D&D kitapları....
- mightywolf
- Kullanıcı

D&D kitapları....
Arkadaslar internetten D&D ile ilgili olarak herhangi bir bilgi nereden bula bilirim? Players handbook vs vs vs... ? Saolun....
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
Kazaa'yı bir dene derim. Diğer paylaşım sistemlerinde de birkaç tane bulunur ama en çok kazaa'da buldum ben bu güne kadar.
Bunun dışında irc severlarında hala bulunabiliyor. Nasılını merak edersen bana ulaş ayrıntısını göndereyim.
Son olarak özellikle aradığın kitaplar varsa ban bir liste gönder , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Bunun dışında irc severlarında hala bulunabiliyor. Nasılını merak edersen bana ulaş ayrıntısını göndereyim.
Son olarak özellikle aradığın kitaplar varsa ban bir liste gönder , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
lil'grin'brin'
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

- Lord_zilgan
- Kullanıcı

- Lord_zilgan
- Kullanıcı

bu konuda tavsiye ettiğim bir site
www.dndadventure.com
www.community3e.com
çok fazla prestige class ve bilgi bulabilrsin burada, özellikle şekil karakter kagıtlarıyla ünlüdürler...
www.dndadventure.com
www.community3e.com
çok fazla prestige class ve bilgi bulabilrsin burada, özellikle şekil karakter kagıtlarıyla ünlüdürler...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...