DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone adamın teklifini kabul ederek masaya oturdu.Acaba oturmakla iyimi yapmıştı??Niyee oturmuştuki bu masaya??Salamone burun kıvırdı.Ne önemi vardı ki.Hem meraklanmaya başlamıştı.Bunlar orduya katılmak için gelmiş kişilere benzemiyorlardı.Acaba niye gelmişlerdi buraya??Hiç bir şey demeyerek oturduğu yerden masadakileri izledi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Cücenin teklifi geri çevirmemesine sevindi. Aslında teredütleri vardı "Ya gene geri çevirirse" diye. Fakat böyle bir şey olamıştı. Sinirli Cüce Falcon'un kendisine gösterdiği iskemleye oturdu. şimdi kaçamak bakışlarla ortalığı süzmekteydi ve hiç konuşmuyordu.

Falcon, hancının yemeklerle birlikte kendisine doğru yaklaştığını gördü. Gözleri aç kurtlar gibi açıldı. Çok açtı.. Hancı Falcon'un siparişlerini önüne bıraktıktan sonra gruptaki diğer kişilerin siparişlerini de almak için bekliyordu..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira Ruby'e döndü, "tatlım ne yemek istersin açıkçası ben kocaman bir biftek ve yanına da buz gibi bir bira söylemeyi düşünüyorum." dedi. Ruby ise evet bende aynısından istiyorum diyen bir ifadeyle kafasını salladı. Yemek denince keyfi yerine gelmişti. Almira'nın da öyle. Siparişleri almak için bekleyen hancıya dönerek "ben ve Ruby biftek istiyoruz. 2 tane kocaman biftek ve 2 tane de buz gibi bira" dedi.

Ruby'le kendi siparişlerini verdikten sonra diğerlerinin de siparişlerini vermesini beklerken, Ruby'e dönerek kısık sesle "eee şehirde neler yaptın anlat bakalım. Güzel bir yer mi?" diye sordu.

NOT : Ruby karakterinin hareketleri için; Ruby karakterinin sahibi Lysana'dan onay alınmıştır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Hevesle yemekleri beklerken almiranın sorusunu işitti kendiside aynı fısıltıyla cevap verdi " aslına bakarsan almira dikkatimi çekicek pek fazla birşey bulamadım,ama hanı güzelmiş" diyerek ilgili gözlerle hanı taradı
"ama aynı şeyi handa bulunan cüceler için söyleyemem" dedi kikirdeyerek ve almiraya göz kırptı..
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira da gülümseyerek aynı ses tonuyla cevap verdi. "Bak bu konuda sana katılıyorum. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız?" dedi.

şu an içn masadaki cüce efendi Almira'yı ilgilendirmiyordu. Tek ilgilendiği gelecek olan yemeklerdi. Ve sonrasındaki uyku...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Masaya Almira'nın yanına oturdu. Hobbir ile sohbet ediyorlardı. Cücenin de oturmasını bekledi. Bir derdi varsa anlatmasını bekleyecekti ki hancı siparişleri almak için çıkageldi. şu baharatlı patateslerden isteyecekti. Bir parça beyaz et ve de şarap. Kendi siparişini verdi. Cücenin ise bira isteyeceğine emindi neredeyse. Almira'nın da bira istemesine şaşırmıştı açıkcası. Aslında bunda garip olan birşey yoktu belki. Ama cüceyle aynı şeyi içmesi biraz ironik ve komik geldi. Belli belirsiz bir gülümseme oluştu suratında. Sonra kayboldu. Bekleyiş içerisindeydi. Yemeği bekliyordu, olacakları bekliyordu, konuşulacakları bekliyordu...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Afiyetle yemeğini yerken karşısında oturmakta olan cüceye ağzındaki lokmaların eşliğinde sordu; "Artık bir demirhaneniz olduğunu biliyoruz Efendi cüce, peki adınız nedir? Nuud'da neler yaparsınız?" Umursamadan sormuştu çünkü şu an düşünebildiği tek şey karnını doyurmaktı. Konuşmak olsun diye yöneltmişti bu soruları sadece..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira Falcon'un bu sorusu üzerine bakışlarını cüce efendiye çevirdi. Eğer bu cüceyi düşman olarak belleyeceklerse her şeyini iyi bilmeleri gerekiyordu onu iyi avlayabilmek için. yeterince sorun çıkarttığı için güvenilmez biri olarak kalacaktı Almira'da.

