Büyü Tanrıları

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

bende tremour katılıyorum engüzeli nuitari çünkü kötüler görüyo :twisted: nuhahahah nekadar güzel yaşasın evil'lik
:twisted: :twisted: :twisted:
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

haplo usta 'benim ki solinari' demişsin ama solinari hiç oy almamış ne iş :!: usta benimki lunitari gerçi ama :o
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Herşey dengede başlar ve dengede biter en son ayrılan astinus olacaksa gökte en son görünende lunitari olacaktır
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

bencede en iyiysi lunitari ben işime bakarım ne iyisi ne kötüsü abi diyen tanrı............ büyü çıkarın için güç için işine geleni yapmaktır bence
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Ã?ööle tanrıya felan tapmam çekerim büyü gücümü nuitariden işim biter bu tanrıylada aramdaki tek ilişki budur.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

green_eye_of_devil wrote:bende tremour katılıyorum engüzeli nuitari çünkü kötüler görüyo :twisted: nuhahahah nekadar güzel yaşasın evil'lik
:twisted: :twisted: :twisted:
Diye bit msg atmıştım gördüğünüz gibi ama huma destanını okuduktan sonra bu bu fikirim değişti bence herşeyde eşit olunmalı tani tarafsız olunmalı dengede olunmalı bu yüzdende lunitari işene nasıl gelirse ölyle olan bir tanrı en iyisi ne iyi ne kötü..
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

(none)

Post by Amras__Fefalas »

Bence Nuitari çünkü çok karizmatik.Ayrıca en sevdiğim renk siyahtır ama parlak bi siyah olcak.Nuitari de tıpkısının aynısı yani.Ayrıca kara büyülere özellikle de instant kill büyülerine de bayılırm.Hadi kalın sağlıcakla ve Nuitari yolunuzu aydınlatsın(ya da karartsın ne biliim ben :D )
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

AmadeusTheDark wrote:Ã?ööle tanrıya felan tapmam çekerim büyü gücümü nuitariden işim biter bu tanrıylada aramdaki tek ilişki budur.
Ona inanmıyorsan biraz zor çekersin o sadece kendisine kayıtsız şartsız inanalara büyü gücü verir.
legacy_user_1144

Post by legacy_user_1144 »

Bencede herşeye eşit uzaklıkta olunmalı.Lunitari tabiki
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Ã?ööle tanrıya felan tapmam çekerim büyü gücümü nuitariden işim biter bu tanrıylada aramdaki tek ilişki budur..[/quote]

Ona inanmıyorsan biraz zor çekersin o sadece kendisine kayıtsız şartsız inanalara büyü gücü verir.[/quote]

Tapınmakla inanmak arasında fark var nuitari kutsaldır eğer kara cübbeli bir büyücüysen zaten inanıyorsun demektir ama tapınma olayı daha farklı bu şunun gibi etraftaki bir çok kişi belki tanrıya inanıyo ama kaçı namaz kılıp oruç tutuo bu onun gibi bişi işte.(biraz denyo bi örnek oldu galiba :lol: :lol: :lol: )
AmadeusTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AmadeusTheDark »

Ona inanmıyorsan biraz zor çekersin o sadece kendisine kayıtsız şartsız inanalara büyü gücü verir.[/quote]

Euehuehuhe bu ne olmuş bööle bea mundar etmişiz yazıyı.
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

Dragon Lence sucks Forgotten kartışmasız daha kaliteli dragon lence kadar saça bi olay görmedim yaa süpper klasik
Garrett
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Garrett »

WAlla azulth u da sewerim ama mystra özelliklede mystra ya hastayım ayrıca ne bu DL manyaklığı yaaa
|_!G|-|T |3|2I|\|G£|2 Those who fear darkness have never seen what the light can do
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

valla ne desem.normal şartlarda lunitari derdim ama yaz alevinde bayaa bi gözümden düştü şu daha küçük tanrılar(Reorx,Takhisis,Paladine dışındakiler):P.

bu durumda Mystra diyorum.kendileri zaten Greater Deity sınıfında binlerce inananı var.
yani Mystra,yine Mystra,herzaman Mystra :)...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Ben Time Of Troubles dan önceki Mystra yı tam birbiyü tanrıçası olarak görüyorum.Ã?ünkü Lawful Nötr dü,ve üyüyü kontrol etmesinide,diğer tanrılarla ne yapıp yapmamasını,bilen biriydi.Ã?ünkü tüm tanrılara büyü gücünü o veriyordu.Ve Midnight gibi diğer tanrıların işlerine karışmıyordu.
Locked