Aşkın Geyikleri

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Locked
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Valla gerçek sevgi her şeyi affetmez bunu sakın unutma Logan :!: bir yanlış öbürünün yolunu açar bir kere affeden sonrasınıda affetmek zorunda kalır :???:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hıııııı
bazen kaybetme korkusuyla küçük yalanlar sölenir ESEN
ama bir insanını seni seviyorum derken yalan söliyeceni zanetmiyorum
o kadr güzel bir cümleyi ylanlar pisletemez bir insan....

ben her zaman ilişkilerde bagışlıyıcı olmuşumdur....
...........................
yalan sölemeyi hiç sevmem.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ufak yalanlar ardında büyükleri getirir ve onlarda daha büyüklerini bir bakarsınız ilişkiniz yalanlar üzerine kurulu olmuş. O yüzden hiç yalan söylememek en iyisidir.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

esen wrote:şimdi burda olaya el atıyorum Levian benim kuzenle birlikte :D yani senin şu büyük aşk meselen büyük bir yalan oluyor öyle değilmi Levi yada sana eğytimi demeliyim :D :D f(e+e) güzelim sana böyle kötü bir haber vermek istemezdim ama seninle görüşmeye gitmediği zamanlarda benim kuzenle görüşüyor Levian aşk tanrısı puhahahhahaah :D abi valla kusura bakma artık dayanamadım böyle aşk muhabbetlerine gerçekleri biri açıklamalıydı :wink: :P
esencim canım sen bu tartışmayı açmışsın ama bence buna gerek yoktu...

o çok güzel kuzenini levicim bana önceden anlatmıştı. az çok nelerin olduuunu biliorum...

boşuna uğraşma----> BEN AşKIMA GÃ?VENİYORUM!
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahha :D valla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş :D valla merakla bekliyorum
f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

esen wrote:sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahha :D valla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş :D valla merakla bekliyorum

geçin siz dalganızı biz leviiyle sözlencez.. bakalım o zmn ne olcak? levinin parmağındaki yüzüü kuzenin gördüğünde adresimi verebilirsiniz! özel ilgilenirim merak etmeyin!
kıskanmayın aşkımla bizi alla alla yaaaa...... :roll:
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Ne bu ya siz ciddimisiniz levian 2 tane birden mi idare ediyor, ben inanmam onun aşkı belli bence...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

Sensei wrote:Ne bu ya siz ciddimisiniz levian 2 tane birden mi idare ediyor, ben inanmam onun aşkı belli bence...
bence de 2 ay yokum die fırsatı bulmuş tabe esenciiiimin kuzeni :lol:
ama ben burdayım janem artık!

7 ay önce olduu gibi....
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Ya demek sözleneceksiniz allahım neydi günahım bak ya ben niye sözlenmiyorum hüüüü hüüüü hüüüü :cry: ama allah mutlu etsin sizi ne diyim artık bizim kuzende şahidiniz olur

Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu kadın kim? diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgilim

Puhahahhaa valla kuzene bu şarkıyı dinletip işkence yapacağım alla allahhhhhh oh be düyün var ite evleniyorlar bizim çifte kumrular :D :P
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

esen wrote:sen aşkına güveniyorsun bende leviye güveniyorum ben asıl benim kuzene güvenmiyorum puhahahahahha :D valla o seni bilmiyor bir öğrensin o zaman sen gör nasıl olur istanbulda saklanbaş :D valla merakla bekliyorum
Neyse ki Esra İstanbulda değildi. Ben bile korktum.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Esen şaka yaparkende biraz haddini koru lütfen...
Esra ile sözleneceğim, bunu tüm dünya alem bilecek! İleridede evleneceğiz Allah'ın izniyle...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

esen wrote:Ya demek sözleneceksiniz allahım neydi günahım bak ya ben niye sözlenmiyorum hüüüü hüüüü hüüüü :cry: ama allah mutlu etsin sizi ne diyim artık bizim kuzende şahidiniz olur

Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu kadın kim? diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgilim

Puhahahhaa valla kuzene bu şarkıyı dinletip işkence yapacağım alla allahhhhhh oh be düyün var ite evleniyorlar bizim çifte kumrular :D :P
Levian düğün ne zaman abi. Nikah şahidin olabilirim istersen. Sana en son haberleri veririm nikâhta.

f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

Gorath wrote:
Neyse ki Esra İstanbulda değildi. Ben bile korktum.
canım benim istanbulda 4 evim var... beşiktaş fatih kadıköy mecidiyeköy yane! hangisi yakınsa! gelirim sorun diil...

okulum belki istte deil ama 1.5 saat ne ki istanbul baş ucumda :twisted:
f(e+e)
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by f(e+e) »

Levian wrote:Esen şaka yaparkende biraz haddini koru lütfen...
Esra ile sözleneceğim, bunu tüm dünya alem bilecek! İleridede evleneceğiz Allah'ın izniyle...
aşkım ya işte budur! :twisted:
siz geçin dalganızı! :roll:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

f(e+e) wrote:
Levian wrote:Esen şaka yaparkende biraz haddini koru lütfen...
aşkım ya işte budur! :twisted:
siz geçin dalganızı! :roll:
şimdi bu yapılanların hepsi gerçek mi değil mi ben anlamadım :P Doğrusu Esen pek yalan söylemez ama şakada yapıyor olabilir hani.

Locked