Yemi wrote:delete * from nuke_users where username="$gelmeyenin_kulalnıcı_adı";
yapalım... onları kökten silelim, fırınlarda yakalım, yok edelim, lanetleyelim.. çok mu abarttım Bilmem.. isteyen gelir, gelmeyen pişman olur diye bi deyişimiz vardı hatırlıyor musunuz
Yeminer bendede bir kaç tane gereksiz cd var istersen onlarıda getiriyim evde koyucak yer yokta. Sıkıntı yaratıyor biliyor musun? Onlarıda saklıyabilirsin. Bu arada gelirken şu son şiirini getirde biraz şiir okursun bize ben severim şiiri bilirsin yani
Esencik wrote:tamam merak etmeyin yakın bir sürede olacak buluşma, Lys şubat 5 gibi ist. olacak, yani sanırım öyleydi hem ayrıca istanbul tayfasını, artık bir arada görmenin zamanı geldi gibi
Lysana geldiğinde olursa buluşma iyi olur bende gelicem çünkü o gelince. Ayrıca gerçektende hayranları var. Gölgelerin kızını sabırsızlıkla bekliyorum.
Squ wrote:Ehh.Evet abi.Neyse dediğin gibi.isteyen gelir, gelmeyen pişman olur.
Sus bakiim birde isteyen gelsin ayaklarına yatıyor. Seninle daha hesaplaşcaz geliyimde. He bu arada Deckini yanına al bakiim. Sonra gene söylemedin deme bana

Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...