ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
rig
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rig »

ve savascı rig tapınaktan iceri girdiğinde tanrıların heykelleri önünde saygıyla eğildi ve tapınakta duasını ettikten sonra dışarı çıktı ardından kral tord'un onu ne görev vericeğini merak ederek batı krallığının sarayına doğru yürümeye başladı...
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin taşlarını cebine koydu , doğruldu ve herkesin toplandığı yeri aramaya koyuldu.Burası acaba ne idi?Herhalde önemli bir toplantıdır diyedüşündü fakat merakına yenildi ve yola koyuldu.Arkasına döndü ve herkesin kendi halinde olduğunu gördü.Koridorlardan geçti , yürüdü birazda hislerini kullanarak yolu aradı.Mutfakdan devam etsem iyi olur diye düşündü.Mutfağa gitti ve birkaç kişinin aynı yere gittiğini gördü.Onları izledi.Takip bitince herkesin toplandığı büyük bir avluya girdi.Etrafına bakındı.Kapının girişinde içeri girmeden durdu.Olanları izlemeye ve anlamaya çalıştı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain bu sıkıntılı bekleyişten bıkarak Logan'a doğru ilerledi ve "On kasabaya yardım gideceğini söylemiştin Logan!" dedi. "Yardım göndermiyor musun? Bu şövalyeleri neden h3ala bekletiyorsun?"

Sıkıntı ile beklemekte olan şövalyelere baktı. Hepsi on kasabaya ne zaman gidiceklerini düşünüyordu. "On kasabanın artık bir yardıma ihtiyacı var Logan. Eyer onları göndermiyorsan bırak ben gidiyim yardıma!"
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Gorath wrote:İlyamain bu sıkıntılı bekleyişten bıkarak Logan'a doğru ilerledi ve "On kasabaya yardım gideceğini söylemiştin Logan!" dedi. "Yardım göndermiyor musun? Bu şövalyeleri neden h3ala bekletiyorsun?"

Sıkıntı ile beklemekte olan şövalyelere baktı. Hepsi on kasabaya ne zaman gidiceklerini düşünüyordu. "On kasabanın artık bir yardıma ihtiyacı var Logan. Eyer onları göndermiyorsan bırak ben gidiyim yardıma!"

logan bir hışımla toplantı salonunu giren İlyamain ı gördü ,loganını siniri bir kat daha artmış bu disiplinsizliğe cok kızmıştı...
'' çık dışarı özel bir görüşme var İlyamain ''
logan bagıramamamıştı kıza başkası olsa şimdi ya kadar yıkmıştı ama bir sebepten bagıramamıştı kıza tekrar döndü
'' dışarı cıkın lütfen hanim efendi, avluda bekleyin bizi''
ve tekrar şeçilmişe dönerek ''anlatacaklarınızı dinliyorum''

rp dışı:biliyorum raistini girmemesi biz büyük bir zaman kaybı oldu ama yapacak bir şey yok...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain sıkıntı ile Logan'a baktı ve suratında çarpık bir gülümseme ile geldiği dibi kapıya yöneldi. Üzerindeki deri kıyafetlere bir kez daha bakarak sıkıntı ile koridorlarda yürümeye başladı. Sonra odasına gitti ve odasının kapısını açarak kendisini yatağına attı. Bu toplantı uzayacağa benziyordu. Hiç değilse biraz dinlenerek zaman geçirmeliydi.

Tapınakta bile havada bir elektrik hissediyordu. Sanki yakında olmaması gereken, yada olması gerektiği halde yaşanılana zarar verecek bir şeyler olacaktı.

Sessizce yatağında yattı ve bakışlarını tavana dikti. "Kızınca ne kadar da yakışıklı oluyor!" dye düşünmeye başladı ama kendisi de düşündüklerinin farkında değildi. Biraz sonra ise uykuya dalmış ve gitmişti bile.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel etrafındakileri süzerek baktı..Garip gelişiyordu herşey...Huzursuzdu..Yola çıkmış olmaları lazımdı..Ancak şovalyeler dağılmıştı..Tüm gece boyunca yaptıgı hazırlıklar planlar..Ani gelişen olaylar karşısında yanıp kül olmuştu..

Etrafına baktı ve Vilthas ın onu süzen bakışları ile karşılaştı..Ona cevap vermek istemişti ancak nedense verememişti... Etrafındakileri inceler bir bakış attı..Gözleri Vilthas tan rahibe..Rahipten cüceye kaydı..Logan neredeydi..Nerede kalmıştı..

Horcoel düşünceler içinde etrafına baktı..Herkez sus pustu..Yüzleri hangi durumda olurlarsa olsun asılmamaları lazımdı..Tapınak şovalyeleri..Adaletin dağıtıcıları..Ölümde bile saygı duyulacak bir ifadeye bürünmelilerdi..Ortada bir yanlış varsa bile yüzleri asık olmamalıydı..Logan kızmışa benziyordu en son onu gördügünde..Ortada yanlış bir şeyler dönüyordu..Ancak yinede huzursuz olmamalıydılar...Bu bir tapınak şovalyesine yakışmazdı...

''şovalyeler..Sözlerimi dinleyin'' dedi şovalyelere dönerek..''Evet..Belki tapınak koruyucusunu hayal kırıklıgına uğrattık..''Ancak onu bu halde mi bekliyor olacagız..''Yüzlerimiz asık ve aglamaklı bir haldemi..''Bu mudur bir tapınak şovalyesi..''Etrafınıza bakın ve Oren in bilgeliğini..Gücünü..Adaletini hissedin..''Hepiniz sınandınız şovalyeler..''Eğer ortada yaptığımız bir yanlış sözkonusu ise..''Onu da kabullenecegiz..''Onurumuzla..''

''şimdi dedi..Sesi yankı yapacak bir şekilde Yüce tapınak şovalyesinin önünde hiçkimsenin başını eğik görmek istemiyorum şovalyeler..''Kalbinizi iyiligin ve adaletin gücü ile doldurun..''İnancınızın yerinde olmasını sağlayın..''Korku.. endişe ve hırs karanlığın en güçlü silahlarıdır..''Kalbinizi ve ruhunuzu uzak tutun bunlardan..''İşte o zaman Karanlıgın aramıza yayılmasını engelliyebiliriz..''

Horcoel umut dolu bakışları ile şovalyeleri süzdü..Cesaret aşılıyordu bakışları..

''Tapınak koruyucusu birazdan burada olur..Herkezin onun karşısında dik durmasını istiyorum..''Eğer bir hatamız varsa onurumuz ile kabullenecegiz..''Ve bunu telafi etmek için elmizden geleni yapacagız..''

''Lord Oren in kutsaması sizinle olsun şovalyeler'' dedi ve bakışları Vilthas a dogru kaymaya başladı..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain uykusunda bile yerinde duramıyordu. Artık bir değişiklik olmalıydı. Hissediyordu. Bir şeyler olacaktı. Değişim yakındı. Hızla yataktan doğruldu ve deri kıyafetlerini çıkarmadan uyumuş olduğunu fark etti.

Sıkılmıştı. Sıkılmaktanda köü durumdaydı. Günlerdir aynı yerdeydi ve hiç bir yerde bu kadar çok kalmamıştı.

Yavaşça yatağından kalktı ve esneyerek odasının kapısına doğru ilerledi. Sonra bir an durarak aynaya doğru döndü ve saçlarına baktı. Masanın üzerinde duran tarağı aldı ve saçlarını düzenli bir şekilde taramaya başladı. Güzel görünmeliydi.

"Heh..." dedi tarağı elinden bırakıp yere atarak. "Kime güzel görünecekse."

Yavaşça arkasına döndü ve odanın kapısına doğru ilerledi. Sıkılıyordu ve her ne olursa olsun değişim yaşanana kadar o bir değişiklik yapmalıydı. Logan ona yanında kalmasını ve hiç bir yere gitmemesini söylemişti ama sonrada toplantı yapılan odaya girdiğinde onu kendisi kovmamış mıydı?

Odasının kapısını açarak dışarıya çıktı. Tapınağın koridorlarında ilerledi ve saygı ile belindeki kılıcına dokundu. Onda huzuru hissetti. Tapınakta hissettiği huzurun aynısını onda da hissetti.

Adımlarını hızlandırdı. Bir an önce temiz havaya çıkmalıydı. Tapınağın bahçesine çıkmalıydı. Ters yöne gittiğini anladığında tapınağın kapısının önünde duruyordu. Kapıdan dışarıyı görebiliyordu. O sonsuz dünyayı. Burada, Logan'a bağlıydı ve onu kaybetmek istemiyordu. Ama daha fazla bu şekilde yalnız kalmazdı. Hem daha öncedende dediği gibi sözünde durmayan Logandı. Onu yanından kovmuştu.

Yavaşça tapınağın önünde bağlı duran atlardan birisine yöneldi ve olardan simsiyah olan bir ata dokundu. Garip bir şekilde at ondan kaçmadı. Hızla kendisini atın üzerine attı ve hem bir at gezintisinden ne olur ki diye sordu kendi kendisine. Sadece tapınağın etrafında bir at gezintisi yapacaktı. Atın iplerini çözdü ve tapınağa mutlu bir şekilde bakarak atı çevirerek sürmeye başladı.

Sadece bir kaç saat at üzerinde tapınağın etrafında dolaşacaktı. Sadece dolaşıp geriye gelecekti. Bunda ne sorun olabilirdi ki? Bundan ne çıkardı ki? Hem zaten onu yanında istemeyen Logandı.

Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Horcoelin sözleri sanki beni bir başka biri yapmıştı. Ne olduğumu ve kim olduğumu hatırladım. Ben Yüce Orenin rahibi ve Tapınak şovalyesiyim. O iyi ve onurlu sozleri kendi içimde ben söylemeliyidim. Horcoelden bir iyilik ve enerji dalgası hissettim.

şovalye Loganın karşısında başım dimdik durmalıyım. Zırhımın elverdiği kadar dik ve onurlu bir şekilde elfe baktım. Yüzümde artık üzüntüden bir eser kalmadı. Sabittim hareketsiz hatta nefes alış verişimi yavaşlattım.Ustam ilk derslerin birinde bana bunu öğretmişti. Dışardan tıpkı bir heykel gibi olmalısın derdi. Sanırım dışardan da öyle görünüyordum.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm kendini hiç bu kadar güç hissetmemişti..İçinde birşey vardı..Bu ona güç veren şeydi..Horcoel'in sözleri onu adeta başka bir kişiliğe olması gereken kişiliğe bürümüştü..

Harbormm kendine geldi..Göğsü kabardı..Yere doğru bakan başı şimdi dimdikti..Gözlerinin içi birden parlaklaştı..Asık olan yüz ifadesini değiştirip eski haline getirdi..Logan'ın karşısına böyle çıkmamalıyım, çıkamam dedi içinden..Kendini toparladı ve deminki başı öne eğik asık suratlı yüz ifadesinden eser kalmamıştı...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

logan wrote:tekrar şeçilmişe dönerek ''anlatacaklarınızı dinliyorum''
"Yüce Oren bana yardım etti logan... Hemen kasabanın insanlarının olduğu yere gitmeliyiz. Çok büyük bir tehlike yaklaşıyor, ya da çoktan yaklaşmış bile... Savaş ve ölüm, insanların kapısına dayanmış... Tanrı'mla yalnız kaldığımda bunları gördüm şovalye."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
raistlin_tole
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raistlin_tole »

Sufferly wrote:Calin mutfakta sıkıntıdan patlamak üzereydi.Karar verdi ve tek bilidiği yere ; Oren'in heykelinin bulunduğu yere gitmeye , daha doğrusu incelemeye gitti.Oraya vardığında akrşısında 3 kişi vardı.Birini daha önceden görmüştü ama aralarından hiçbirini tanımıyordu.Etrafda başka kimsede yoktu.Herkes birtbirine soran gözlerle bakıyordu."Siz burada yenimisiniz?"dedi Calin.

Yanıt alamayınca Calin daha fazla dayanamayarak yere çömeldi ve cebinden çıkardığı 3 taş ile oyunlar oynamaya başladı.2sini havaya atıyor birini tutp 3.sünü fırlatıyordu.Bakışlarıyla onları umursamaz halde görünmeye çalışıyordu aslında umursadığı çok şey vardı.Dikkatini oyuna vererek kendini oyalamaya devam etti...
toledoras dwarfle konusmaya calısırken arkasından gelen taş seslerini duymustu'merhaba,elf efendı ben toledoras buyuculuk okulundan mezun oldum ve gecmısımın sırlarını ararken bu tapınakla karsılastım artık yoruldum ve kendımı tanrılara adayarak huzur ve adalet ıcerısınde yasamak ıstıyorum kımınle gorusmem lagzım yardımcı olurmusunuz'dedı ve elfın kendısıe cevap vermesı umuduyla konusmasını bekledı
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Ariakas paladine soğuk bir bakış fırlattı. Sonuçta paladinlerden nefret ederdi. Etrafındakilerin doğrulmaya başladığını görünce şaşırdı bir çift laf onları nasıl etkileyebilmişti. Fakat eski dostu Vilthas'ın da orda olduğunu görünce şaşırdı -ve sevindi-.