Dikkati dağıtan tek şey Falcon'un ağız şapırtılarıydı...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone insan savaşçısının sorusu üzerine ilk başta irkilmişti.Daha sonra sukunetli bir şekilde sorusuna cevap verdi."Adım Salamone BLEND.Size kendimi tanıtmadığım için üzgünüm."dilinin ucuna iğneleyici sözler gelmişti ama hepsini yuttu.şimdilik sorun çıkmasa iyiydi.Zaten şu an için sorun çıkacak bir şey yoktu."Evet demirhanem var ve buradaki savaşçılara ve buraya savaşmaya gelenlere kılıç dövüyorum"Salamone bunları söylerken gözleri dalmıştı.Zaten söylerken son kelimeler dişlerinin arasından çıkmıştı.Salamone "Siz de kendinizi tanıtmadınız.Niye geldiniz Nuud kasabasına??"Salamone sonunda merak ettiği soruyu bütün masaya yöneltmişti...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"ben kendimi tanıtıyım" dedi bi yandan ağzındaki bifteği yutmaya çalışyor bi yandan konuşuyordu "ben ruby hardbottle,nuud kasabasını orkların işgal ettiğine dair söylentiler geldi kulağımıza orkları avlaymaya geldik" son cümlesini gururla söylemişti ,son lokmasınıda yuttu ve boş tabağını kendinden uzaklaştırdı.şiş karnını ovaladı " doymak böyle birşey olsa gerek" dedi ve sırıttı
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble içerdeki olayların durduğunu düşşünerek hanın kapısından içeriye daldı.İlk önce gözü kendi grubunun hangi masada olduğunu aradı.Bulunca hemen kendi masalarına doğru yürüdü.Grimble gördüğü şey karşısında kimse nin duyamayacağı biçimde kahkaha attı.Daha önce grubuyla kavga eden ırkdaşı şimdide masalarında oturup falconla sohbet ettikleri ni gördü.Onların yanına doğru yürüdü ve masadaki yemekleri görünce biraz üzüldü

-Demek bensiz yememğe başladınız.şu işe baka elf bile bira içiyo dedi gülerek :D .

Daha sonra masaya oturarak hancıya siparişini vermeye başladı.

-Hmmmm öncelikle 1 tane but yok yok 2 tane yok be oda az oldu sen 3 yap şunu bana bak yalnı en büyüklerrini isterim.Bide 2 tane en ii biran ve en soğuklarından getir şimdi koş bakalım...
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira karşısında oturan cüce efendiye tam kendisini tanıtacaktı ki; Grimble'nın içeri girdiğini gördü. Grmible'nın kurduğu cümleye karşılık olarak yine kahkahalarla cevap verdi. "Evet küçük dostum, sizin dünyanızı belki bu şekilde daha iyi anlarım ne dersin?. Ama eğer sarhoş olursam bana gülmeyeceksiniz..."

Keyfi yerine gelmişti.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Elf leydisinin gülemsi üzerine oda bir kahkaha kopardı.
-Eğer biradan yarım bardak içersen sarhoş olmassın :D .
Hancının geldiği ni gören grimble gözleri byük bir mutlulukla parladı.Tabağının önüne konmasıyla ilk butu ağzına soktu.Ve ekmektan biaz ağzına attı.Eğğ bu sadece grimble iiçin küçük bir parçaydı normal kişiler için değildi :) .Daha sonra elf leydisine bir şey sölücekti ki

Ağzında ki ekmek krıntıları birden ağzından fırlayıverdi.Cücenin ağzı hadddinden fazla dolmuştu.Cüce biraz utanarak etrafına bakındı

--uppss şey özür dilerim napiimm ama acıktım dedi yankarlı kızararak.Daha sorna lef leydisine bir bez uzatar şu suratınızdaki ekmek kırıntılarını silseniz iyi edersiniz özür dilerim :oops: .
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira yüzünü buruşturarak Grimble'ın uzattığı bezi aldı ve yüzünü temizledi. Böyle bir şey ilk defa başına geliyordu. Ve nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu. Sonra susutu hiçbir şey söylemedi. Masada oluşan sessizliği yine Almira kahkalarıyla bozdu ve Grimble dahil masadakilere dönerek "biliyormusunuz, ilk defa başıma böyle bir olay geliyor" dedi. Sonra sanki kendisi bir suç işlemiş gibi başına önüne eğdi.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Daha önce kendisini Salamone'ye tanıtmıştı Falcon fakat davetini duymadığı gibi bunu da duymadığında karar kıldı. "Daha önce size kendimi tanıtmıştım ama birkez daha tanıtmanın zararı yok. Ben Falcon, yaratık avcısıyım. Buraya Kalamar'dan geliyorum. Ailemin intikamını almak için yola çıktım. Yanımda bir kişi daha vardı ama..." derken bir anda hüzünlendi Falcon "Neyse yaşanan bir takım şeylerden bahsetmemeyi tercih ederim" dedi ve devam etti "Nuud'un çevresinde çokça yaratık olduğu bilinir. Size her bir yaratığı öldürdüğüm zaman aldığım hazdan bahsetmek isterdim ama bu kelimerle olacak iş değil. Duyduğum nefret dağları denizleri aşar."..
Only God can Judge me!
Post Reply