gerekli şeyler nerdesiniz???

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

gerekli şeyler nerdesiniz???

Post by chosen »

istanbula ufak bi gezi için gitcem, ve devamlı ününü duyduğum Gereklişeyler denen frp malzemelerinin bolca bulunduğu yere de uğramak istiyorum, açık adres yada tarif ederseniz çok memnun olurum....

merak ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

abi önce Teşvikiye Camisini bul.Orda mado dondurma var.Oranın önünden aşğı doğru in sanırım 2. sokaktı oradan sağa dön ve sokağın sonuna doğru ilerle.Oradaki esnaf sana yol gösterir eğer sorarsan.Ben gideli bayağı bir zaman geçti unuttum tabii.Bilenler hataları düzeltsin.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

taşındı falan diyolar birileri, yok mu yaw başka yerini bilen koca sitede??

sitem ve saygılarımla....
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

valla arkadaş çok iyi tarif etmiş;Teşvikiye Mado'dan inerken bi lokanta var ordan sağa dön(sanırım ilk sağ oluyo),sokağın sonunda bulucaksın :hop
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

saolasınız, deniycem bulmayı umarım bulurum,sağolun tekrar..

teşekkür ve saygılarımla....
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

ne dimek efenim,umarım bulur ve istediğin şeyleri tedarik edersin,sırf gezmesi bile zevkli orda :roll:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya