ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

calis wrote:Image

Bu yukarda rp yaptığım benim yeni karakterim dir.Üzerinde şiddelte durulması gereken öneml unsurlar şunlardı.Bu kişinin üzeri tamamen zırh ile kaplı ve suratıda resimde gördüğünüz gibi.Bir bastardsword u var.Ve bir paladin.Özgeçmişini en kısa zamanda bir başlık altında açıcam.Sizden şunu untmamanızı istediğim şey bu kişinin ırkını kimse bilmiyor.Nedeni zırhını ve başındakini hiçbir zman çıkarmıyor.

Saygılar"

şovalye iyi güzel hoş ama bineğinin öyle birşey olmasını umma.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Rp dışı: yazmayı unutmuşum herhalde öle bir bineğim yok zaten tapıanağa giriştede belirtmiştim büyük beyaz sawaş atı ile girdi die.gümüş ejderha binegim yok arakdaşlar.

SAYGILAR...
No one hears him cry so he turns to evil...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"tapınak sözcüsü zamanı gelince her şey olucaktır sen merak etme lordunda emanetlerim var onları almaya geldim kendisi bilgilidir bekliyorum" dedi
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Murdak wrote:İnsan Kadın Sende Dua Etmene devam et ve elinin hamuru ile her işe karışma
Huzur bozulmamalıydı. Her şeyin elbet çözümü gelecekti. Eski İlyamain olsaydı savaşırdı ama bu sefer değil. Artık Yargıçtı. Sadece izleyen ve yargılayan kişiydi.
Elralendil wrote:Büyük beyaz sawaş atından indi ve birisinin onla ilgilenmesi için bekledi"
İlyamain atın sesini duymuştu. Gereksiz seslerden daha güzel bir sesti bu ses ama o gereksiz sesleride duymuştu atın sesinin yanında. Bırakıcaktı gereksiz seslerle Sözcü ilegilensin.
Vilthas wrote:Yanında duran İlyamain'e yeni gelenle ilgilenmesi için seslendi
İlyamain başı ile onayladı ve yavaşça kapıya doğru ilerledi. Merdivenleri indi ve "Tapınağa hoş geldiniz efendim!" dedi. "Lord Oren sizinle olsun."
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Eh peki madem öyle...." diye mırıldandı Vilthas gökyüzüne süzerken. Bakışlarını yaratığa çevirdi ve kısık bir sesle "Beni takip et..." dedi.. Hızlı adımlarla cephaneliğe yöneldi.. Yaratığın kendisini takip edip etmediğine bir kez bile bakmadı..

Cephaneliğe vardığında yaratığın kendisinden bir iki adım uzakta durduğunu gördü.. Keskin baltalar, uzun kılıçlar, gümüş parıltılı zırhlar arasından birkaç silahı aldı ve yaratığa uzattı.. "İşte aradığın şeyler.. Maniak'ın silahları.. şimdi tapınağı terk edecek misin.." dedi sabırsızlıkla..
neldoreths
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by neldoreths »

Neldoreths sozcunun yanına gıderek derkı ''efendım bısı sormak ıstıorum.tapınakta gerı kalanlar nerede .nereye gıttıler?''dıye sorar
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas neldoreths'in kendisine yaklaştığını gördü.. Yeni inananın sorusu ona tapınağın ne kadar boş olduğunu bir kez daha hatırlattı.. "Diğerleri on kasabaya gittiler bir görev için..." diye cevap verdi seri bir şekilde. Hala yaratığın maniakın silahıyla ne yapacağını merak ediyordu.. Lordu neden izin vermişti ki bu silahları alması için?? Daha da önemlisi bu silahların önemi neydi.. Yaratık bir emanetten bahsetmişti ama Vilthas hala emin olamıyordu..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Kucukken aılemden duydugum tapınaga yanı orenın tapınagına doğru yola cıktım ve sonunda karsıma muhteşem göz alıcı bir heykel çıktı orada duruyordu ve heykele doğru koşar adımlarla gittim diz çöktüm ardından dua etmeye başladım...İçeriden tam olarak anlaşılmayan sesler geliyordu ama aldırmadan dua etmeye devam ettim ve bekledim...
neldoreths
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by neldoreths »

sözcunun bu cevabı neldorethde hem endıse hem heyecan duygusunu uyandırdı bısıler oluyordu bılıyordu hıssedıyordu..belkıde savas cıkmıstı.belkıde canı orkları katledıolardı.kım bılır daha yenı gelmıstı ve hıc bırseyden haberı yoktu ama yakındı her seyı orenecektı..anlamadıgı bırsey vardı ıcerıde noluyordu.sıddetlı seyler olmustu hıssetmıstı.agzından kelımeler dokulecektıkı bır an kendıne geldı ve kendını durdurdu...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Elralendil kendisine gelen kişiyi görünce kendini büyülenmiş gibi hissetti.Bu nasıl bir güzellikdir diye geçirdi içinden.Güzel leydi gitgide elralendil"e yalaştı.Elralendil de kendisini tutamadı ve ona doğru yürümeye başladı.Güzel kadın ağzını açmasıyla sanki ağzından büyülü sözcükler çıkıyor gibiydi.Elralendil çabucak yoplandı ve güzel kadının sesine kulak verdi.

