10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Horcoel_Baator wrote:Squan abi sen moralini bozma senle alakası felan yok..Aslında rp tam ortalama bir hızla gidiyor..

Abi bide izninizle bişi sormak istiyorum..Arada bi uzun rpler patlatabiliyorum beni tanıyanlar bilir..Ancak içimden geldigi için yazıyorum..Yani uzun gereksiz yada kötü yazdıgımı düşünüyorsanız kısa rpler yazmaya çalısıırm..(yazmaya çalısırım diyorum çünkü bende bi tuaflık var millet uzun yazmak için çalısırken ben kısa yazmak için çalısıyorum)..
Zaten uzun yazıları kimse okumuyor..

Yorumlarınız nelerdir??
Bak sakın tarzını bozma. Özeldende söylediğim gibi uzun olması gayet iyi. Ben rp tadını ancak o zaman alıyorum. Hem arada benimde uzun yazdığım oluyor :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Corax ın örgütlenmesini taktir ettim cidden.. Belki ufak bir eksikten bahsedilebilir. O da öksüz çocukların bakımı.... Ki onlardan bayağı var...

Bu arada Logan paladin liderlerine kaptan dendiğini bilmiyorum ama paladinlikle içli dışlı olan sensin. Bu durumda sana da kaptan Logan diyebilirim her halde. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Firble wrote:Corax ın örgütlenmesini taktir ettim cidden.. Belki ufak bir eksikten bahsedilebilir. O da öksüz çocukların bakımı.... Ki onlardan bayağı var...

Bu arada Logan paladin liderlerine kaptan dendiğini bilmiyorum ama paladinlikle içli dışlı olan sensin. Bu durumda sana da kaptan Logan diyebilirim her halde. : )

de abii ne iistiyorsa de...........
am yeterki sus abi................
yardım ediyoz işte...
sokmasaydın kardeşim 10 kasabaya..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ã?ksüz çocukların *isim olarak geçmemesi* onlara bakılmayacağı anlamına gelmez... Sorunları çözmek için bir başlangıç yaptık o kadar... Daha önce hiç bir şovalyenin *ortadan yok olmuş bir kasabanın insanlarına* yardım etmek için deneyimli olduğunu zannetmiyorum. Bazı sorunlar zamanla ortaya çıkacak ve çözümlenecektir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

bu ara benim bildiğim kadarıyla lemmak cehennemden yük arabasıyla çıkmıştı.Onda işe yarar bir şeyler olabilir.Bu yüzden onu da unutmamak lazım...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Ã?ksüzleri düşünmeyin onların bazıların alıp tapınağa götürüp bir paladın veya bir rahip eğitimi vermek .Bazı çocuklarıda bir kaç ailenin yanına vermek.
Gibi rahibin planları var fakat daha lidere söyleyemedim. ayrıca kaptan değil lider.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Horcoelin gerçek hayattaki hastalığından dolayı rp yavaşlayabilir.
Kalbi hızlı atıyomuş sanırım panic atak olmuş
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet büyük çatışma başlıyaacak heralde...
.....
oren inanları ve orenin seçilmişi ==>raistin
raistin inanları ve raistini seçilmişi ==>oren...

2 tarafata eşit güçte sayılır...
baklım ne olcak...

:melek: vs :evil:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Ã?atışma?? Ne çatışması.Daha dereyi görmeden paçaları sıyırma abi.
Herşey savaş ve çatışma değildir.Hem adamların bire bir savaşacağını nereden biliyorsun.Belki başka amaçları var...
(kendimi raist inananlarını savunurmuş gibi hissettim) herşeyde böyle bakmamak gerekir bence.ZAMAN herşeyi gösterecek...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: 10 Kasabanın Olduğu Yer Hakkında

Post by Hükümlü »

Firble wrote:
Ã?ocukların acısını hiç olmazsa biraz olsun hafifletmek isteyen tek kişi hükümlü idi. Ona da teşekkür etmek istiyorum. Zaten Bardenour ailesi onkasabada hep kahraman olarak bilinmiştir. Sanırım o da bir Bardenourdı.. Ailesinin ismini vermesi durumunda sanırım tüm kasabalılar onu doğal lider olarak kabul edecektir. Ve şu ana kadar RP yapanlardan da bunu en gfazla o hak ediyor gibi geldi bana...

Her ne kadar bana çok zıt bir tanrıya inansa da bunun hakkını vermem lazım sanırım...
ehuehue daha yeni gördüm ya bu başlığı :D ilginç oldu baya aslında düşünülebilir bir durum ama işte bazı sorunları var senin düşüncenin sana bir ara özelden anlatırım durumu :) ama aslında güzel de olurdu ya kasabanın başında olmak aaahh aahh güzel ya hayal kurmak :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Arkadaşlar tatil nedeniyle forumlara yeterince giremeyebilirim. Danışmanız gereken ana DM şu anda Oren_Dautry'dir. Kolay gelsin, iyi eğlenceler.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Başlasın bakalım abi...
Dağıtın bakalım ortalığı..
Belki bende yardıma gelirim :wink:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

halkın önemli bir kısmını çalıp götürdüğüm için kızmadınız umarım dostlar.Ehehue ama şunu söylemeliyim yine olsa yine yaparım.HAHAAHa.
Neyse siz Andero ile uğraşırken yeni planlar yapayım ben bari. :twisted:
Organize olurken geride kalanları düşünmemeniz büyük bir hataydı.Geride sadece bir rahip bıraktınız ve onun da liderlik vasıfları zayıftı.Ben yapmasam bile bence kısa zamanda kargaşa çıkardı.Bakmayın bana öyle napayım iş başka arkadaşlık başka :roll: .Haydi şimdilik size kolay gelsin bir ara yine uğrarım :D özletmem kendimi :P
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

CHANGES wrote:halkın önemli bir kısmını çalıp götürdüğüm için kızmadınız umarım dostlar.Ehehue ama şunu söylemeliyim yine olsa yine yaparım.HAHAAHa.
Neyse siz Andero ile uğraşırken yeni planlar yapayım ben bari. :twisted:
Organize olurken geride kalanları düşünmemeniz büyük bir hataydı.Geride sadece bir rahip bıraktınız ve onun da liderlik vasıfları zayıftı.Ben yapmasam bile bence kısa zamanda kargaşa çıkardı.Bakmayın bana öyle napayım iş başka arkadaşlık başka :roll: .Haydi şimdilik size kolay gelsin bir ara yine uğrarım :D özletmem kendimi :P

hımmmmmm
bence cok doru sölüyorsun...
ama başka yapılacka bir şey yoktu be...
....
ne yapalım salık olsun al tepe tepe kulan...
ama şunu unutama kardeşim..
....... bir gün karşılaşacaz... :D

:vamp
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Elbet karşılaşacağız diyar fazla büyük değil.Sen şimdilik yaşamaya bak,eğer başarırsan kesin karşılaşırız.Başaramazsan da üzülme yeni karakter yeni şans.HEHEH.Ayrıca ölüm çok hızlı yaklaşıyor,hala zamanın varken neler yapabileceğini bir gözden geçir....HAHAHAHAHAHAHAHAH
Kaosun peygamberinin kahkahası şövalye loganın zihninde yankılanırken etraf bir an bulanıklaştı.Tekrar etrafını görebildiğinde elinde tuttuğu kılıcından kan damladığını görebiliyordu.Ama bu kan...bu kan...
şövalye Logan'ın çığlığı yankılandı...
-HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR!
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Locked