1000 reasons why i love this game
- mightywolf
- Kullanıcı

Puhahahhaha, Turk, yemin ediyom kolayı ekrana sactım gulmekten. muhahahahaha! Zekamı gelistiriyo ! PUAHAHHAHATurkleader wrote:Arada bir de birisi saysın da bunları karışıklık olmasın... 1000'e ulaştığımızı da bilelim filan...
Zekamı geliştirdiği için seviyorum...
Saygılarımla...
Bu oyunu seviyorum çünkü beni güldürüyor!
AHAHAHAHAHHAHA
Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
" Karanlıklar prensi üstüme doğru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar ağırdıki ellerimin arasından kayıp yere düştü, Ã
-
necroyunus
- Kullanıcı

-
legacy_user_3568
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

bu oyunu seviyorum çünkü gerçekte yapmak istediklerimi yapıyorum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- bu oyunu seviyorum, çünkü oyuncularımı süründürmeyi seviyorum (evet egoistim
)
- bu oyunu seviyorum çünkü kötüleri pataklamaktan haz alıyorum.
- bu oyunu seviyorum çünkü iyileri pataklamak hoşuma gidiyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü zarın atıldığında çıkardığı tık tık sesleri beni cezbediyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü bu yazının solunda bulunan resimdeki karaktere aşığım
- bu oyunu seviyorum çünkü, nabza göre şerbetin gerekmediği karakterle oynamak beni mutlu ediyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü dm olunca sonsuz güce sahip olduğumu hissediyorum.
- bu oyunu seviyorum çünkü; masaya toplanıp benzer görüşteki ve bakış açısındaki insanlarla bulunmak güzel bir olay.
- bu oyunu seviyorum çünkü kötüleri pataklamaktan haz alıyorum.
- bu oyunu seviyorum çünkü iyileri pataklamak hoşuma gidiyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü zarın atıldığında çıkardığı tık tık sesleri beni cezbediyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü bu yazının solunda bulunan resimdeki karaktere aşığım
- bu oyunu seviyorum çünkü, nabza göre şerbetin gerekmediği karakterle oynamak beni mutlu ediyor.
- bu oyunu seviyorum çünkü dm olunca sonsuz güce sahip olduğumu hissediyorum.
- bu oyunu seviyorum çünkü; masaya toplanıp benzer görüşteki ve bakış açısındaki insanlarla bulunmak güzel bir olay.
-
Logan
- Kullanıcı

bu oyunu seviyorum çünküü... gerçekte yapmadığım iyilikleri yapıyorum
( çok kötü bir insananımdırda ) :vamp
bu oyunu seviyorum çünkü gerçek aşkımı buldum bu oyun sayesinde...
:hayran:
( çok kötü bir insananımdırda ) :vamp
bu oyunu seviyorum çünkü gerçek aşkımı buldum bu oyun sayesinde...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF