10 kasabanın eskiden olduğu yerde.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

squan bayanın cevap verdiğini duyunca ona doğru baktı.Bayan kendini tanıtıp reverans yapmıştı.Squan da ona karşılık verdi."Tanıştığıma memnum oldum."Squan kadının sorusunu hemen yanıtladı."Kusura bakmayın.Sizin öyle bir görünüşünüz olduğunu söylemedim.Ama verdiğiniz cevaplarda kimseye güven vermezdi.O yüzden anlayışla karşılayacağınızı umuyorum."Squan ardından yerde oturan adama çevirdi bakışlarını.Adama hiçbir şey demeden onun suratına bakıyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Soytarı yerdeki otları yolmaya başlamıştı, sonra da adamın ona baktığını görünce de gülmeye başladı.
"Hayırdır kuzum? Yoksa benim de mi adımı istiyorsun? Madem öyle kendimi tanıtayım zaten oyunbozan arkadaşım da söyledi ismini."
Dirseği ile Reda'yı dostça bir tavırla dürttü. Yattığı yerden zıplayarak kalktı. elleri yanında sallanırken öne eğilerek konuşmaya başladı:
"Benim adım Lord Nargator Vangonius. Umarım ismim sizde başlarda uyandıramamış olduğum güveni sağlamıştır efendi squan. Bunun dışında sanırım daha fazla eklemem gereken bir şey yok. Lakin biz halşa merak etmekteyiz, neden bu insancıklar buralarda bu şekilde yaşıyorlar?"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Birden 10 kasaba halkı bir boru sesi ile tepden gelen bir atlıya baktı.
benmeyaz bir atın üstünde bir şovalye geliyordu ardından...
4 kişi daha indi tepenin arkasından
logan iyice yaklaştı kasaba halkına , içlerine girdi arkadaşları ile beraber her keze bir yer verdi
''cüce ve elf siz burda kalın''
''rahip sen sol tarafta horcoel sen sol tarafta neöbet tut''
''sen undead benle gel ''
dedi ve kasaba halkı içidne kaptan Squan ı aramaya başladı hemen köşede bir yerlerde gördü
''komutan Squan biz geldik yardıma ihtiyacınız olabilecegini düşündük''

logan birden 2 kişi dikatini çekti biri şaklaban gibi diyeri bir bayandı
logan hafifçe kafasını eğdi ama hiç de hoşnut kalmamıştı logan
tekrar Squan dönerek bir sorun yok değil mi ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin atdan indi.Kasıkları biraz ağrımış , bacaklarıda biraz kasılmıştı.Biraz gerilerek ağrılarını dindirmeye başladı.sonra sırtındaki yayı ve sadağındaki okları kontrol etti.Belinden sarkan kısa kılıcına baktı.Hepsi yerli yerinde ve düzgündüler.Kimseye göstermeden iç cebinin gizli bir bölmesindeki sapanınıda kontrol etti.Oda yerindeydi.Sonra bir taşın dibine çömelerek dinlenmeye başladı.Gözleri herşeye karşı tetikteydi.Sonra cüceye baktı.Birden ayağa fırlayarak "İnmek istermisin?" dedi.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

At üstünde geçen yolculuk ve Horcoel in arayışı...

Horcoel Silverhorn un sırtında huzurlu ve rahattı..Uçuyor gibiydi sanki..Rüzgar yüzünü yalayarak geçiyor ve onu rahatlatıyordu..Etrafındaki manzarayı izledi..Ne kadar güzeldi..Yaşama ve Işıga birkez daha içten saygı duydu..Bütün bu güzellikler ışığın eseri idi..

Logan ı izledi meraklı gözlerle yol boyunca..Suratının askınlığı geçmiyor gibiydi sanki..Dikkatleri Loganın üzerinde iken şovalyenin yavaşladıgını farkettiginde oda yavaşlamaya başladı...Tepedeydiler

Hemen altlarında...
Onkasaba halkı..

Horcoel gülümseyerek etrafına göz gezdirdi..Halk birazcık toparlanmış gibiydi..Bakışlarını bir oradan bir buraya geçirdi..Kendisi sevecen gözle şehiri süzerken ''Tapınak koruyucusu''nun sırtından borusunu çıkartmasını ve üflemesini izledi...

Ses tepeden aşağıya doru ritmik bir şekilde aktı ve yayıldı..Tüm onkasabalıların dikkatini çekmişti bu olay..Sesi duyan dikkat çekerek tepeye dogru bakıyordu..

Ardından Hızla tepeden aşagıya indiler..Logan bembeyaz atı ile başı çekiyordu..Horcoel aşagıya inerken arkasına doğru baktı şovalyelere göz gezdirdi..Tapınak şovalyeleri bir elf..ve..
Yaşamayan ölüm şovalyesi..

Muazzam bir şekilde tepeden aşagıya indiler..Lord Oren in tapınak şovalyeleri başı çekerek üçgen bir şekil olusturmuşlardı sanki..Loganın bembeyaz atı etrafa ışık ve umut saçıyordu.Horcoel eğilerek Silverhorn un kulagına birşeyler fısıldadı..Kısa kılıcını çıkartı ve kasabayı işaret etti..

''SESİMİZİ DUYUN KARANLIGIN ASKERLERİ..''ADALETİN LORDU OREN TARAFINDAN ADALETİ SAğLAMAYA GELDİK..''
''ADALETİN SÃ?VARİLERİ..şOVALYELERİ..''İLERİİİ''diye bagırarak kendinden geçmiş bir halde yoluna devam etti..Gözleri umut ışıgı ile ışıl ışıl parıldıyordu..

Gülümseyerek etrafı izledi..Tapınak şovalyeleri..Adalet dağıtıcıları..Lord Oren in gücüyle bir kez daha diyara adaleti dagıtacaklardı..Kasabaya son bir bakıs attı..Hersey olması gereken gibiydi anlasılan..Kasaba yeniden inşaya başlatılmıştı..

Zamanında gelebilmişlerdi galiba..

Gümüş grisi şovalye bineği Horcoel in zihinsel emri ile tepeden indikleri zaman yavaşladı..Kasabaya girdiler..Daha dogrusu kasaba halkının arasına..Kasabalılar şovalyeleri gördükçe yüzlerinde belli belirsiz pırıltılar oluşmaya başlamıştı..Asil bir vaziyette halkın içinden geçtiler..Zaten kasabalılar ortada yol açmışlardı şovalyelere..Logan bir anda durmuştu.. Logan ın duruşu üzerine şovalyeler de durmuştu..

''Cüce ve Elf Burada kalın..''Loganın emri kesindi..

''Rahip..Sen sol tarafa..''Horcoel sende sol tarafta nöbet tut..''

Horcoel her ne kadar bu taktigi içinden onaylamasa da..
''Peki saygıdeğer tapınak koruyucusu..''dedi..şovalyeye duydugu saygı büyüktü..

Loganı uzaklaşırken izledi..''Sen Yaşamayan benimle gel..''

Loganın uzaklaşmasını bekledi şovalye..Digerleri tam nöbet yerlerine gidecekken Horcoel seslendi..

''şovalyeler..Lord Logan ın emirlerini duydunuz..Belirttiği yerlerde nöbet tutmamızı istiyorsa tutacagız..''
''Ancak yine de derim ki..''diyerek bilgece bir tavırla sözlerine devam etti..''Herkez birbirini görebilecek bir biçimde dursun..Kasabaya karanlıgın yayılıp yayılmadıgını henüz bilmiyoruz..''

''Kısacası şovalyeler..Herkez birbirinin arkasını kollasın..''Karanlıgın nereden çıkacagı belli olmaz..Haydi nöbet yerlerimize..Lord Oren in kutsaması üzerimizde olsun..'' diyerek Logan ın belirttigi yere dogru yöneldi Paladin..

Bir an için arkasına döndü ve..

''Ayriyetten Lady İlyamain in emanetleri yanımızda..Tapınak koruyucusu döndügü zaman emanetleri yerine götürecegiz..''

Ve sonra nöbet yerine dogru yönelmeye devam etti..

Gözleri kasabayı inşa etmeye çalısan halka dogru yöneldi..Keşke onlara daha fazla yardım edebilseydi...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan kafasında bir ses duydu....

"Söyle bana Tapınak şovalyelerinin başı... İlyamain için ne feda ediyorsun. çünkü o şu anda ölüyor!!!"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan başını saladı bu duydugu ses lordunundu başını saldı..
''hayır ölemez ölememeli,sevidiğim hayır bu olamaz kim,niye ,niçin ''
logan durdu bir yerler gitmek istiyordu sevgilisinin yanına sevdigin yanına gidip onu kurtarmak istiyordu etrafıan baktı arkasında cocuklar kart oynuyordu
''ewet kart ewet kart '' dedi ''lordum ben kartımı kulanmak istiyorum İlyamain tapınaktan son çıkışını yoksayıyorum....''
dedi ve gözlerini kaptı logan artık sinirliydi hemde çok sinirliydi
''lordum bunu kimin yaptını örenmek istiyorum efendim ltf ban bu bilgiyi hediye edin''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

( Not : Logan deck of many things den çektiği kartın özelliğini kullanıp ilyamainin tapınaktan çıkışını yoksaymıştır. ilyamainin o andan sonra etkilediği bütün olaylar zamandan silinmiştir...)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan birden 2 kişi dikatini çekti biri şaklaban gibi diyeri bir bayandı
logan hafifçe kafasını eğdi ama hiç de hoşnut kalmamıştı logan
tekrar Squan dönerek ''bir sorun yok değil mi ??''

sonra içinde'' keşke ilyamain gelseydi sıkılmıştır tapınakta o şimidi''
dedi ve gözlerini 2 yabancıya dikti
''selam bne lord OREN paldini logan, sizin isimleriniz bahşedermisiniz''
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Karşısında duran Squan'dan bakışlarını kaldırmıştı soytarı...dudaklarını yaladı ve konuşmaya başladı. Soytarı ne görünüşüne, ne de ses tonuna yakışan bir lehçeyle konuşuyordu şimdi;

"Benim adım Lord Nargator Vangonius. Arkadaşım Reda ile ben bir yerden gelmez, bir yere de gitmeyiz. tek amacımız vardır şu gördüğünüz pabuçlarımızın altı aşınana kadar yürümek"
O sırda tek ayağını elleri ile tutup kaldırdı. Ardından devam etti;
"ve değişik yerler göremek. olabildiğince çok insanla tanışıp, olabildiğince çok hikayeler duymaktır."

"Biz de tam şimdi Squan ile tanışma faslını noklatandırmıştık ki siz çatkapı geldiniz, bir patırtı gürültü; bunca eşyayla sanırım oldukça büyük bir iş yapmaya geldiniz atlı efendi. Oldukça hayırlı bir işe benziyor, e peki bu hayırlı işi yapan sizler kimsiniz beyler? Kimdir bu adını haykırdığınız Lord Oren? benim gibi bir lord olmadığı kesin..." tiz bir kahkaha attı soytarı. sonrada ayağını bıraktı yere...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan durudu şöe bir yanındaki undead e baktı güldü ardında...
''tabi senin gibi biri olmıyacağı ,olamıyacağı kesin lord orenin sizin seviyenize inemiyecegi o kadar küçülemiyecegi kesin
asla lord oreni sorgulama kim oldunu benim için önemli değil ''
yanınıdaki kıza baktı logan bayan güzeldi ama içinde bir huzursuzluk vardı loganını
logan Squan a döndü ''biz buraya yardım için geldik tehlike oldunu bildimiz için geldik ,bu halkı tanımadığı kötü kişilerden korumaya geldik''logan sesesini kalınlaştırarak ''ve siz halk için potansiye birer tehlikesiniz ,yabancılar ''dedi atını 2 adım öne sürdü
'logan orene yapılan saygısızlıgı kendine yepılmışcasına benimsemiş ve kızmıştı''
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Birden gelen şovalyelere dikdi bakışlarını hiç isitifini bozmadı yüzündeki masum gülümseme tüm düşüncelerini saklıyordu,ellerini birbirine kavuşturdu " ah sonunda diğer şovalyelerde geldi" dedi karşısındaki yabancı şovalyeye başıyla kısa bir selam verdi "burdaki insanlarda ne kadar şüpheci böyle endişelerinizi anlıyorum tabi insanlarınız evsiz kalmış kasabalarından olmuş" bir an duraksadı yeni gelen şovalyelere hızlı bir bakış attı sonra konuşmasını sürdürdü " sahi bu insanlar neden bu duruma düştü.Onlar için gerçekten üzüldüm" karşısındaki şovalye soytarının hareketlerine bozulmuşa benziyordu,hemen duruma müdahele etmek için araya girdi "lordum arkadaşımın patavasızlığına bakmayın onun adına özürdilerim"dedi ve soytarıya uyarıcı bir bakış attı..
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Soytarı bir karşısındakine bir de yanındaki kadına baktı. Adamın agresif tavırları onun hoşuna gitmemişti ve yüzünü kazımıştı aklına ve tabii ki de adını. Soytarı buradaki konuşmalarda oldukça değişmişti, diklemişti, ince sesinde otoriter bir hava belirmişti ve bütün o ciddiyetsiz tavırları da büründüğü rolle beraber yok olmuştu...

"Gel Reda buradan gidelim hayatım, buranın bu havası bana yetti de arttı. Hadi başka bir yerlere gidelim."

Adam yanındaki kadının kolundan tuttu ve onunla gelmesi için çekmeye başladı. Bir iki adım sonra kadın kolunu kurtardı ve gururları incinen iki yolcu oradan hızlı adımlarla uzaklaştı...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hancı Lemmak düşüncelere dalmıştı. şimdi de ozan dostunu merak ediyordu. Dolaşmaya diye çıkmıştı ama geri dönmemişti. Belki de bir yerde kalmaya fazla tahammül edemiyordu. Ozanlar iyi insanlardı, ama gezgindiler işte. Oturdukları yerde oturamıyorlardı ki... Dikkati atların yeri döven nal sesleriyle bozuldu. Tepenin üstünde atlılar gözüktü. En önde beyaz atlı biri vardı. Giderek yaklaşıyordu Gittiği yere baktığında bir kadınla bir soytarı gözüne ilişti. Daha önce burda mıydılar? Olamazlardı. Özellikle soytarıyı görse muhakak hatırlardı. Dışarıdan gelmiş olmalılardı. Paladin Squan da onlarla konuşmaktaydı. Atlı şovalye de grubun yanına yaklaştı. Lemmak ayağa doğruldu. Kenisine göre normal adımlarla oraya yaklaşıyordu...Bir gerginlik olduğunu düşündü yanlızca. Garip birşeyler olduğunu gördü. Oraya vardığında ise Kadınla soytarı yola çıkmışlardı bile. "Efendiler nooldu burda?" diye sordu iki paladine.

*Hancı Lemmak
Last edited by Efla on Tue Dec 28, 2004 10:04 am, edited 1 time in total.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Meronlin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meronlin »

Demek duydukları doğruydu, şövalyelerin on kasabanın külleri üstüne ışıklarını saçabilmek ve halkı tekrar yüreklendirebilmek için kasabaya geri dönme haberleriydi bunlar.Kaynaklarından boşu boşuna şüphe etmişti.. Pekde kısık sesli olmayan bir küfür savurdu birden kendi kendine ama neyseki fark eden olmamıştı..
    Bir süredir kasaba halkının yanında tam istediği gibi bir yer bulmuştu.Dikkat çekmiyordu ki kasaba halkı da onu yadırgamamıştı.Zaten toz içindeki saçı başı ve bakımsız sakallarıyla da onlardan pek farklı değildi.Cübbesi ise acınacak bir haldeydi.Uzun zamandır yollardaydı ve şu an kesinlikle en perişan haliydi.Birden bir "peh..." çekerek dizleri üzerine doğruldu.Biraz önce şövalyelerin zafer edası ile kasabaya inişleri gözü önüne geldi ve gülümsemesini engelleyemedi.Ama bu gülümsemesi şövalyeler arasındaki o garip görüntü yüzünden hemen bozuldu.Aralarında doğal olmayan bir şey vardı.Alaycı gülümsemesini yarıda bırakan ve tüylerini ürperten bir histi bu.şu an şövalyelerin lideri olduğunu tahmin ettiği adamın tam arkasında duruyordu ve ondaki garipliği görüş alanına girmeden hissetmişti.Geriye oturarak ağrıyan dizlerini oğuşturdu ve liderleri olduğunu tahmin ettiği şövalyenin dudaklarını okumaya çalıştı.Diğer gizemli şövalyeyi göremiyordu ama aslında kendine itiraf etmese de görmek istemiyordu.Bir süre şövalyenin ağzını okumaya çalıştı açıkçası elle tutulur bir şey anlayamamıştı ama arada bir, dönüp bakmaya çekindiği, şövalyeye doğru rahatça sırıtması biraz önce küçümsediği şövalyeye birden saygı duymasını sağladı.Belli ki şövalye sıradan bir lider değildi.şövalye iki kişi ile konuşuyordu biri çok garip giyinimli tıknaz biriydi diğeri ise bir dişiydi.Garip hatta komik giyinimli adam sürekli hareket ediyor yerinde duramıyordu.En sonunda durmuştu ama bu seferde tüm görüş açısını kapatmıştı.şövalyeyin dudaklarını okumak bir yana onu göremiyordu bile."Lanet şarlatan..."diye sövdü birden ve tam dizlerinin üzerinde sürünüp görüş açısını değiştiricekti ki sövdüğü adam ve yanındaki bayan ordan ayrıldılar.şimdi bir an için rahatlamıştı.Yerini kaybetmek istemiyordu.Burda kalmalı ve izlemeliydi.Etrafa bir göz attı ve bakışlarını tekrar şövalyelerin liderine doğru çevirdi lakin şövalye ordan çoktan ayrılmıştı...
    Locked