Druid'in Buyuleri
Druid'in Buyuleri
Arkadaslar bana Druid buyulerı bıraz mantıksız geldı bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Özgünüm dostum ama bence son derece mantıklı... Sen hangi büyüyü mantıksız buldun???
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

şöle bidaa baktımda büyülerin hepsine bitek
Reverse Gravity == Objects and creatures fall upward (Level
bu büyü biraz garip buda 8. level yani biraz garip olsun yani
Reverse Gravity == Objects and creatures fall upward (Level
bu büyü biraz garip buda 8. level yani biraz garip olsun yani
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Abicim yapma o büyü benim favorilerim arasındadır...
Tavanı yeterince yüksek bir mekanda, yap büyüyü, adamlar tavana çakılsın, bitir büyüyü, adamlar bu sefer de yere çakılsın... Bi nevi topaç olsunlar yane...
Gitti bütün ordu,
(Ki normal bi orduyu hacamatlamak için üstlerinde bi tavan olması dahi gerekmio, Max yükseklikten yere çakılınca hepsi zaten ölüo...)
Tavanı yeterince yüksek bir mekanda, yap büyüyü, adamlar tavana çakılsın, bitir büyüyü, adamlar bu sefer de yere çakılsın... Bi nevi topaç olsunlar yane...
(Ki normal bi orduyu hacamatlamak için üstlerinde bi tavan olması dahi gerekmio, Max yükseklikten yere çakılınca hepsi zaten ölüo...)
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
sanırım bu konuda bişeyler söylemeliyim. druid büyülrei 1. lvldan son levela kadar doğa ile ilgili büyülerdir. doğal olmayan yada doğanın dengesine zarar verici büyüler bulunmamaktadır. eğer muallakta kaldığın büyü varsa isim verirsen gerekli açıklamalar yapılabilir, kafandaki sorunlar ynıt bulabilir.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

druidler ve büyü
druidler'in yaptığı tamolarak büyü sayılmaz. ya da ilahi güçtür aslında. 3e druid büyülerinin kapsamının pp amacıyla komikçe geniş tutulduğu doğru. yine de kafana takılan özel büyüler varsa buraya yazabilirsin. ayrıca hattaysa serina gerçek bir mistress of nature'dir....
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

"Reverse Gravity" gerçekten güzel bir büyü tamda yerine oturmuş 8. level hatta 9 bile olabilirdi ama demek istediim ben pek nature la alakasını göremedim... Onun dışındaki büyüler bazı istisnalar hariç bence mükemmel
-
DeMRaN
- Kullanıcı

tabi doru ama sonuçta doğal lıktan çok onu fizik kuralı olarak benimsemişim ondan farketmedim 
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı