Eğer Tanrı Olsaydınız Ne Yapardınız?
Seni inancını taktir ediyorum... Ama biz burada hayal kuruyoz değil mi??? Burada tanrıyı şöyle algılayabilirsin. Dünya veya evrendeki istediğimiz her hangi bir şeyi değiştirme hakkına sahip olsak ilk neyi değiştirirdik ? ? ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
ElvenBard
- Kullanıcı

Bence başlığı şu şekilde değiştirelim fantastik bi dünyada tanrı mertebesine ulaşırsak ilk naaparız fln..
Cevabım da şu olur heralde Heimdall gibi savaşçı bi tanrı olurdum heralde, Apollon gibi de kızların peşinden koşardım heheu
Cevabım da şu olur heralde Heimdall gibi savaşçı bi tanrı olurdum heralde, Apollon gibi de kızların peşinden koşardım heheu
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Yarattığın şeyleri yasaklamıyor olsan, hepsini yararlı yaratmak zorunda kalırdın. Hepsini yararlı yaratmış olsaydın, o zaman kullarının iyiyi kötüden ayırma, doğruyu seçip yanlışı dışlama gibi yetenekleri olmayacaktı. Böylece tamamen birbirinin aynısı, hayvandan farksız bir yığın kulun olacaktı ve iradesiz olacaktı bunlar...
O yüzden bazen yasaklar işe yarar... Yasaklar, iradeyi simgeler...
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Türklider...
-
dreamshadow
- Kullanıcı

-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Bir şeyin kötülüğünü ben yasakladığım için farketmelerinin bir anlamı olmazdı benim için. Zaten irade ve düşünce vermişim; ben sadece izlerdim. Kötüyle iyiyi ayırd etme yeteneğini bahşettikten sonra yasaklamak benim için gereksiz olurdu. Tanrı olsam sadece izleyici olurdum...Turkleader wrote:Yarattığın şeyleri yasaklamıyor olsan, hepsini yararlı yaratmak zorunda kalırdın. Hepsini yararlı yaratmış olsaydın, o zaman kullarının iyiyi kötüden ayırma, doğruyu seçip yanlışı dışlama gibi yetenekleri olmayacaktı. Böylece tamamen birbirinin aynısı, hayvandan farksız bir yığın kulun olacaktı ve iradesiz olacaktı bunlar...
Saygılarımla...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Yasaklara uymama gibi bir seçenek varken neden yasakları sorguluyorsun ki?
Hem her zararlı şeyin bir kaç faydası da bulunur... O yasaklara tutulmanın asıl nedeni de budur. Mesela şarap kalbe iyi gelir, tadı iyidir... Ama yarardan çok zararı vardır... Yasak olmasına rağmen de içilir.
Yanlış olduğunu bilseler de onu yapmaya devam etmeyecekler mi?
Yasak koyduğun gibi, o yasağı kırma imkanı da verirsin ki, kısıtlamazsın... Ama yasak koymamak sadece sapkınlığa yöneltir...
Saygılarımla...
Hem her zararlı şeyin bir kaç faydası da bulunur... O yasaklara tutulmanın asıl nedeni de budur. Mesela şarap kalbe iyi gelir, tadı iyidir... Ama yarardan çok zararı vardır... Yasak olmasına rağmen de içilir.
Yanlış olduğunu bilseler de onu yapmaya devam etmeyecekler mi?
Yasak koyduğun gibi, o yasağı kırma imkanı da verirsin ki, kısıtlamazsın... Ama yasak koymamak sadece sapkınlığa yöneltir...
Saygılarımla...
Türklider...