en ii kılıç
evet içimde müthiş tutkulu bir paladin var bu doğru.paladin s handbook ne yazar bilmem ama çok yaşamakta pek faydalı birşey değildir yanlış söylemiyorum değil mi? 
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Vorpal Sword of Dancing +5 (Solar adlı melekler kullanırlar.)
Hmm Black Razor bg2de de çıkıyordu yahu
Cyric'in kılıcı olduğunu yeni öğrendim. Anlaşılan Godsbane'i aldıktantan sonra atmış bi' kenara
Level falan emiyordu, güzel bir şeydi harbi.
Sword of Kas abartı bir şey ya harbi
Ondan daha iyi bir kılıç var mıdır multiverse evrenlerinde? Bilemiyorum. Hoş, Kas, ahuhiahuha hala gülerim aklıma geldikçe, Kas ola ola vampir olmuştur en sonunda.
Hmm Black Razor bg2de de çıkıyordu yahu
Sword of Kas abartı bir şey ya harbi
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

benim son karakterdekinden memnunum +5 holy drowbane longsword
Black Razor da iyidir ama Cyric le alakası yok, yinede Dmlere tavsiye ederim bir oyuncuma vermiştim Balck Razor u epey eğlenceli oldu, Ayrıca book of vile darkness ve book of exalted deeds e bakın. vile darkness ta Karanlık Gece diye bir kılıç vardı o da iyiydi epey.
Black Razor da iyidir ama Cyric le alakası yok, yinede Dmlere tavsiye ederim bir oyuncuma vermiştim Balck Razor u epey eğlenceli oldu, Ayrıca book of vile darkness ve book of exalted deeds e bakın. vile darkness ta Karanlık Gece diye bir kılıç vardı o da iyiydi epey.
Khazid Hea'yı yapanın yarattıgı kılıc war.Dark Night yanlıs hatırlamıyorsam.+3 silah, 60ft. içindeki her canlıyı sezio,öldürdügün zaman ölen adam saving throw atamazsa 1d6 heal +2 str werio,ayrıca öldürdügün adam tekrar canlandıralmıyo(three wish le bile %50 sans)ayrıca kılıcın kendi zekası we charisması war(yani konusabiliyo)
By the Lone Wolf
2d6 to outsider evil
keen
spell resisttance 20
hastegünde bir kere on round luk
(haste in acılımı +4 ac ve bir ekstra saldırı)
cha18 int14 wis 16
ama kılıc evil bir outsider la savasmadığı sürece sadece bastard+1 ve keen gibi davranıyor senin onu zorlaman lazım zor lukta söle
item ego die birsey var onu gecmen gerekiyor egoda söle belirleniyor
cha. dan +4
int dan +2
wis dan+3
keen den +1
spell R. dan +5
holy den +1
haste den +2
kılıc +5 bastard olduğu içinde +5
hepsini toplayınca 23 ediyor yani d20+will save ile 23 ü bulman lazım bu kılıca istemediği bişiyi yaptırmak için
keen
spell resisttance 20
hastegünde bir kere on round luk
(haste in acılımı +4 ac ve bir ekstra saldırı)
cha18 int14 wis 16
ama kılıc evil bir outsider la savasmadığı sürece sadece bastard+1 ve keen gibi davranıyor senin onu zorlaman lazım zor lukta söle
item ego die birsey var onu gecmen gerekiyor egoda söle belirleniyor
cha. dan +4
int dan +2
wis dan+3
keen den +1
spell R. dan +5
holy den +1
haste den +2
kılıc +5 bastard olduğu içinde +5
hepsini toplayınca 23 ediyor yani d20+will save ile 23 ü bulman lazım bu kılıca istemediği bişiyi yaptırmak için
forever alba...