-"Tapınağa hoş geldiniz efendim!". "Lord Oren sizinle olsun" Acaba lor oren kimdir die aklından geçirmeden edemedi.

Elralendil referans yaparak hafifçe başını eydi.Ve en sonunda konuşmaya cesaret ederek

-"Selamlar leydim.Ben elralendil.Sizin gibi güzel leydi bana ismini bahşedebilirmi acaba" diye sordu kafasındaki yüzünü kapatsa bile sesi boğuk çıkması gerekio olmasına ramen elralendil in sesi sanki bir müziğin hoş sesi gibi çıkıyordu".
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

"İlyamain!" dedi İlyamain zarifçe reverans yaparak. Dudaklarında bir gülümseme ile baktı yeni gelene ve "Lord Oren adıyla!" diyerek Lordunun heykelini gösterdi.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

İlyamain demişti güzel leydi.İsmide kendi kadar güzeldi.Genç leydinin tekrar lord oren dediğini duymuştu.Acaba kimdi bu lord oren.Bir kahraman kudretli bir sawaşçı,bir rahip"Heykelin önüne yaklaştı ve

Leydiye sordu

-Leydim acaba bu lord oren dediğiniz kişi de kim bu tapınakta heykeli olduğana göre bu diyar için çok önemli biri olması gerekio???
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İlyamain dudaklarını büktü ve adama bakarak "O ki en kudretli olandır, o ki bir savaşçının savaşlarda haykırdığı ismin kudret kaynağıdır, o ki bir rahibin gücünün kaynağıdır, o ki tüm kahramanlardan daha ötedir." dedi. "Lordum Oren'in önünde savaş için varız yolcu!" dedi İlyamain. "Klıcın bu yolda zihnin ise ölümün yolunda olduğu için bu tapınaktasın. Neden ona saygını sunmuyorsun." Bir kahkaha patlattı ve hülyalı bir şekilde kahkahasının sonunda adama baktı. "Herkes bir gün bu avluda onun önünde eğilmek için bulunacak yabancı!" dedi. "Savaş için var olan herkes."

calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Elralendil artık kendisini buraya çağıranın ne olduğunu biliyodu.şu vakte kadar hiçbir tanrıya bağlılık yemini etmemişti.Sadece adalet kavramını bütün dünyada yayma isteği ile bu yola baş koymuştu.Artık adalet i yaymanın Lord orene bağlılığını sunraka daha çabuk yayabilecekti.Fakaat yinede bu yolda kendisini engellicek güçler çıkacaktı.Bu anda sadece Lord Orene ve klıcına güvencekti.Greksiz yere kan dökmicekti.Bu diyara adalet eşit şekilde dağıtılıcaktı.Asla klıçsız birisine klıç çekmicek onu öldürmicekti.Heykele doğru yaklaştı.Artık tanrısıyla bir bütün olmayı bşarabilecekmiydi.anrısı onu bir inananı olarak kabul görcekmiydi.Bu diyara da adaleti yamasına yardımcı olacakmıydı.Ve klıcını kınından çıkardı heykelin önünde eğilerek yalnız ca kendisinin duyabileceği şekilde konuşmaya başladı.

-Lord oren buyola çıkmamın sebebi bu dünya da azalmış olan adalet duygusunu yaymaktı.Senin karşıma çıkmanla bu düşüncem artık kesin bir şekilde uygulayabilicem tabii eğer beni inanın olarak kabul edersen.kılıcım ve her şeyimle emrinizdeyim lordum.

Elralendil artık tek bir şey bekliyordu kabul edildiğine ve ya edimediğine dair bir işaret"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Merak etme sözcü en kısa zamanda burayı terk edicez ama ilk önce bazı şeyleri halletmem gerekiyor " dedi ve silahları seri bir şekilde alarak zırhını giydi ve kollarına monte ettiği silahları denemeye başladı bunların dışında bir mızrak ve hançer daha vardı hançer in tam özelliğini bilmiyordu lakin öğrenmesi uzun sürmeyecekti...
silahları kuşandı ve dışarıya doğru yöneldi ve Lord Oren in Dua larını kabul ettiği yöne doğru yöneldi ve seslendi...
"Lordum her ne kadar size inancım olmasada bana yardımcı olduğunuz için teşekkür eder ve her konumda hizmetinizde olucağımı belirtmek isterim saygılarımı sunarım " dedi ve sözcüyede kafa selamı verip chug u alarak tapınaktan ayrıldı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Locked