hırrrrrrrrr...
:vamp
her zaman saygı korunmalı...
kerşındaki kişiyi taNIMADAN laf atılmamalı...
..........
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Tamam tamam teslim oluyorum Aşka hürmetimiz var Levian ve Esra size en içten dileklerimi sunuyorum abicim bu arada valla evlenmekten hele bir vaz geç işte ozaman ben bilirim sana yapacağımı
Not: Yaw siz bu kadar genç evlenmeyi düşünürken kendimi valla evde kalmış gibi hissettim amanın abooooooooo
esen wrote:Tamam tamam teslim oluyorum Aşka hürmetimiz var Levian ve Esra size en içten dileklerimi sunuyorum abicim bu arada valla evlenmekten hele bir vaz geç işte ozaman ben bilirim sana yapacağımı
Not: Yaw siz bu kadar genç evlenmeyi düşünürken kendimi valla evde kalmış gibi hissettim amanın abooooooooo
oy oy oy esen bu kadar çabuk pes edilmez... şaşırttın beni!
sanırım yanlış anlaşılan bişi var..
biz evlencez ama yarın evlenioss demedik ki,
zamanı var elbet
di mi aşkım?
esen wrote:Tamam tamam teslim oluyorum Aşka hürmetimiz var Levian ve Esra size en içten dileklerimi sunuyorum abicim bu arada valla evlenmekten hele bir vaz geç işte ozaman ben bilirim sana yapacağımı
Sevmek güzel şeydir. Sen anlat bakalım kimi seviyorsun. Sendende bir aşkı ilan dinleyelim şurada gerçi bazı kişiler bu konuda çok cesur değillerdir ama.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
abi ne diyim yani normalde epey enişte adayı var ama valla birine takıldım bu aralar allah sonumuzu hayır etsin ama öyle cesur değilim henüz değil bir kaç güne kadar bizde evlenme ilanı veririz eğer olurda karar verirsek
esen wrote:abi ne diyim yani normalde epey enişte adayı var ama valla birine takıldım bu aralar allah sonumuzu hayır etsin ama öyle cesur değilim henüz değil bir kaç güne kadar bizde evlenme ilanı veririz eğer olurda karar verirsek
ayy esen mllet sıkıştırmasa demiycen hani!
cımbızla azından söz alıos alla alllaaaa
Ne alaka ya levi yapma böyle benim soylularla işim olmaz sevdiğim olsun yeter oda kendisini bilir zati bunu ona gösteririm her fırsatta sevdiğimi merak etme öyle soylu moylu hastası değilim ben
esen wrote:abi ne diyim yani normalde epey enişte adayı var ama valla birine takıldım bu aralar allah sonumuzu hayır etsin ama öyle cesur değilim henüz değil bir kaç güne kadar bizde evlenme ilanı veririz eğer olurda karar verirsek
Yani açıklayıcı olsana biraz daha. Esranın dediği gibi cımbızmı getircez. Kimmiş bu talihli?
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...