Ultima
Ultima
Arkadaşlar selam,
Ultima Online oynayan varmı ?
Bilenler için oyun hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Oynayanlar için hangi server tercihiniz ?
Ultima Online oynayan varmı ?
Bilenler için oyun hakkındaki düşünceleriniz neler ?
Oynayanlar için hangi server tercihiniz ?
- mightywolf
- Kullanıcı

Söylenecek bişi yok. İğrenç bir oyun. Daha doğrusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuğun ayağına düşen bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi...
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

-
Araj_The_Wolf
- Kullanıcı

Ultima alında süper bi oyundur AMA ülkemizde HENÖZ bi RP serwer'ı yok(bildiğim kadarıyla)..ama yakında açılabilir
şu anda ki serverlarda ise şu tür diyalogların yaşanması içler acısı..
Rp yapmaya çalışan oyuncu-Selamlar ola yiğitler...buradan Rohan'a nasıl gidebilirm acaba ? Duyduğuma göre vadideki orklar ordaki yolu kapatıyormuş?
Ahali-asasa ehuehueh salaaa bak rp yapıo eziq asdsd qwqwq ahahh zuuzuzu *Baron is attacking you*
bi kaç dk sonra : YOU ARE DEAD....
SAYGILAR
şu anda ki serverlarda ise şu tür diyalogların yaşanması içler acısı..
Rp yapmaya çalışan oyuncu-Selamlar ola yiğitler...buradan Rohan'a nasıl gidebilirm acaba ? Duyduğuma göre vadideki orklar ordaki yolu kapatıyormuş?
Ahali-asasa ehuehueh salaaa bak rp yapıo eziq asdsd qwqwq ahahh zuuzuzu *Baron is attacking you*
bi kaç dk sonra : YOU ARE DEAD....
SAYGILAR
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Bu kadar..Türkiyede l4m3r doldu oyun.Öldüğü zaman mahalleden adam çağıran,peşinde gezinip gold dilenen.Grr..Osi yani,asıl server dışında fazla güzel yer kalmadı sanırım..mightywolf wrote:Söylenecek bişi yok. İğrenç bir oyun. Daha doğrusu türkiyede yapılan ucuz hatta free serverlar nedeniyle çoluk çocuğun ayağına düşen bir oyun. Dark age of camelot veya World of warcraft oynayın daha iyi...
Jacta alea est.
Suanda Türkiyede en iyi Doruknet sponsorlugunda Nebula ama orada Rp ye ait çok az şey var coluk cocuk dolu server ben 2 kere basladım bıraktım Ultimayı.. Nebulada Rp yapan 2 tane Guild var Noldor & Vampir ama o guildlere girmek için yani char'ınızın baya iyi bise olması lazım..
Karşınızdaki adamlar her türlü i*nebiği yapmak icin oyundalar 10-15 kişi birden toplu gezip pusu kurmalar her türlü küfür. Ama bu aralar Nebula iyilesiyor..
Karşınızdaki adamlar her türlü i*nebiği yapmak icin oyundalar 10-15 kişi birden toplu gezip pusu kurmalar her türlü küfür. Ama bu aralar Nebula iyilesiyor..
"For Blood And Honor"
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
şu an üzerinde çalışılmakta olan ve aşağı yukarı 5 senedir zorunlu RP ile ve elit bir kitle olma çabası ile ilerleyen bir Ethernass var... Zaten sadece UO grafiklerini kullanıyorlar
Gerisinin UO'dan hem mantalite hem de kitle olarak uzağında kalıyorlar...
Gerisinde ise UO oynanmaz... Ama yine de "T.C'de RP serverı yok denmesi yanlış... Var çünkü...
Saygılarımla...
Gerisinde ise UO oynanmaz... Ama yine de "T.C'de RP serverı yok denmesi yanlış... Var çünkü...
Saygılarımla...
Türklider...