ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
Loganın borusunun sesi yine çok güçlü geldi. Yüzü çok ciddi ve sinirliydi. Yavaş yavaş herkez biraya geliyordu. tapınağa yeni gelelerin sayısı da artmıştı. Birkaç gün içinde tapınağa baya kişi gelmişti. Logan herkezi topladığına göre görev için önemli bir şey söyleyecekti durduğum yerde dimdiktim bir tapınak şovalyesi gibi....
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel tapınaga gelen ''yenileri'' farketti..Neden herkez avluya akın etmişti..Bir huzursuzluk dalgası hissetti..Tapınaktaki herkezin duydugu huzursuzlugu..Elle tutulurcasına bir huzursuzluk..
Horcoel bu huzursuzlugu yendigi gibi yakınında bulunanlara da ışıgını dagıtıyor ve onları bu duygudan koruyordu.Özellikle şovalyeler Horcoel in varlıgından etkilenmiş gibiydi..Daha bir asil duruyorlardı.Ve bakışlarında korkudan eser bile yoktu..
Tüm tapınakta yankılanan Logan ın borusu Horcoelin düşüncelerini onaylıyordu sanki..
''Bu çagırıs farklıydı..''Sadece şovalyeler değil..Tapınaktaki herkezi çagırıyordu..''
Horcoel kendi düşüncesini onayladı..
''Herkezi bu kadar endişeye iten her ne idi..Bilmiyordu..Loganın tapınaktaki herkezi çagırmasına neden olabilecek bir olay her ne ise..''
''Artık kesinlikle başlıyordu''
şovalye sessizligini ve asaletini koruyarak rahip ile cüceye baktı...Sag elini öne dogru uzattı..
Bu işaretin anlamı belliydi..Logan gelene kadar disiplin ve sükünet korunacaktı..
Logan geldiginde ise asıl meseleyi ögrenebilirdi şovalye..şimdi sadece beklemeleri gerekiyordu..
Sadece beklemeleri...
Horcoel bu huzursuzlugu yendigi gibi yakınında bulunanlara da ışıgını dagıtıyor ve onları bu duygudan koruyordu.Özellikle şovalyeler Horcoel in varlıgından etkilenmiş gibiydi..Daha bir asil duruyorlardı.Ve bakışlarında korkudan eser bile yoktu..
Tüm tapınakta yankılanan Logan ın borusu Horcoelin düşüncelerini onaylıyordu sanki..
''Bu çagırıs farklıydı..''Sadece şovalyeler değil..Tapınaktaki herkezi çagırıyordu..''
Horcoel kendi düşüncesini onayladı..
''Herkezi bu kadar endişeye iten her ne idi..Bilmiyordu..Loganın tapınaktaki herkezi çagırmasına neden olabilecek bir olay her ne ise..''
''Artık kesinlikle başlıyordu''
şovalye sessizligini ve asaletini koruyarak rahip ile cüceye baktı...Sag elini öne dogru uzattı..
Bu işaretin anlamı belliydi..Logan gelene kadar disiplin ve sükünet korunacaktı..
Logan geldiginde ise asıl meseleyi ögrenebilirdi şovalye..şimdi sadece beklemeleri gerekiyordu..
Sadece beklemeleri...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Harbormm Logan'ın borusunu şiddetli bir şekilde çaldı.Logan'ın borusunun sesi tüm tapınak içinde yankılandı ve Harbormm döndüğünde avluda birikmiş bir çok kişinin olduğunu gördü..Tapınakta bu kadar çok kişi olduğunu bilmiyordu..''Sanırım birşeyler oluyor..Hemde çok önemli birşeyler''dedi içinden...
İçinde bir huzursuzluk vardı...Logan'ı bu kadar telaşlandıran şey ne acaba?diye düşündü...Ne olacağını tahmin etti sonunda...Yolculuk başlıyordu..
Ama onu meraklandıran şey tapınak şövalyeleri dışında avluda toplanmış olan diğer Lord Oren'e inananlardı..Onların burda toplanış sebebini bilmiyordu ve bunu öğrenmeliydi...Rahibin ve Horcoel'in bakışlarından bunun hakkında birşey bilmediklerini tahmin etti...Horcoel'in el işareti vermesiyle dwarf sabit kaldı..Ve logan'ın gelip bir açıklamada bulunmasını sabırsızlıkla bekledi.....
İçinde bir huzursuzluk vardı...Logan'ı bu kadar telaşlandıran şey ne acaba?diye düşündü...Ne olacağını tahmin etti sonunda...Yolculuk başlıyordu..
Ama onu meraklandıran şey tapınak şövalyeleri dışında avluda toplanmış olan diğer Lord Oren'e inananlardı..Onların burda toplanış sebebini bilmiyordu ve bunu öğrenmeliydi...Rahibin ve Horcoel'in bakışlarından bunun hakkında birşey bilmediklerini tahmin etti...Horcoel'in el işareti vermesiyle dwarf sabit kaldı..Ve logan'ın gelip bir açıklamada bulunmasını sabırsızlıkla bekledi.....
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

logan her kezin toplandını gördü tapınaktaki her kez gelmişti avluya
her kezi tek tek sadı
''Horcoel sen benle gelceksin , Harbormm '' ,alferede ''baktı sende benle geliyorsun ''
yeni gelen elfe(calın) baktı ''sende gel bakalım ''
ardından sözcüye baktı ''siz burda kalmanız daha dogru olur ama isterseniz lordumun iznini alırsanız gelmeniz iyi olur dostum''
sonra loganını avludaki undead e diktatini çekti
''selamlar ,sizide götürmek istiyorum gelirmisiniz?''
bu arda biri eksikti ,İlyamain göremedi etrafına baktı bir heykele döndü ve ''tapınaktamı ?'' heykel yavaşca kafasını sağ sola saladı
logan o nada tüm tüyleri diken diken olmuştu nereye gitini düşünürken 10 kasabada olma ihitmalini düşüşündü ama yolda başına bir şey geldiyse ona zarar verenleri hiç afetmiyeceni düşünerek
''doslarım şimdi 10 kasabay gidiyoruz orda hakı büyük bir tehlike içinde olabilir onları korumaya gidiyoruz İlyamain kayıp onuda görürseniz onu aradımı sölersiniz sizi tapınagın dışında bekliyorum ''
dedi logan ardından atını şahlandırdı ve tapınagın dışında beklemeye başladı
her kezi tek tek sadı
''Horcoel sen benle gelceksin , Harbormm '' ,alferede ''baktı sende benle geliyorsun ''
yeni gelen elfe(calın) baktı ''sende gel bakalım ''
ardından sözcüye baktı ''siz burda kalmanız daha dogru olur ama isterseniz lordumun iznini alırsanız gelmeniz iyi olur dostum''
sonra loganını avludaki undead e diktatini çekti
''selamlar ,sizide götürmek istiyorum gelirmisiniz?''
bu arda biri eksikti ,İlyamain göremedi etrafına baktı bir heykele döndü ve ''tapınaktamı ?'' heykel yavaşca kafasını sağ sola saladı
logan o nada tüm tüyleri diken diken olmuştu nereye gitini düşünürken 10 kasabada olma ihitmalini düşüşündü ama yolda başına bir şey geldiyse ona zarar verenleri hiç afetmiyeceni düşünerek
''doslarım şimdi 10 kasabay gidiyoruz orda hakı büyük bir tehlike içinde olabilir onları korumaya gidiyoruz İlyamain kayıp onuda görürseniz onu aradımı sölersiniz sizi tapınagın dışında bekliyorum ''
dedi logan ardından atını şahlandırdı ve tapınagın dışında beklemeye başladı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan'ın kendisine seslediğini göre Calin koştura koştura Logan'ın yanına gitti.Hiçbişey demeden Logan'a "efendim ahır nerde?Kendime bir at alabilirmiyim?"dedi.Koşmanın verdiği ani hareketle biraz soluklanan Calin Logan'ın suratına baktı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
raistlin_tole
- Kullanıcı

Elf'in cevabımı beklemeden gittiğini görünce onu takip ettim ve büyük bir avluya geldiğini farkettim.Bir anda girişte durdu ve bende durdum.Sonra birisi "Calin buraya gel " dedi. Gitti. BEnde arkasından gittim. Birsinin onuda çağırdığını gördüm. Bekledim.BElki bişeyler olur bi yere gideriz diye düşndüm.
