yalnız kalınca ilk neyi dusunursunuz
-
Logan
- Kullanıcı

kız arkımı düşünürüm
aehehhe onusn olmaz
val düşünmedigm zaman arıyor niye düşünmüyon diyor 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben insanları düşünürüm neler yaptıklarını sonra hayallerim gerçekleşse diye düşünürüm sonra insanların aslında ne kadar savunmasız olduklarını düşünürüm sonra düşünmeyi bırakırım çünkü düşünmek o an için bana hiç bir şey kazandırmadığını görürüm sadece eyleme geçersem o başka
Bu arada yazın yapacağım tatili bu aralar fazla düşünür oldum
bir an önce yaz olsun ne olur ne olur
Birde kışın hafta sonları nereye gitsem diye düşünmeye başladım uludağ kesin olacak evdeki leğeni alıp dağda kayak yapmayı düşünüyorum
Hele hele amma çok düşünür olmuşum ya
Bu arada yazın yapacağım tatili bu aralar fazla düşünür oldum
Birde kışın hafta sonları nereye gitsem diye düşünmeye başladım uludağ kesin olacak evdeki leğeni alıp dağda kayak yapmayı düşünüyorum
Hele hele amma çok düşünür olmuşum ya
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
dreamshadow
- Kullanıcı

hem bir fikrinizi alayım
ben yanlız kalınca nedenini bilmiyorum ama ilk aklıma gelen ölümün nasıl bişi olduğu sanırım psikolojik bi sorunum mu var ne bende bilmiyom. başınıza geldimi bilmem ben dişim ağrıdığında bile bunu düşünüyom sadece yanlız kalınca değil ben üç dişimi bi ihmal sonucu çektirmek zorunda kaldım bu aralar gece özellikle yanlız yatıyosam dilim dişimin boşluğuna gider gitmez bi daha geri gelmicekleri aklıma geliyo bi başlıyorum ulan ölünce ne olcak işte zaman geçiyo falan bunun bi anlamı varsa bana bunu biri bi anlatsın çıldıracam aklımdan da atamıyom ölüm korkusu mudur nedir bilmemki.
ben yanlız kalınca nedenini bilmiyorum ama ilk aklıma gelen ölümün nasıl bişi olduğu sanırım psikolojik bi sorunum mu var ne bende bilmiyom. başınıza geldimi bilmem ben dişim ağrıdığında bile bunu düşünüyom sadece yanlız kalınca değil ben üç dişimi bi ihmal sonucu çektirmek zorunda kaldım bu aralar gece özellikle yanlız yatıyosam dilim dişimin boşluğuna gider gitmez bi daha geri gelmicekleri aklıma geliyo bi başlıyorum ulan ölünce ne olcak işte zaman geçiyo falan bunun bi anlamı varsa bana bunu biri bi anlatsın çıldıracam aklımdan da atamıyom ölüm korkusu mudur nedir bilmemki.
...........................S.D.W...........................
ben yannız kalınca etrafımdaki insanlar üzerine planlar yaparım gerçi planlar biraz paramoyakça oluyo ama olsun herşeye hazırlıklydım ama terkedilmeye diil
ama olsun hayat devam ediyo.. yaşasın gamze

ama olsun hayat devam ediyo.. yaşasın gamze
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
-
Black_Rider
- Kullanıcı