YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin artık bıkmış bir halde Miez'khal'a baktı "Ordaki açıklarımı biliyorum köstebek adam darenn'le sadece alıştırma yapıyorduk bunu unutma senin yaptığın açıkları saysaydık şurada bir kitap yazabilirdik ama unutma görünüşe asla aldanma önemli olan *kafasını göstererek* buradır daha kaç kere söyliyeceğim ve öldürdüğüm insanları düşünürsek *düşünüyormuş gibi yapar* hımm sayamayacağım... benim açıklarıma bakacağına önce kendi açıklarına bak *güler* öldürmek en iyi yaptığım işlerdendir ayrıca sinirli halimi pek görmeni tavsiye etmem zaten yapacağımız savaşlarda göreceksin *kırmızı gözleriyle bakar* meydan okumanı hiç düşünmüyorum bile çünkü umrumda değil ama bize iyi davran darenn'e de hiç bir şey göstermiş değilsin sadece aptalca bir gösteriydi..." diyerek bir iç çekti " bu gözlerin hikayesini duymak bile istemessin sadece sunu diyim caosun öldürmenin katletmenin bir etkisi..." o sırada içini garip bir his sardı ne olduğunu anlamadı ama izlendiğini hissetti bu öyle bir histi ki anlatılamaz bir şeydi sonra kafasına takmamayı seçti ve reda'nın ne diyeceklerini bekledi...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Talon... kendisine yeni bir isim bulmalıydı..Zatara... Zatara Wisperwind..

BU isim bu görev için uygun olacaktı.... Ve kendini 1.90 boyunda siyah uzun saçlı mavi parlak gözlü yakışıklı bir şovalye haline getirdi.. parlak zırhı.ve sağlam kalkanı ile uzun işlemeli kılıcı uyum oluşturuyordu. göğsünde parlayan iblis yüzü dövmesini de sadece diğer kaos seçilmişleri görebilecekti...

"Yeni adım Zatara O'nun rahibesi, Zatara wisperwind. Bu arada zerafetiniz göz kamaştırıyor, tahta çok yakıştınız.. şimdi izninizle yapılacak çok iş var"

Zatara eğilerek selam verdi ve Brenne ile Andero nun sözlerini işitti..

Oraya yaklaştı ve gözlerini ölümlüler üzerinde gezdirdi..

"Burda bir hatta birden fazla Efendinin seçilmişi varken nasıl olur da bu saygısızlığa cüret edebilirsiniz??? Özellikle sizinle konuşulduğu halde nasıl olur da cevap vermek yerine seviyesiz kavganıza devam edebilirsiniz??"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Karşısındaki elflere Hiddetle cevap vericektiki odaya giren yeni kişileri gördü sıradan olmadıkları önemli kişiler oldukları apaçık ortadaydı,yeni gelen kişiden seçilmiş lafını işitti bunlar lordunun birer seçilmişlerimiydi.ona hiç şüphe yoktu.İki seçilmişin önünde eğildi "Selamlar saygıdeğer kişiler" Ardından Elflere öfkeyle baktı elflerde seçilmişlere saygı göstermeyi öğrenmelilerdi.Ã?fkeli bakışlar seçilmişlere çevrilince yerini saygıya bıraktı "Bir emiriniz varmı lordlarım"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Darenn El Gothe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darenn El Gothe »

Darenn sıkılgan bir şekilde kafasını kaşır ve " Ben birine itaat etmeyi pek öğrenemedim , biz elfler sadece kendilerimizin sözünü dinleriz yani emirleri dinleriz fakat itaat ... Bizi biraz uğraştırır . Disiplinli ve söz dinleriz ... " der " Fakat yavaş yavaş alışacağız bunlara ... " Gelenlere bakar , önlerinde eyilerek " Afedersiniz efendim saygısılığımı bir nevze olsun bağışlayın bir daha olmaz .. " Reda ya dönerek " Kusura bakmayın , sizi sinirlendirmek istemedim ... " Etrafa bakar ... " Sizlerle tanışmak büyük zevk ... " Başını öne eğer ve bekler ...
Non Nobis Domine Non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam ....

Boy : 1.85
Kilo : 70
Irk : Elf
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin ilk olarak reda'ya özürdilercesine baktı ve kapıdan girenlere bakarak "Bağışlayın *eğilerek* merhaba efendim...biraz önceki davranışsızlığım için özürdilerim emin olabilirsiniz ki bir daha yapmayacağım... " dedi ve Reda'ya döndü " özür dilerim lady 'im ... " diyerek bekledi...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Mudvayne wrote:''Boyut kapısıda ne'' diye düşündü Mudvayne. Hiç bilmediği bir yere yanında korkutucu iki nöbetçiyle bir yere gidiyordu. Daha kötüsü buraya kadar o korkutucu nöbetçilerden de korkutucu biriyle gelmişti. Fakat yapabileceği başka bişeyde yoktu. Ã?aresizce nöbetçileri takip etmeye devam etti. ''Bu işin artık bi son bulmasını istiyorum'' diye geçirdi içinden. Ama ne zaman. Bu olanlar ne zaman son bulacaktı. En iyisi bekleyip görmekti. Kafasında ki bütün düşünceleri silip boyut odası denen yere doğru ilerledi nöbetçilerin arkasından.
Mudvayne boyut kapısının önündeki dev pentagramın önüne geldiğinde alev alev yanan gardiyan yeniden ortaya çıktı. Dev kanatlarını gererken yanan gözleri barbara çevrildi ve gırtlağından çıkan korkunç sesler *abyssal* barbarın zihninde anlamlı sözcüklere dönüştüler:

"Seni görüyorum ölümlü. Burayı bulabilenler nefret, öfke, acı, intikam ve güç hırsına tutkun olanlardır. Sen neden buradasın... ve güç için neleri kurban etmeye hazırsın..."

5 metre boyundaki iblis alevden kırbacını yerde şaklatınca kıvılcımlar havada çıtırdadı...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Bazı hatalar bir kere yapılmak içindir bazıları ise yapılmaz. bir kere yapılanlardan ders çıkarılır diğerlerinde ise çıkarılacak birşey kalmaz..bu 1 kere yapılacak hatalardan biriydi..."

Brenne Andero sizinle özel konuşmak istiyorum....bana zaman ayırabilirseniz mutlu olurum..

ve Zatara nın yüzünde sinsi bir gülümseme oluştu..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya seçilmişlerin görevlerine gitmek için kapıya yönelmeleri üzerine yeniden hızla insan görüntüsüne büründü ve kapıların açılmasını sağladı. İçeri sızan ışıkla gözleri kamaşsa da oturduğu tahtı takılı parmaklarıyla arzuyla okşadı. Sonra heyecan ve acele içinde tahttan kalktığı anda taht yeniden eti kemiği çeliği bile rahatça delebilecek keskinlikte bıçaklar ve dikenlerle doldu.

Glasya çizilen parmağını emerken, kapalı ağzıyla kızgınlıkla tahta bir şeyler homurdandı ve çizmeli topuğunu yere vurdu.

"Ã?ffff... Acıdı!"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kaosun Peygamberi karşısındaki askerlere kızgındı,onlara göz ucuyla aşağılayıcı bir biçimde baktı.

-Burası bir sunak odası ve ben Kaosun Peygamberi O* na verilecek bir kurbanınız olmadığı sürece buraya girmeyi yasaklıyorum!şimdi ya dışarıya çıkın...

Yüzüne haince bir gülümseme yerleştirir ve hepsine teker teker bakar.

-Ya da ona aranızdan bir kurban verin...

Sonra Kaosun Peygamberi yavaşça kapıya döndü.Yanındaki devasa savaşçıya baktı ve yeni gelene.Onların kim olduğunu tıpku o rahibenin *O olduğunu anladığı gibi ruhunun derinliklerinde hissediyordu ve yeni gelenin bu devasa savaşçıya Andero diye seslenmesi hislerinin doğruluğunu kanıtlıyordu.

-Evet tapınak kişisi konuşacakların önemli olmalı ve de bu yeni çelimsizlerin duymayacağı kadar gizli.

Sonra içeridekilere tekrar döner...

-Sizler hala bir karar vermediniz mi!
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Katliamın eli varlıklarına geç tepki verilmesine ve saygıdaki kusura gerçekten çok sinirlenmişti. Bu zayıflar nasıl olurda onlara karşı bu kadar saygısız olabilirlerdi. Yanında, kapıdan yeni biri daha girdi. Bunun Talon olduğunu biliyordu içinde. Gülümsedi. Seçilmişlerin üçü yan yanaydı. Talon'un zayıflara uyarısını duydu ve ardından şu karşılarındaki elflerle insan dişisinin davranışlarını izledi. Sinirlenmişti. Bunlar mıydı kaosun askerleri odaya girenler olduğunu sadece uyarıldıklarında farkedebilen? "Yazık" diye düşündü.

Sinirliydi. Brenne'in cevabını ve Talon'un onlara sorduğu soruyu duydu. İlk an bunları boşverdi. Karşısında duran elflere ve dişiye doğru ilerledi. Elflerin ilkine büyük bir tokat attı. Elf yere yapıştı, ağzının kenarından kan sızıyordu, aynısını diğer iki elfe de tekrarladı. Karşı koymaları ölümleri demek olurdu. İnsan dişisinin önüne gelip ona da kendisi için normal ama bunlara ağır gelecek bir tokat patlattı. Geri çekildi. Üç elf ve insan dişisi kimi ağzından kan akar, kimiyse yediği tokatın sersemletici etkisinden kurtulmaya çalışırken onlara konuştu.

-Saygılı davranmayı öğreneceksiniz zayıflar. Bu sefer merhametli olduğumuz için şanslısınız. Zira bir dahaki sefere bu merhameti bulamayacaksınız. Evet, size söylenenleri duydunuz. *Önemli* olanlar bir şeyler konuşacaklar. Ya aranızdan bir kurban verin ya da defolup gidin. Eğer gidecekseniz dışarda beni bekleyin zira sizinle işlerim olacak. dedi. Ardından Talon ve Brenne'e döndü.

-Evet, Talon. Ã?abuk konuşsak iyi olacak zira acelem var. dedi. Bu sırada diğerlerinin kaçmasını bekliyordu.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Glasya ana hole giderek kan havuzunun yanına eğildi eteğini toplayarak ve havuzun kenarına oturdu... Canı sıkılmıştı, gezmek dolaşmak istiyordu ve bu tapınak onun tüylerini ürpertiyordu ama içteniçe bu tapınağın gizemlerinden müthiş zevk aldığını da kendi kendine itiraf ediyordu...

Parmağını kana sokarak ufak bir dalga yarattıktan sonra parmağını emdi ve anlayamdığı müthiş bir zevk aldı... Gözlerindeki kırmızı artan kadın yeniden kendine hakim oldu.

Glasya havuzun üzerinde elini adeta okşarmış gibi geçirirken gözlerinin önüne o garip han gelmişti... Müthiş bir merakla hanın içindekilere baktı fakat oraya gitmek için sabırsızlanıyordu... Kim bilir öğrenilecek ve tanışılacak daha kaç kişi vardı orada...

Parmağının ucuyla sıvıya dokundu ve gözlerini kapattı. Bir anda tapınaktan yok oldu...
Darenn El Gothe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darenn El Gothe »

Darenn atılan tokattan hiç hoşlanmadı sert ve seviyeli bir ifadeyle Andero ya baktı ... Zira hiçbirşey yapamazdı ağzından bir kelime çıksa düzgün bir laf olsa bile bunun canına mal olacağının farkındaydı ... O yüzden aya kalktı , üzerini temizledi ve " Biz hata yapabiliriz çünkü birer ölümlüyüz .. Bizim dünyamızda hatalar normal karşılanır , insanlar yaptıkları hatadan dersler alır tabii bazen yapılan hatanın karşısında ceza da verilir fakat bu derece onur kırıcı ve aşşalayıcı olmuolardı ... " Surat ifadesi normale dçner ... Sakinleşir , yatışır ... arkasını döner ve kapıya yönelir ... " Sanırım gitmemiz gerekiyor , biz dışarıda olacağız ... " hızlı ama emin adımlarla kapının dışına çıkar ...
Non Nobis Domine Non Nobis , Sed Nomini Tuo Da Gloriam ....

Boy : 1.85
Kilo : 70
Irk : Elf
Uzun sarı saçları , özel deri zırhı belindeki elf kılıcı , sol kolunda küçük bir kalkan ve elindeki özel Elf büyÃÂ
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Elfin sözleri Andero'nun kulaklarına çalındığında gözleri bir an için kısıldı. Eli bir an arkasındaki devasa double axe'a yöneldi. Elflerin doğruyu seçecek, yani onlara katılacak kadar akıllı olduklarını düşünmüştü ama klasik elf kafaları hala işliyorlardı. Bu dünyadan bir elfi temizlemek fena fikir değildi aslında ama kaosun ordusunun askerlere ihtiyacı vardı ve şu anda her biri onun için ve görevi için önemliydi. Elfin yanından geçip kapıdan çıkışını izlerken elini kaldırdı ve elfin kafasına arkadan sertçe vurdu. Elfin narin vücudu öne fırlayarak sunak odasından çıktı. Andero düşüp düşmediğini görememişti.

-Cevap verme zayıf... İtaat et... yada tap. diye bağırdı arkasından. Sonra diğerlerinin de çıkmasını ve Talon'un konuşmaya başlamasını beklemeye başladı. Gerçekten acelesi vardı.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Katliamın elindeki büyük değişim Kaosun Peygamberini etkilemişti.şimdiki devasa cüssesi ve hala kontrol etmeyi öğrenemediği belli olan gücü ile gerçekten korkutucuydu.Askerlere davranışlarına baktı,gerçekten de onları ezip geçecek gibi görünüyordu.Kaosun Peygamberi savaşçılar arasındaki fiziksel güce dayanan liderlik anlayışını biliyordu ve şimdi çok şeyler yaşamış olan bu iri adam yanındaki zavallılara nasıl katliam yapılacağını öğretecekti.Gerçekten buna dayanıp dayanamayacaklarına emin değildi Kaosun Peygamberi.Ã?ünkü kaosa hizmet edecek kişinin onuru olamazdı böyle bir zayıflığı olmamalıydı ve biliyorduki bu heybetli savaşçı şimdi bu zavallıların içlerinde o zayıflığın olup olmadığını sınıyordu.
Güçlenene kadar herkes emirlere itaat eder ve güçlenmenin tek yolu katliama kaosa hizmet etmek ve O*nun gözünde yükselmektir diye düşündü.şimdi gerçekten merak ediyordu acaba bu cılızlar yükselebilecekler diyara katliamı yayabilecekler miydi?Omuz silkti ve tapınak kişisine döndü suratında hoşnutsuz bir ifade ile.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Neyse acelen varsa tutmayayaım Andero..Zira kafamda başka şeyler şekillendi, size başarılar...Benimde yola çıkmam lazım.. görüşmek üzere....
Post Reply