Biraz duraksadıktan sonra beklemeye karar verdi. Logan'a soracak bazı şeyleri vardı. Bu sırada yanındakilerin kendine karşı olduklarını görünce ''bu günlerde benim gibilere pek rastlanmasa da eskiden Lord'un birçok ölüm şövalyesi takipçileri vardı yani benden kaçınmanıza hiç gerek yok'' dedi.
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin avlunun kapısında beklemekten sıkılmıştı.Ayrıca uzun süre ayakta kaldığındanda bayağı bir yorulmuştu.Tapınakta biraz daha dolanayım sonra Lord Logan'ı bulup ne yapmam geerektiğini sorarım diye düşündü.
Avludan çıktı ve dolanmaya başladı.Oren'in heykelinin yakınından geçtiğini farketti.Oradaki adam hala duruyordu.Tapınağa ilk geldiğinden beri ordaydı ve hala ordaydı.Merakından "Merhaba" dedi ve karşısındaki kişinin suratını izledi.
İfadesi biraz şaşırmış ve sanki biraz kızmış gibiydi.Calin nedenin çok merak etti ve ekledi "Galiba biraz kızgınsın.Neden olduğunun öğrenebilirmiyim "
Sorusunu sorduktan sonra hatırladı.Kendisi taşlarla oynarken bu adam ona birşeyler demişti fakat Calin düşüncelerine dalıp gittiği için farketmemiş , gözucuyla görmüştü. "Dur tahmin edeyim , bana seslendin ve gene ben duymadım , değilmi?" dedi ve surat ifadesi biraz rahatlayan adamın üzerinde göz gezdiremye başladı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Etrafına bakındı ve şovalyelerin toparlanmıs oldugunu görünce gülümsedi..Aklından şovalyeler uçup gitti bir anda ve Vilthas ı merak etti..Kendisi Vilthas ı izlerken bir çift soluk gözün de ensesinde oldugunu fark etti..

Bu ölü şovalye idi..şovalyeleri izledigini fark etti..Sonra ondan kaçınmamalrı hakkında birşeyler söylemişti.. Kimsenin ondan kaçındıgı yoktu aslında..şovalyelerdeki gerginlik Logan ın onlara kızmış oldugundan dolayı kaynaklanıyordu..Ve artık gerginlik felan da kalmamıştı...

''Senden kaçındıgımız yok ölüm şovalyesi..''Dedi tıslayan bir ses tonu ile..''..''Daha önce de bir Oren inananı Yaşamayan ile tanışmıştım..''Aklına Loganın lanetli zamanları geldi..Gerçi o artık yaşıyordu..Üzerindeki lanet dinmişti..Lord Oren in gücü sayesinde..

Horcoelin gözleri bir an için beyazlaştı..Ve oldukça güçlü bir pozitif enerji dalgası çıkarttı..''Bence senin bizden çekinmene gerek yok..Ancak çekiniyorsun..Besbelli..Bize her baktıgında bize duydugun nefreti hissediyorum..''Sonuçta burada hepimiz Oren inananıyız ve birbirimize karşı nefret beslersek halimiz ne olacak''diye seslendi ölü şovalyeye...

Vilthas ın ölüye ''dostum'' dediğini hatırladı..Sözcü Vilthas kendisinin de çok yakın arkadaşı idi..Bu yaşamayan Vilthas ın arkadaşlıgını kazanmışsa eğer gerçekten değerli biri olmalıydı..Ona önyargılı davranmayacaktı..Zira Vilthas öyle her yaşamayanla ahbap olmazdı..

Arkasını döndü ve şovalyelerin durumunu kontrol etti..Rahip sanki meditasyon içerisinde gibi dimdik ve kararlı duruyordu..Cüceninde ondan ağır kalır yanı yoktu..''İşte'' diye düşündü..Tapınak şovalyesi böyle olurdu..

Gururlu asil..Ve onurlu..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Raistlin wrote:
logan wrote:tekrar şeçilmişe dönerek ''anlatacaklarınızı dinliyorum''
"Yüce Oren bana yardım etti logan... Hemen kasabanın insanlarının olduğu yere gitmeliyiz. Çok büyük bir tehlike yaklaşıyor, ya da çoktan yaklaşmış bile... Savaş ve ölüm, insanların kapısına dayanmış... Tanrı'mla yalnız kaldığımda bunları gördüm şovalye."

logan büyük bir dehşete kapılmıştı insanlar telikede olmazdı diye diye düşündü logan...
etrafına baktı seçilmişe döndü ''herkezle oraya gidiyoruz dimi efendim''
logan çok telaşlanmış ve aşırı sinirli bir halde toplatı odasında cıktı boruyu bir hışımla çaldı boru tapınakta ki herkezi çarıyordu sanki...
avluya yaklaşırken atını çagırdı atını üstüne binidi ve
''herkez burda toplansın tapınaktaki her keze ihtiyacım var''
....................................................................................
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked