beyler ve bayanlar biraz özel hayata saygısızlık oluyor
+
belki o herkez gibi sölemek istemiyor
......
kaşınnmayın çizerim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Gorath wrote:Evet haklısın onu koruyorlar. Neyse ben başka zaman onun ağzından laf almaya çalışırım artık.
di mi yaaaaa...?
zaten esen bi konu attı ortaya deişti sohbet birden!
Evet önceleri aşkın güzel duygularını görüyorduk. Sonra birden aşkın vermeye başladığı savaşı görmeye başladık. İki seven el ele tutuşmuş "biz birbirimizden başkasına takmıyoruz!" diyordu ki bir başka aşık çıktı ve "ben sır perdesiyim beni çözemezsiniz!" dedi.
Gorath wrote:Evet haklısın onu koruyorlar. Neyse ben başka zaman onun ağzından laf almaya çalışırım artık.
di mi yaaaaa...?
Evet önceleri aşkın güzel duygularını görüyorduk. Sonra birden aşkın vermeye başladığı savaşı görmeye başladık. İki seven el ele tutuşmuş "biz birbirimizden başkasına takmıyoruz!" diyordu ki bir başka aşık çıktı ve "ben sır perdesiyim beni çözemezsiniz!" dedi.
konuyu özetlediin için saol....
ayyy aşkımı yarın görcemmmmmmmm
Evet bunu ulu orta sölemeyin. Esra'nın hayranları olabilir. Medya filan peşinize düşebilir Yada ne biliyim paparazilere yakalanabilirsiniz.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
di mi yaaaaa...?
konuyu özetlediin için saol....
ayyy aşkımı yarın görcemmmmmmmm
Evet bunu ulu orta sölemeyin. Esra'nın hayranları olabilir. Medya filan peşinize düşebilir Yada ne biliyim paparazilere yakalanabilirsiniz.
benim hayranlarımın olması neyi değiştirir ki? üstelik buradakiler beni ne kadar tanıyo ki?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
galadlirim wrote:sadece espriydi değil mi Gorath?
...
Espriydi Galad. Fark ettiysen on sayfanın hepsi esprilerden oluşuyor. Hiç ciddi bir şey yok. Ah keşke birisi çıkıp şu espri ortamını şekillendirecek bir ciddi kelime türetse...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
yeminer wrote:Ya biz böyle geyik yaparken her saniye birileri sigaradan ölüyor ya... uykularım kaçıyo bu yüzden.
abi dogru ya sigara saglıga zarlıdır ama
sende dah zarlısın ya...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF