacta alea est.
Post Reply