YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Arzularını *O*na anlat ve hayatına bir amaç kat ölümlü..."

Balor yanan pençesiyle Rhonin'a dokunmak için eğildi ve adamın omzuna dokundu...
Rhonin'in zihni bir anda korkunç acıyla çarpıldı.

Kara alevlerin arasındaki yanan bir çift gözü gördü ve kalbi adeta duracak gibi oldu. Cehennemin alevinde yanarmışçasına kolunda bir acı vardı fakat omzundaki acıyı engelleyemiyor ve yanan gözlere bakmaktan kendini alıkoyamıyordu.

"İntikamın elçisi... Lanetliler lejyonu adına savaş... Tapın ve yandaş topla... Kara duaların dudaklarında kurumadan oraya geleceğim ve eğer bana hizmet etmeye layıksan, güçle, ölümsüzlükle ve intikamın kanıyla ödüllendirileceksin..."

Rhonin, korkunç görüntünün dehşeti zihnine işkence yaparken bir anda omzunda Balor'un dokunmuş olduğu yerin dağlanmış olduğunu farketti. Yanmış etinde hala kıvılcımlar saçan bir sembol vardı, bir daha asla iyileşmeyecek bir yara... Üzerindeki zırha rağmen vücuduna işlemiş olan ruhunu ve hayatını kaos lejyonlarına bağlayan bir rün...

Legion of the Damned (Lanetliler Lejyonu)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Rhonin acı içinde yere yıkıldığında Balor'un yakan elleri bu kez Darenn'e uzandı...

"Demek hazırsın... şimdi Efendiyle yüzleş. Eğer değerliysen ona hizmet etme şerefine sahip olacaksın, değilsen anlamsız varlığın son bulacak..." ve Balor alevler içindeki avucunu Darenn'ın omzuna değdirdi. Darenn acıyla zihnini kaybettiğinde kendini cehennemin karanlık dehlizlerinde buldu...

Ã?nünde duran gökyüzüne kadar uzanan varlığı farketti. Vücudundan fırlayan dev dikenler neredeyse kalbini durduracaktı. Dehşet içerisinde karanlıkta parlayan alevli gözleri farketti...

"İntikamı ve katliamı durdurmak imkansız ölümlü, insanlığın ruhunda olan bir şeyi umutsuzca durdurmaya çalışıp harcanacağına, ölümsüzlüğü ve gücü bulmak için Lanetliler lejyonunda savaş... Güce ve katliama tapın ve yandaş topla... Eğer bana hizmet etmeye layıksan..."

Darenn, cehennem lordunun korkusu onu sonsuza kadar lanetlerken, omzundaki korkunç acıyı hissederek uyandı. İblis'in koluna dokunduğu yer zırhı giysiyi umursamadan etine değmiş ve onu dağlamıştı. Sonsuza kadar Darenn'ın iyileşmeyecek yarası asla tükenmeyecek hırsının ve nefretinin sembolü olacaktı...

Darenn müthiş acıyla kendinden geçerek yere yığıldı...

Legion of the Damned(Lanetliler Lejyonu)
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin kutsandıktan sonra gözlerini açtı hala acı çekiyordu ama çektiği acı ona zevk veriyordu daha sonra ayağa kalktı biraz da olsa havadaki kokuya alışabilmişti ve içindeki o öldürme duygusu alevlendi daha çok öldürmek parçalamak istiyordu ama sabırlıydı bekleyecekti elbet zaman gelicekti katliam yapmak için ve bir kaç adım geri gittikten sonra şeytani bir gülümsemeyle odaya baktı sadece gülüyordu gülmesinin sebebi vahşet duygusuydu odadaki kanlara baktıkça öldürmek istiyordu ama beklemeliydi...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Deminki kasabalıların zavallı yüzlerini gördükten sonra yaklaştığı bu mabed artık daha güçlü ve heybetli görünmüştü gözüne,mabedin içerlerine doğru yürürken bir takım konuşmalar işitmeye başladı bu sesler ne drow'a nede yarı şeytana ait değildi.Soytarıya uyarıcı bir bakış attı ve eli kılıcın kabzasında yürümeye başladı.Yer yer karanlık yer yer loş olan mabedin kasvetli koridorlarında ilerlerken bir kaç siluet görüş alanına girmeye başladı.İkiside elfti ve işittiğine göre kendini tapınağın rahibesi olarak tanıtan güzel bir bayan vardı.Demek tapınakta bir rahibe vardı,tapınağı fazla gezemediği için karşılaşmamaları doğaldı.Üçlü koridor boyunca ilerlemeye başlamıştı Redada zaman kaybetmeden sert adımlarla takip etti,koridor boyunca yayılan ısı tenini kavurmaya başladı kendisine hiçte yabancı olmayan bir sıcaklıktı bu.Pentagramın olduğu odaya varmışlardı.Geride durarak bütün ayini izledi.dimdik ve hiç ses çıkarmadan duruyordu.yüzünde sert bir ifade vardı,ayin bittip elfler yığıldığında konuştu "Neler oluyor burda?" siyah gözlerindeki çelik gibi parıltıyla karşısındaki rahibeye baktı "Leydim" diyerek başıyla kısa bir selam verdi
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin artık düşüncelerini bir yere bıraktı ve odaya giren kişiye bakmaya çalıştı tam olarak seçemiyordu ama yine de bakmaya devam etti daha sonra beklemeyi tercih etti ve oracıkta öyle durdu...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya karşısındaki kadına gördüğünden hoşlanmış bir yüz ifadesiyle Reda'ya baktı: "Selamlar şekerim. Yoksa sen de mi yol gösterecek birini aramaya geldin..."
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin bekledikçe merakı iyice artıyordu onun kim olduğunu görmek istiyordu ama etrafı nedense bulanık görüyordu kolundaki acı da hala geçmemişti ama geçmesede bir önemi yoktu çünkü hem acıyla şavaşmış oluyor hemde bundan büyük bir zevk alıyordu artık etrafı biraz daha net görebiliyordu ama karşısında duran kişiyi görecek kadar değil tekrar susmayı tecih etti ve bekledi ama bekleyemediği tek şey öldürme katletme duygusuydu...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Birinin yol göstermesine gerek yok ben yolumu çoktan seçtim..tabi eğer kastettiğin buysa" diyerek yüzündeki çarpık gülümsemeyle rahibeye baktı.Bakışlarını yabancı elfe çevirirken donuklaştı "Birazdaha konuşmamaya devam edersen bir heykel olduğunu düşünücem elf"elini kılıcının kabzasından çekti ve kollarını birbirine kavuşturdu "kendini tanıtmıyacakmısın?"karşısındaki kişiyi aşağlıyan bir ifade vardı yüzünde ve koyu gözleri kısılarak yabancı elfe kitlenmişti..
değil de insandan ise..
Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

Gözleri ilk başta fazla ışığa alışamaz.. Sonra Etrafına aniden baktıktan sonra ilk kontrol ettiği eski kadim dostları olan sialhları oldu.. Babasından yadigar meçi ile minik dostu Nerdunn -hançeri- .. Sonraa geri kalan eşyalarını kontrol etti.. Bunlar Eldivenleri ve saklı silahları olmak üzere bir sürü ıvır zıvırdı ama gereken şeylerdi tabikide.. sonra duvarları ve etraftaki yapıtı incelemeye koyuldu.. dışlandığı yerden geldiği yer nasıl bi yerdi acaba.. o saçma salak büyücününü arkasından hangi boyuta atlamıştı.. son işi bu kadar zor olucağa benzemiyordu halbuki.. kolundaki yaraya baktı ve hatırlamaya çalıştı ama sedece geri gelen koskoca bir baş ağrısıydı.. o işaretin nasıl oraya geldiğini bilmiyordu ama yinede yanık etinin kokusunu hala alabiliyordu..
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

kafasını sağa sola hızlıca salladı kendine gelmesi için biraz olsun işe yaramıştı ve "Adım adım Rhonin" diyebildi ardından ayağa kalktı ve" kılıcını indirebilirsin çünkü artık bende sizlerdenim " dedi ve gülümsedi "peki ya sizin adınız nedir " dedikten sonra tekrar kendine gelmeye çalıştı bayılmasından çok odadaki koku onu etkiliyordu ama dayanabiliyordu onu en çok ayakta tutan kolundaki zevk veren acı idi...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"İsmim Reda" dedi soğuk bir tavırla "Ve Rhonin kendini bir an önce toparla yeri geldiğinde bundan çok daha büyük acılara ve olaylara katlanabilirsin şimdiden o cılız elf vücudunu alıştırsan iyi olur" mabedin duvarına yaslandı ve yüzündeki memnun ifadeyle elfin acı çekişini izledi.
değil de insandan ise..
Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

Etrafından bir sürü ses geliyordu.. Drow gözleri alevler içinde yanıyordu.. içinden " umarım bu o aşşalık büyücüdür.. beni nerelere getirdi.." diye geçirirken.. iki insan boyunda varlığın ısılarını gördü.. konuşuyo gibilerdi çünkü yüzleri birbirlerine dönüktü ve hiçbir saldırı hareketi yada ısıs algılamıyordu.. yinede uzaktan dudaklarını okumak ve temkinli olmak için gölgeler arasında kalmayı yeğledi..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya kadının kendinden emin tavrına hayran kalarak onu zarif bir reverans yaparak yanından ayrıldı...
"Yakında daha yakından tanışırız şekerim..."
Eliyle bir öpücük yapıp Reda'ya üfledi ve taht odasına doğru ilerledi... Karanlığa saklanmış olan adamı göz ucuyla farketti. Yüzünde karanlık bir gülümseme oluştu ve adamın ne kadar büyük bir derdin içine girdiği düşünerek kıkırdadı...

Taht odasına ilerlerken holde hala Katliamın eli ile barbar konuşmaktaydı...
Glasya sabırlı bir kadındı... Gördüklerinden hoşnut kalmıştı. Tapınak büyüyor ve güçleniyordu... Daha da güçlenecekti... Taht odasına girdiğinde Efla, Brenne, Andero ve Talon garip bir rahatsızlık hissettiler ve taht odasına girenin *O* olduğundan emindiler...
Odhismharr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Odhismharr »

Yanından geçen varlıkta çok büyük bir güç sezdi.. varlıktı çünkü bir canlı bu kadar büyük bir güçle bezenemezdi asla.. yanından geçip gitmesini izledi.. dudak okuması bittikten sonra ellerini barış işareti yaparak silahları üzerinde , yavaşça gölgelerden ileri doğru adım attı.. gözleri sevmediği ırka mensup olan bir erkeğin üzerinde yoğunlaşmış ve alev alev gözlerini dikmiş bakıyordu.. Bu sırada bile etrafta hala o hain büyücüyü gözleri arıyordu.. "buralarda bir yerdesin biliyorum çık ortaya seni lanet olası.." diye geçirdi.. Kadının farklı hatları hemen ilgisini çekince yüzüne sinsice bir gülümseme belirdi yüzünü kapatan bir kapişon içinden..
eldivenli elini uzatarak hanımefendinin eline uzandı ve öpmek için eğildi..
Are You Afraid Yet.?
You Should Be.!
-------------------------------
Save your Breath , weak one.! No one will hear your screams.. Now Aid me on my journey back to Haqim's grace..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Image

Dev iblis kaos lejyonu komutanı olan kadın savaşçının elini öpen yabancı kara elfi hissetti; fakat görünmez kalıp dinleyerek, adamın amacını görmeyi tercih edecekti... Eğer yabancının amaçları göreviyle çatışırsa ölümlü hayatına son vermek basit bir an meselesiydi... Efendi tapınaktayken, sadece zevk için can almamaya özen göstermeliydi...
Post Reply