Rome total war
Rome total war
Evet millet bu oyunda piyasada artık... şimdi bence oyun güzel, fakat grafik kasıp içerik düşürmüşler.. eski total war oyunları kadar ayrıntı beklemeyin derim..ama genede güzel bir oyun oturup uzunca bir süre sıkılmadan oynayabilirsiniz.. başlığı görür görmez Erethan zıplayıp dandik oyun kardeşim diyecek.. ona göre organize olun derim...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
ben medieval total war oynamıştım sadece multiplayer olarak. Baya hoş bi oyun bi kere strateji yapman gerekiyor.
Bunu merak ediyorum şimdi.
Ã?tekinde bir gurup süper atlı alıpdonatıyordum zırhla kılıçla falan saldırtıyordum az kişi olduklarından koykuyorlardı salaklar dalsalar kesecekler. Bir de generalin olduğu bölüğü yenmek önemli general öldü mü ordu o kadar zayıflıyo ki...
Bunu merak ediyorum şimdi.
Ã?tekinde bir gurup süper atlı alıpdonatıyordum zırhla kılıçla falan saldırtıyordum az kişi olduklarından koykuyorlardı salaklar dalsalar kesecekler. Bir de generalin olduğu bölüğü yenmek önemli general öldü mü ordu o kadar zayıflıyo ki...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Ben size medieval'da bir şey anlatayım:
İkiye iki multi yapıyoruz; karşı tarafta kardeşimle bi eleman var...
Ben de top aldım arkadaşın anlattığı bir olayı yapmak için...
Oyun başladı... daha adamlar dizelenirken "BUFF!" diye bir ses geldi ve;
"Enemy Commander is dead!" dedi... Bütün adamları kaçışmaya başladı... Kardeşim önceki oyunda da pis ezilmişti... Çok üzüldüm herifin haline... Adam gülüyodu halbuki... Benim ise ağlayasım gelmişti...
Strateji yapın ve kumandanı hemen öldürün...
Saygılarımla...
İkiye iki multi yapıyoruz; karşı tarafta kardeşimle bi eleman var...
Ben de top aldım arkadaşın anlattığı bir olayı yapmak için...
Oyun başladı... daha adamlar dizelenirken "BUFF!" diye bir ses geldi ve;
"Enemy Commander is dead!" dedi... Bütün adamları kaçışmaya başladı... Kardeşim önceki oyunda da pis ezilmişti... Çok üzüldüm herifin haline... Adam gülüyodu halbuki... Benim ise ağlayasım gelmişti...
Strateji yapın ve kumandanı hemen öldürün...
Saygılarımla...
Türklider...
-
Death-Knight
- Kullanıcı

bence oyun serinin ilk iki oyunu kadar harika olmamıs hatırlarsanız ilk oyunda yani shogun da oyun gelmeden önce müthiş yeni oyun sistemi diye sloganlarla gelmisti ikinci oyun medieval ise cok derin stratejik icerige sahip olmasıyla ilgili haberlerle gelmisti rome ise basından beri can alıcı grafikler i ile bekleniyordu bence rome total war'da daha devrimci şeyler yapılması gerekirdi bizi medieval kadar oyalarmı bilemem-----bide 3 tane house seçebilme olayı kötü olmus şöyle mısırı,britain'ı felande secebilseydik cok ii olurdu 
My honor is my life,my life is darkness
-
Death-Knight
- Kullanıcı

- dwarfgarflin
- Kullanıcı

Turkleader'in anlattığı olayın esinlenilen kişisi benim. Kuzenimle multiplayer Medieval Total War oynuyoruz. Savaş başladı. Ben tam orduları harekete geçirirken düşman topçularının ilk ateşiyle Komutanım öldü. Saldıran taraf ben olduğum için askerlerin gaza ve morale ihtiyacı var tabi. Ama komutan ölünce bayrakları indirip kaçışmaya başladık. Sonrasında peşimize düşen atlılara tek tek yem olduk. Talihsiz bir olay yüzünden çıtır çerez gibi yenilemezdim. Rövanşı olmalıydı. Oldu da...İnanmayacaksınız ama ikinci savaşta da ilk atışta komutanım öldü!!! Küfürler saydırarak bilgisayarın başından kalktım.