Dagoth Ur (Arka Plan)
Nıheh , o kadar kolay olsaydı dün gece bitmişti. Neyse , önce de dediğim , ve rp ekranından da takip edebileceğiniz gibi benim khajit vien ve suarı takip etmekle ve ghostgate'te yeni emirler almak üzere tutulmuş biri. şu an için daha önce yazdıklarımı tekrarlamak dışında bir şey yapamam. Yer işgal etmemek için sessiz kalıyorum anlayacağınız. Efla ile son bir defa konuşayım , sonrasında açığa çıkabilirim (RPde).
Yabancı bir dünya olması meselesine gelince. Kendim için konuşursam , değil. Ama oyuncuların birbirine alışması için geçen süre olarak görebiliriz bunu. Henüz kimse diğer oyunculardan tam olarak ne bekleyebileceğini kestiremiyor. Bu da tutukluğa neden oluyor.
Özetle hiç benden yana bakmayın. Dün gece falcon tutmasaydı hepinizi uyutup kampı soymaya kalkacaktım oyun hızlansın diye. Anlayacağınız ben de krizlerdeyim.
Yabancı bir dünya olması meselesine gelince. Kendim için konuşursam , değil. Ama oyuncuların birbirine alışması için geçen süre olarak görebiliriz bunu. Henüz kimse diğer oyunculardan tam olarak ne bekleyebileceğini kestiremiyor. Bu da tutukluğa neden oluyor.
Özetle hiç benden yana bakmayın. Dün gece falcon tutmasaydı hepinizi uyutup kampı soymaya kalkacaktım oyun hızlansın diye. Anlayacağınız ben de krizlerdeyim.
lil'grin'brin'
arkadaşlar yavaş ilerliyor, ama bu yeni bir dünya olduğu için olmuyor misal ben 24 saat nerdeyse online oluyorum özellikle geceleri daha rahat oluyor bu ama tek başama ne kadar ilerlete bilirsinki sonuçta bu rp grup halinde ilerliyor aslında ben bir araya gelip biraz konuşalım derim her halde buda yeni yıldan sonra olur 
hırsız rp sine good karakterle girdik iyi mi?
neyse bende doğru yolu gösteririm size.
MANşET:birkaç ay önce azılı bir hırsız grubu olarak tanınan grup şimdilerde bir şövalye grubu kurmaya hazırlanıyor
Ya da;
MANşET:hırsız grubunun arasında takılan beyaz cüppeli bir büyücü sınırlarını fazla zorladı ve sonunda acemi bir zehirli bıçağa
kurban gitti...
MANşET:birkaç ay önce azılı bir hırsız grubu olarak tanınan grup şimdilerde bir şövalye grubu kurmaya hazırlanıyor
Ya da;
MANşET:hırsız grubunun arasında takılan beyaz cüppeli bir büyücü sınırlarını fazla zorladı ve sonunda acemi bir zehirli bıçağa
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Yalnız değilsin ki. Ben de iyi kalpli bir savaşçıyım ;)Eldarin wrote:hırsız rp sine good karakterle girdik iyi mi?
MANşET:birkaç ay önce azılı bir hırsız grubu olarak tanınan grup şimdilerde bir şövalye grubu kurmaya hazırlanıyor :P
Ya da;
MANşET:hırsız grubunun arasında takılan beyaz cüppeli bir büyücü sınırlarını fazla zorladı ve sonunda acemi bir zehirli bıçağa :!: kurban gitti...