Toledoras
-
LordAriakas
- Kullanıcı

Ariakas ilk önce Vilthas'a sonra Logan'a baktı ve kendi gibi olan atını Logan'ın yanına sürdü onun da eskiden kendisi gibi olduğunu duymuştu. Bir an tereddüt ettikten sonra Logan ve diğerleriyle gelmeye karar verdi tapnak dışına çıkmayalı uzun zaman olmuştu ne de olsa. On kasabada neler döndüğünü hiç bimiyordu. Bir an Ölü ruhlar hanına gitmeyi bile düşündü ama orası yok olmuştu...
Cüce nihayet yolculuğa çıkacaklarına sevindi..Bu son saatler ona çok uzun gelmişti..Harbormm'un bakışları yaşayan ölüye kaydı.. Yaşayanölününde onlarla gelmesini pek hoş karşıladığı söylenemezdi.Yaşayanölününde onlarla geleceğini duyunca homurdandı..Buna hiç alışkın değildi..Daha önce hiç bir yaşayanölüyle yolculuğa çıkmamıştı..Bir yaşayanölünün bize ne faydası bulunabilir ki? diye düşündü...
Daha sonra tapınağın dışında beklemekte ola Logan'ın yanına giderek ''Ata binecek birisi beni önüne alsın..At sürmeyi bilmem ve bir at benim için çok büyük..Yoksa çok yavaşlarız..''dedi sonra Calin'in ahırdan at alacağı aklına geldi ve ''Tamam o zaman..''dedi ve Calin'e dönerek''Calin eğer izin verirsen senin önüne bineyim''dedi ''yada eğer ahırda midilli varsa midilliyede binebilirim''dedi....
Daha sonra tapınağın dışında beklemekte ola Logan'ın yanına giderek ''Ata binecek birisi beni önüne alsın..At sürmeyi bilmem ve bir at benim için çok büyük..Yoksa çok yavaşlarız..''dedi sonra Calin'in ahırdan at alacağı aklına geldi ve ''Tamam o zaman..''dedi ve Calin'e dönerek''Calin eğer izin verirsen senin önüne bineyim''dedi ''yada eğer ahırda midilli varsa midilliyede binebilirim''dedi....
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Calin cüceye bakarak "elbette önüme binebilirsin.İyi at sürerim."dedi ve "bu arada ahır nerede?"diye ekledi.daha fazla beklemek istemiyordu.Yeterince beklemekti.şimdi adaleti sağlama ve ölümle karşılaşma zamanıydı.Tapınakta kendisini ilk defa deneyecekti.En önemlisi ise kendisini Oren'e kanıtlayacaktı.Sonradan yaşayan ölüyü farketti.Onu görmezden gelip bakışlarını cüceye yogunlastırdı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Loganın bize söylediklerinden sonra bir adım öne attım ve başımla selamladım.
Sonunda gidiyoruz ama çok geç kalmış olabiliriz. İnsanlar çaresiz bir şekilde bizden yardım bekliyorlar. Bu arada zümrütleri hala çözmüş değiliz. İlyamain göremedim büyük ihtimalle Loganın sözlerinden sonra bir yerde ağlıyor, dolaşmaya çıkmış, yada tapınağı gizlice terk etmiş. şimdi zümrütleri daha detaylı araştırabilirim. Araştırmak için zaman kalmadı. Yakın bir gelecekte burdan ayrılacağız.
Aklıma takılan bir soru daha var.Logan elfe(calın) bakarak ''sende gel bakalım '' demişti.Tapınağa yeni gelen birinin bizimle göreve gelmesi. Orene bağlılığını sunmuştu ama bir casus olabilirdi. Yolda bir kaç soru ile sıkıştırırım.
Sonunda gidiyoruz ama çok geç kalmış olabiliriz. İnsanlar çaresiz bir şekilde bizden yardım bekliyorlar. Bu arada zümrütleri hala çözmüş değiliz. İlyamain göremedim büyük ihtimalle Loganın sözlerinden sonra bir yerde ağlıyor, dolaşmaya çıkmış, yada tapınağı gizlice terk etmiş. şimdi zümrütleri daha detaylı araştırabilirim. Araştırmak için zaman kalmadı. Yakın bir gelecekte burdan ayrılacağız.
Aklıma takılan bir soru daha var.Logan elfe(calın) bakarak ''sende gel bakalım '' demişti.Tapınağa yeni gelen birinin bizimle göreve gelmesi. Orene bağlılığını sunmuştu ama bir casus olabilirdi. Yolda bir kaç soru ile sıkıştırırım.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
-
LordAriakas
- Kullanıcı

Yaşayan ölünün sesi kulağıma tıslama gibi gelmişti.Bir an için ona bir acıma hissettim yaşamla lanetlenmiş bir ölü... Ama kendi halinden pek de memnun değile benzemiyor. ve bir konuda haklı savaşta bizden daha deneyimli olabilir. Ama defetme büyüsü sayesinde bize karşı bişey yapamaz... ben Logan ve Horcoele karşı. Belki böyle düşünmemin sebebi söylediği bana küstahca gelen sözleriydi.LordAriakas wrote:''Ben yaşayan bir ölüyüm ancak savaşta hepinizden daha iyi ve deneyimliyim ayrıca sizinle yolculuk ettiğim için üzüntü değil sevinç duymanız gerekir''.
-
Logan
- Kullanıcı

artık herkez tapınağın önünde toplanmıştı artık hazırlardı logan arkasına baktı
alfredle ,undead in gerginlini gördü,alferede döndü
'' 2 nizde kesin artık burda bir amaç uruna bulunuyoruz ,bunu bozacak olanı affetmem ,lord orenenin misyonunu bozanıda affetmem'' .logan önüne döndü...
''beyler hedefimiz 10 kasabanını bulundugu yer ,tehtit olmadıgı sürece durmıyacaz ,ordaki halkın bize ihtiyacı var ''
logan son kez gruba atıyla döndü
''adalet dagıtıcıları 10 kasaba halkı size güveniyor...''
ve logan arkasınını döndü grupla beraber 10 kasabaya doğru yola cıktı...
alfredle ,undead in gerginlini gördü,alferede döndü
'' 2 nizde kesin artık burda bir amaç uruna bulunuyoruz ,bunu bozacak olanı affetmem ,lord orenenin misyonunu bozanıda affetmem'' .logan önüne döndü...
''beyler hedefimiz 10 kasabanını bulundugu yer ,tehtit olmadıgı sürece durmıyacaz ,ordaki halkın bize ihtiyacı var ''
logan son kez gruba atıyla döndü
''adalet dagıtıcıları 10 kasaba halkı size güveniyor...''
ve logan arkasınını döndü grupla beraber 10 kasabaya doğru yola cıktı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
İlyamain atından indiği anda at hızla arkasını döndü ve karanlıklar içerisinde komaya başladı. Ait olduğu yere, savaşın tapnağına ulaşmak için tüm hızı ile koşuyordu. Saatler sonrasıydı ve en sonunda İlyamain'in tapınaktan ayrılırken tapınaktan aldığı kara at geriye dönmüştü. Savaşın tapınağının önünde toplanmakta olanların arasına daldı hızla ve herkesi geçerek Loganın yanına ilerledi. Bir an sonra Loganın yanında durdu at. İlyamain'i taşıyan an Loganın yanında durarak ona bakmaya başladı.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...