SpellForce: The Order of Dawn
SpellForce: The Order of Dawn
Aylardir bu oyun rafta duruyordu. usendigimden install etmiyodum sahsen strateji oyunlariyla pek aram iyi degildir de ;P sonra bi gun can sIkIntIsIndan kurayim dedim..
Tavsiye ederim.. Role play ile strateji cok guzel bir sekilde birlestirilmis.. single player campaign suresi yaklasik 120 saat ve bug denen olay nerdeyse sifir.. ben cok keyif aldim.. su an ikinci bir char yaratip yeniden basladim..
Ama multiplayer konusunda diger starteji oyunlarindan pek bir farki yok..
Tavsiye ederim.. Role play ile strateji cok guzel bir sekilde birlestirilmis.. single player campaign suresi yaklasik 120 saat ve bug denen olay nerdeyse sifir.. ben cok keyif aldim.. su an ikinci bir char yaratip yeniden basladim..
Ama multiplayer konusunda diger starteji oyunlarindan pek bir farki yok..
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

ewet sana katılıyorum bu oyonu tam full olarak izlemk oynamak baya zor görünüm süper oyun zor sayılır biraz düşünmek gerekiyo bug cok az buda normal sayılır ama geneli güzel zevki ama ben bitiremedim malesef.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
- dwarfgarflin
- Kullanıcı

güzel oyun güzel olmasına da bazı dezavantajları var gözümde..örneğin ben büyücü karakteri açtım ama kafayı yedim..mind magic,eleemntal magic,white magic ve black magic büyü sınıflarından üçünü seçip birini dışarıda bırakımak zorunluluğu var level atladıkça..ama dördü de gerekli..white magici vazgeçilmez yapan healing özelliği,black magic'te düüşmanın gücünü emip sizin sağlığınıza ekleyen bir lanet var..mind magicte savaşı kolaylaştıran illüzyon tarzında hoş büyüler var..elemental'ı hiç söylemiyorum bile zaten..fireball,ice burst falan hepsi o sınıf içinde
bir de ilerledikçe müthiş zorlaşıyor..ben medusaların ve gargoyle'ların kaynadığı bir bölümde kalmıştım mesela
ama onun dışında oyunun müzikleri ve görevleri çok hoşuma gitti
bir de ilerledikçe müthiş zorlaşıyor..ben medusaların ve gargoyle'ların kaynadığı bir bölümde kalmıştım mesela
ama onun dışında oyunun müzikleri ve görevleri çok hoşuma gitti
güç içinde yükselen;