-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
bu akşam olmasını, mesainin bitmesini, izmire dooru kamil koç güvencesinde yol almayı, kankim olan changes'i ve dierlerini görmeyi ve onnarnan 30 ocak akşamı orphaned land izmir konserine katılmayı bekliyorum.
Kankim Burock un yarın yanında bir adet ALZHEIMER (anladın sen bakma öle) ile izmir diyarında görünmesini,özlem giderip güzel güzel içmeyi,sonra da orphaned land in oryantal ezgileri eşliğinde coşmayı bekliyorum.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Bi zaman gelsin bi kitap denemesi yapmayı düsünüyorum ama o zaman ne zaman bende bilmiorum....
Söndür alevini güneşin
Kaos hakim olsun evrene
Ah Karanlık! Yoktur senin bir eşin...
saatin 12:40 olmasını bekliyorum sınava gideceğim de. Bu dönem son sınavım artık. Eğer bugün ankaradan Samsuna gitmeyecek olsam Orphaned Land konserini beklerdim. Sanırım bu gece otobüsün samsuna varmasını bekleyeceğim.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.