Tüm adminlere ve moderatörlere sesleniyorum!!!

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
alyugel
Kullanıcı
Kullanıcı

Tüm adminlere ve moderatörlere sesleniyorum!!!

Post by alyugel »

Buradan adminlere ve tüm moderatörlere sesleniyorum;
Nerede abi indirelecekler bölümündeki arşiv? Neye tıklasam kırık link!!! Lütfen buna bi çözüm bulun. Programların %80'i, Kural Kitapları ve Aksesuarlar bölümünün %90'ı kırık link!!! Abi yanlış anlamayın da burda kendi aramızda bi dayanışma olur, bişeylerden yararlanırız diye üye oldum ben. Hani bu programlar, e-kitaplar gerçekten yoksa çıkarın indirelecekler bölümünü siteden. Eğer varsa da niye böyle gösterip de vermeme gibi(hayır, cinsel anlamda değil!) bi durum söz konusu??? Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar abi...
LÃ?TFEN bu bölümü bir daha gözden geçirin...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bölümün adlandırılmasında sorun olduğundan dolayı indirilemiyordu. Düzelttim.

Ayrıca sanırım dilekler senin yaptığın gibi iletilmez. Buranın adının emir kuyusu değil dilek kuyusu olduğunu hatırlatıyorum sana. Biraz daha saygılı davranmanı bekliyorum senden. Bu siteden herhangi bir çıkarımız yok ve elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Sen bize saygı duyarsan biz de sana saygı duyarız. Bu hareketinin tekrar etmeyeceğini umuyorum.

Ayrıca.. hala bazı kısımlarda isimlendirme hataları olabilir arkadaşlar. Biliyosunuz site tamamen baştan yapıldı ve tutarsızlıklar olabiliyor. Dosyalar aslında serverda var fakat isimler yanlış olarak db ye girilmiş olabilir. O yüzden dosyaları acilen indirmek istiyorsanız http://www.frpworld.com/downloads
adresinden elle seçerek te indirebilirsiniz. Dosya adları birbirlerine benziyor o yüzden çok sorun çeklmezsiniz ama bazı farklılıklar var örnediğin kural kitapları ve aksesuarlar ın oradaki ismi "ruleandaccs" dir
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply