10 kasabanın eskiden olduğu yerde.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Rp dışı:

Meronlin eğer bahsettigin kişi ben isem..Yanlış tasvirlemişsin..Benim karakterin üzerinde Oren motifleri ile süslü deri bir zırh var..Sırtıma bağlı çapraz kemerler ve üzerlerinde 2 adet kılıç kını..Omzuma asılı bileşik uzunyay..Kılıçların..Biri uzun biri kısa..Boynumda ise taşıdıgım kutsal Oren madalyonu bulunmakta..Uzun sarı saçlarım ve mavi gözlerim var..Miğferimi çıkattıgımı felan söylemişssin..Ancak miğfer kullanmıyorum..beni yavaşlatır...Yazdıgın rp ye laf yok allah için güzel olmuş ancak tasvir ettigin karakterin benimle uzaktan yakından alakası yok..

Düzeltilmesi gerektiğini belirtirim..

Saygılar..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

''Gördüklerim arasında şüphe uyandıran tipler de vardı dedi Horcoel cüceye doğru..Dikkatini sakın bozma..Arkan sağlam bir yerde dursun..''demişti Horcoel..Dwarf kasabadaki garipliklerin nedenini anlamıştı...Ona kalsa hemen şu an içinde hücum ederdi bu kişilere..Ama Horcoel burada nöbet yerinde beklemesini dikkatini bozmamasını söylemişti..

''Kasabayı bu durumdan kurtarmalıyız ve kurtarıcaz.Buna inanıyorum.'' dedi dwarf Horrcoel'e ve kafasını çevirip yeniden kasaba halkına baktı..Sert yüz hatları köylülerin durumunu görünce yumuşadı..''Tamam dostum.''dedi Horcoel'e dönerek.. Sonra döndü ve arkasına bakmadan nöbet yerine doğru ilerlemeye başladı...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Meronlin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Meronlin »

Horcoel_Baator wrote:Rp dışı:

Meronlin eğer bahsettigin kişi ben isem..
Saygılar..
Rp dışı:Hayır,burda oynatılan hiç bir şövalyeyi kastetmemiştim.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Zümrütü Lemmaka verdim. Loganın '' Sonra görev yerlerinize dönün'' sözü aklıma geldi. Başımla selam verdim ve atıma binerek oradan ayrıldım. Cüce ve elf biraz ileride elfle benim nöbet tuttuğum yere doğru gidiyorlardı. Nöbet yerimi değişmişti. Bunu sormam gereken kişi o elfti.

Atımla birkaç adım ilerledikten sonra elfin hareketleri değişti . Etrafında dönmeye başladı. Cüce ona doğru yaklaşmaya kalkınca eliyle durdurdu. sanırım bende yanına gitmemeliyim diye düşündüm. Uzaktan ne yapığını izledim.

Birkaç uzun dakikalar ardından elf yerinde durdu.Gördüğüm kadarıyla cüceyle hırçın hırçın birşeyler anlatıyodu Cüce ise tek bir kelime etmedi.Daha önce elfin hiç böyle hareket ettiğini görmemiştim.

En son Horcoelin ''..........Ancak sen nöbet yerine gitmelisin..'' şimdi anladım. Cüce nöbet yerini şaşırmıştı. Horcoel attan indi ve ata parşomen kağıdına yazdığı bir notu verdi. Atmı hızlandırdım ve yanına gittim.

''Niye beni beklemedin dostum?''
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Cücenin ve savaş atının gidişini izledi..Ve oracıkta kalakaldı..Kararsızlık içerisindeydi..

Horcoel etrafındakileri izlemeye dalmıştı...Bilinen zamanda bir iki saniyelik bir dalmaydı belki ancak ona yıllar gibi gelmişti bu saniyeler..Kendisini tuaf hissediyordu...Bu kadar insan yardım bekliyordu ve hangisine yardım edecegini şaşırmıştı..Kalbi herkeze yardım etmek istiyordu..Bu yüzden aceleci tavırlar sergiliyordu..Ancak biliyorduki acelecilikten bir yardım gelmezdi..Sağlıklı düşünmesi lazım oldugunu hatırlattı kendine..

Düşünmeye başladı..Kasabalılara nasıl yardım edebilirdi..Ã?nce umut diye belirtti..İnsanları umutsuz ve karamsar bir yüzle görmekten nefret ederdi..Sonra kasabanın ihtiyaçları belirlenmeliydi..Kasabada belli bir sağlık sorunu söz konusu idi duydukları hıçkırıklara göre..Kasabalılara tekrar baktı..Ve açlık..Susuzluk..

Horcoel durdugu yerden düşüncelerinden sıyırlmasını sağlayan nal seslerini duydu.. yaklaşan yabancı süvariyi sezdi..

Arkasına baktı ve gelenin rahip oldugunu farketti..Oldugu yerde kımıldamadı..Sadece başını çevirdi ve rahibe gözlerini kısıp asil bir tavırla bakmaya başladı..

''Niye beni beklemedin dostum..''dedigini duymuştu..

''Selamlar yüce rahip..''dedi.''Sizi neden mi beklemedim..Bağışlayın ancak arkamdan geldiginizi farkedememiştim.''dedi gülümseyerek.

''Bu sırada büyük bir sorunumuz var..Lord Oren e bana doğruyu göstermesi için yaptıgım çağrıdan aldıgım yanıttan gelen sonuç..''İnsanlar'' dedi kasabayı göstererek..Kasabada bir salgın söz konusu olabilir..Açlığın ve susuzlugun yaratmış olacagı bir hastalık..Gerçi ben asıl salgının insanlar arasında yayılan umutsuzluk duygusunda oldugunu söylüyorum..İnançlarını ve umutlarını kaybetmişler.Savaşabilecekleri halde savaşmıyorlar..Kadere teslim ediyorlar kendilerini...Bu umudu onlara geri vermeliyiz..Karanlıgın onlardan aldıgı umudu onlara geri verip toparlanmaları için güç toplamalarına yardım etmeliyiz..''

''Silverhornu Tapınak koruyucusuna bu durumu iletmesi için gönderdim..Topluca sağlıklı bir karar almamız lazım insanlar için..Ancak bu sıradada boş durmamalıyız..''dedi..Ve..Ardından kendi içine kapandı .''Bu kadar insan..''Dedi..Etrafına bir kez daha bakarken..''Karanlık tarafından elegeçirilmek üzere..''Onlara kalplerinin gücünü hatırlatmamız lazım..'Sözleri rahibe dogruysada sanki kendi kendisine konusuyormus gibi geldi kendisine..Gözlerini rahibe yoğunlaştırdı ve devam etti sözlerine..

''Kesinlikle birşeyler yapmamız lazım sayın rahip..dedi hüzünlü ve bilgece bir tavır ile..''Bakın..Onkasaba ölüyor..''
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Elfin cevabı çok geçmeden geldi. ''Sizi neden mi beklemedim..Bağışlayın ancak arkamdan geldiginizi farkedememiştim.'' demişti. Gerçi neden beklemediği konusunda bir merakım yoktu sadece benim geldiğimi fark etsin diye söylemiştim. Yüzünde bir keder vardı ben daha sormadan o cevabını vermişti bile.

''Bu sırada büyük bir sorunumuz var..Lord Oren e bana doğruyu göstermesi için yaptıgım çağrıdan aldıgım yanıttan gelen sonuç..''İnsanlar'' dedi kasabayı göstererek..Kasabada bir salgın söz konusu olabilir..Açlığın ve susuzlugun yaratmış olacagı bir hastalık..Gerçi ben asıl salgının insanlar arasında yayılan umutsuzluk duygusunda oldugunu söylüyorum..İnançlarını ve umutlarını kaybetmişler.Savaşabilecekleri halde savaşmıyorlar..Kadere teslim ediyorlar kendilerini...Bu umudu onlara geri vermeliyiz..Karanlıgın onlardan aldıgı umudu onlara geri verip toparlanmaları için güç toplamalarına yardım etmeliyiz..''

Elf benim rahip olduğumu biliyordu ve benim gibi bir rahibin tanrısı adına sağlık büyüleri bildiğimi. Belkide bana bunu bilerek söylemişti. Ama açlıktan ve susuzluktan hasta olmuş birini burda görememişitim. seçilmiş kişinin su yarattığını görmüştüm ama yetersiz bir çaba tek başına bir seçilmiş bile olsa asla kasabaya yetecek kadar yapamazdı. Belki onunla bende büyü yapmalıyım.Nöbeti bırakıp Logana sormalımıyım. '' şimdilik kasabaya yetcek kadar su yaratmak için seçilmişe yardım edebilirmiyim ''diye. Eğer o su yaratmamı isteseydi bana emrederdi herhalde.

Elf bir konuda haklıydı.Daha kasabalıların başından ne geçtiğini dedikodu olarak bilsemde, insanların ümitlerini çabuk yitirdikleri doğruydu. İnsanların geneli böyleydi çalışmayı seçmez sadece birilerinin onları kurtarmasını beklerler. Ama insanlar bir işi yapmak istedilermi onları kimse tutamaz. Bende bir insanım ve Lord Orenin saflarına katılmayı çok istemiştim ve gerçekleşti.

Atımdan bende indim ve elfe yaklaşarak ''Onlara güç vermek istersen. Onlara birkaç heyecanlandırıcı sözler söylemen lazım. Bu bende yapabilirim ama sen bu konuda benden daha başarılısın. Sözlerinin beni nasıl heyecanlandırdığını hatırlıyorum. Bu işi kesinlikle sen yapmalısın.'' dedim. Bu sözleride onu heyecanlandırmak için söylemiştim. O bir elf olabilirdi ama bir parçası hala insandı.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

RP DIşI NOT : kasabanın eskiden olduğu yerde meydanda duran player arkadaşlar bende size yaklaştım v bişiler söldim sayfa 4 te altlarda bi mesaj körmüsünüz ??!!!

///Edit by Raistlin: Sözlerine dikkat et findor, birisi alınmıyorsa açıkça belirt kime seslendiğini, anlaşılmamış olabilir.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Cervantes yanına yaklaşan bir kaç korucu ve gezginle konuştu. Dağlardan gelen ve yakınlardan geçen temiz bir su kaynağı olduğunu belirttiler. Cervantes korucuların onu izlemesini rica ederek Tapınak şovalyelerinin olduğu bölüme yöneldi.

Dragonfire'ın sembolünü taşıyan şovalyeye ve yanlarındaki adama da kısa ve öz bir selam verdikten sonra sert bir dille ve ciddiyetle konuşmaya başladı...

"Bu kadar oyalandığımız yeter kardeşlerim. İnsanların güvenliğini nöbet tutarak sağlıyamayız. İnsanlar aç susuz evsiz ve üşüyolar. Ã?nce bu problemleri çözmezsek, güvenlik dışında daha ciddi sorunlar ortaya çıkacak. Hemen şu ufak tepenin yanında bir karargah kurulmasını istiyorum şovalye Logan. şovalyelerinizi örgütleyin ve emirlerimi onlara iletin. Aksi takdirde iyileştiremeyeceğimiz kadar salgın hastalık ve isyanlarla uğraşmak zorunda kalacağız. İsyan eden insanları düşmanlara karşı koruyamayız..."

Cervantes sertçe Dragonfire'ın sembolünü taşıyan şovalyeye döndü

"Sayın şovalye... Tanışmamız biraz acele olacak belki fakat ciddi sorunlarla karşı karşıyayız, tapınağınızdan sağlanabilecek her türlü kap kacak, silah ya da eşyayı almak için bir kervan grubu kurmamız gerekiyor. Elinizde çadır vs. gibi gerekli eşyalar varsa lütfen adamlarınızı buraya getirmeleri için örgütleyin..."

Din savaşçısı yeniden Logan'a döndü ve gözlerini kısarak ona baktı.
"Bunlar zor zamanlar kardeşim. Tüm şovalyeleri en kısa zamanda buraya çağırın lütfen..."
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel rahibin sözlerini dinledi..Kasabalılara yardım edecekti..Bunun için yaşıyordu..Yardım etmek..Acıları dindirmek..Karanlıga karşı çıkmak ve çıkanları cesaretlendirmek..Umudu ve ışıgı yaymak..

Horcoel durdu ve gökyüzüne baktı..Ve sonra rahibe..Ne diyebilirdi..İnsanların içindeki umut ışıgının yakılması gerektigini biliyordu gerçi..Ama bu kadar insan..Bu kadar insana seslenebilirmiydi..Yada tepkileri ne olacaktı..''Yiyecek''dedi kendi kendisine..Kasabalıların yiyeceğe ihtiyacı olacaktı..Kendisinde birkaç günlük yetecek kadar yol erzagı vardı..Kasabaya yetecek kadar değildi gerçi..Ancak hepsini vermeye karar verdi..Arkasına döndü ve gözleri ile erzağını aradı..Ancak erzagını Silverhorn un eyerinde oldugunu hatırlayınca duraksadı..Silverhorn mesajı götürmüş olmalı idi bu sırada..Gözlerini kapadı ve kutsal savaş atını zihinsel bir emir ile yanına çağırdı..Ona ihtiyacı olacaktı..

''Silverhorn..Mesajı ilet..Ve derhal yanıma geri dön..''

--------------------------------------------------------------------------------------
Rp dışı: Logan..Lemmak..Cervantes ve Squan ın bulundugu yerde..

Kutsal savaş atı efendisinin emiri doğrultusunda Tapınak koruyucusu Sir Logan ı arıyordu...Efendisinin ona verdigi notu ileticekti..Hızlıca koşarak ilerledi..İnsanların ve çocukların arasından rüzgar gibi geçti..Daha önce efendisi sırtında iken geçmişti buralardan..Yolu biliyordu.Bir çırpıda kısa yolculugunun son basamaklarınıda aştıktan sonra şovalyelerin toplandıgı yeri gördü..Daha önce anımsayamadıgı ancak..Büyük bir güç hissettigi adam dışında..Diğerlerini efendisi sırtında geldigi zaman görmüştü..Ancak bu şovalye tanıdık değildi..Ancak oldukça büyük güç hissediyordu bu şovalyeden..Kalbin ve iyiligin gücünü..

Kutsal savaş bineği hırıldayarak tapınak koruyucusunun yanına yaklaştı..Ufak bir kişneme ile başını şovalyenin önünde eğerek sahibinin notunu ağzı ile Tapınak koruyucusun eline bıraktı..Sahibinin görevini yerine getirmesinden dolayı mutlu bir şekilde arkasını dönüp giderken zihninin içinde efendisinin sesi belirdi..

''Silverhorn..Mesajı ilet..Ve derhal yanıma geri dön..''

Kutsal savaş atı dörtnala gruptan uzaklaştı sahibinin çağırısı üzerine..Hızını arttırdı..Sahibini daha fazla bekletmeyecekti
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Raistlin wrote:Din savaşçısı yeniden Logan'a döndü ve gözlerini kısarak ona baktı.
"Bunlar zor zamanlar kardeşim. Tüm şovalyeleri en kısa zamanda buraya çağırın lütfen..."
logan seçilmişe baktı... büyük bir sınavdan geçmiş ve ardından kasaba halkına yardım etmeye gelmişti... büyük bir özveri örneği ,logan bu yüzden saygısı daha da artmıştı...

''tabi efendim tüm şovalyeler en kısa zamanda burda olacak ''
ardından borusunu çaldı...tüm oren inanlarını,çarıyordu bu boru...

ardında eline bırakılan parşumeni aldı ''ne de olsa buray gelceksiin şovalye... '' dedi ve parşumeni cebine koydu.
logan seçilmişe döndü ''efendim planınız nedir...''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"İnsanları gruplara ayırıp örgütleyeceğiz şovalye Logan...
Gördüğüm kadarıyla şu anda ilk önceliğimiz insanların *hayatlarını kurtarmak* olmalı... Onları hastalığın açlığın kollarına terk edemeyiz...
En kısa zamanda gruplar oluşturup hayati gerekliliklerinin karşılanmasını sağlamalıyız... Bunun için kasabalıların kendilerinin de yardımına ve güvenine ihtiyacımız var. Tüm şovalyeler bir araya toplanınca daha ayrıntılı bir açıklama yapabilirim..."
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

küçük yaratık her yerde olduğu gibi burdada ilgi görememişti ve kalabalığa arkasını dönüp uzaklaşmaya başladı bir anda etrafını karanlıklar kapladı ve bir kaç kişinin üstünü daha örttü ama ufak yaratık hızlı ve seri adımlarla oradan uzaklaştı gideceği yer çok belli idi oren in tapınağı...
not : karanlık sizide kapladı bir süre çünkü yanınına kadar girdim biriniz görmediniz bu kadar olur herkes bi aheste karanlık ta benim kendimden gelen atakım special attack darkness...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel kader yoldaşının geri dönüşünü izledi..Dörtnala geliyordu..Silverhorn..Ã?nce başı ile rahibe doğru bir bakış attı.Konuşmadı...Ve tek bir harakette atına bindi..Başını okşadı atın..

''Sir Logan a ilettin değilmi mesajı dostum..''dedi..''Biraz rahatlamıştı..İnsanların bu içler acısı durumunu öğrendiklerinde onlarda yardıma geleceklerdi..Ve ve..Hep beraber sefer olup kasabayı içinde bulundugu bu durumdan kurtaracaklardı..

Bu sırada bir boru sesi tüm kasaba üzerinde yankılandı..Horcoel anlamsızca gökyüzüne bakarak gülümsedi..Loganın çağrısı..Yolladıgı notu okumuş olmalıydı..

Rahibe baktı ve..
''Yürüyün saygıdeğer rahip..Ufukta hala ışık var'' dedi.İçten bir gülümsemeyle.Atıyla rahibi arkasına alacak şekilde döndü ve çağırının yapıldıgı yere doğru dörtnala ilerlemeye başladı..

Birşey dikkatini çekti bu sırada..Logan a yaklaştıkça bir karartının belirdigini gördü..Logan ve diğerleri..Bir karanlık dalgasının içinde kalmışlardı..

''Yavaş Silver ''dedi..Paladin.Karanlığın içine körlemesine giderken..Ortada bir terslik vardı..Acaba çağrısının nedeni bu muydu şovalyenin..Sırtından ve sol bacağından kısa kılıçlarını çekti..Elf gözlerine yoğunlaştırdı kendisini..Isıyı algılayan ve gören elf gözlerine..Sonunda bir yarı elf olması işine yarayacaktı..

Rp dışı:Darkness in benim termal görüşümü etkileyip etkilemedigini bilmiyorum..O yüzden ben gerisini işini bilen DM lerimize bırakıyorum:)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Low light vision(düşük ışık görüşü) büyülü karanlıkta işe yaramaz...
Karanlığın ortaya çıkmasıyla büyüye yakın insanlar arasında bir panik dalgası başladı. Korku içerisinde çığlıklar atan insanlar şovalyelere çevresine yaklaştılar...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kalabalığın panik oldunu görür ve ...
'' sakin olun lütfen ''
'' lordum sen bu insanalara cesaret ver , bu korkuyu yenecek güç ver''
dedi ve gözleri ni kapatı kendine bahşedilmiş bu gücü kulandı...

rp dışı: orenin bana bahşetiği cesaret agurasını kulanıyorum...''

sonra etrafına baktı bu karanlığın sebebini ardı...

''sakin olun dostlarım ,sakin olun iyilik bizim yanınızda''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked