Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluşalım mı ?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yemi wrote:delete * from nuke_users where username="$gelmeyenin_kulalnıcı_adı";
yapalım... onları kökten silelim, fırınlarda yakalım, yok edelim, lanetleyelim.. çok mu abarttım Bilmem.. isteyen gelir, gelmeyen pişman olur diye bi deyişimiz vardı hatırlıyor musunuz
Yeminer bendede bir kaç tane gereksiz cd var istersen onlarıda getiriyim evde koyucak yer yokta. Sıkıntı yaratıyor biliyor musun? Onlarıda saklıyabilirsin. Bu arada gelirken şu son şiirini getirde biraz şiir okursun bize ben severim şiiri bilirsin yani :D :wink:
Esencik wrote:tamam merak etmeyin yakın bir sürede olacak buluşma, Lys şubat 5 gibi ist. olacak, yani sanırım öyleydi hem ayrıca istanbul tayfasını, artık bir arada görmenin zamanı geldi gibi
Lysana geldiğinde olursa buluşma iyi olur bende gelicem çünkü o gelince. Ayrıca gerçektende hayranları var. Gölgelerin kızını sabırsızlıkla bekliyorum. :D
Squ wrote:Ehh.Evet abi.Neyse dediğin gibi.isteyen gelir, gelmeyen pişman olur.
Sus bakiim birde isteyen gelsin ayaklarına yatıyor. Seninle daha hesaplaşcaz geliyimde. He bu arada Deckini yanına al bakiim. Sonra gene söylemedin deme bana :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Ah ah ah :cry: valla bu gün yaptığım bir konuşma sonucu Lys istanbula gelişinin yakın bir tarihte olamayacağını öğrenmiş bulunmaktayım ... Ama denildiği gibi buluşma mutlaka olacaktır :D artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . Gelmiş geçmiş en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum :P amma abartım neyse yazdım bir kere 8)
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

okey olsa canım feda dalarım konuya ama tavlada acemiyim canımcım...

yeminer laf yerine ulaştı gözüm, cdler yapılıyor fırından sıcak sıcak alıcam merak etme :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

esen wrote:Ah ah ah :cry: valla bu gün yaptığım bir konuşma sonucu Lys istanbula gelişinin yakın bir tarihte olamayacağını öğrenmiş bulunmaktayım ... Ama denildiği gibi buluşma mutlaka olacaktır :D artık gelenlerle güzel bir tavla turnuvası yaparım . Gelmiş geçmiş en büyük ve yenilmez tavla oynayan barbar olarak her keze meydan okuyorum :P amma abartım neyse yazdım bir kere 8)
şimdi:

1- Lysana gene gelmiyormu yani! :evil: İnanmıyorum! :evil: Gelmesi lazım! :evil:

2- Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla şanpiyonuyum de! :D 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen :D Ayrıca birde zar tutmaya çalışıyorsun. :D Yazık sana... :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Sen git önce bir Kentaky'i yen sonra gel ben tavla şanpiyonuyum de! 5-0 yenilmekten kurtulsanda yeter yani 5-1 de idare eder Esen Ayrıca birde zar tutmaya çalışıyorsun. Yazık sana...

Bak ya şimdi oldu mu ? Gorath amma yaptın hani benden başka bir barbara tabi yenilirim ama barbar olduğu için o, yoksa biliyorsun çok pis savaşırım yani ayrıca ben sadece Ken Taky üzülmesin diye onun karşısında yeniliyorum :P biliyorsun barbar ama hassas bir kalbe sahiptir Ken Taky :P :D
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bilmez miyim? Kendin zar tutmayı başaramayınca kentaky zar tutuyor demiştin. Sonra bir bardak talep etmiştin. Biz kabul etmeyince de Kentaky'nin bitmiş nescafe bardağını kullanmak için eline almıştın. Zorla elinden aldım bardağı kullanmaman için. :D :P

Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Ailenizin rençırı olarak size katılcem :twisted:
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

takıma levyede katıldı zaten bizim levianla kucuk bi görüsmemis olcak :P
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Evet teomancım seni çok özlemiştimde :twisted:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ah bu esen hala tavka şampiyonuyum mu diyo :) Eh ben barbar değilim ama daha ilk oyunumda seni 5-1 yendiğimi hatırlıyorum esen.

Siz karar verin arkadaşlar. Bana oyunu öğrettiği oyunda bana 5-1 yenildi. Bu kadar olabilir.. fazla söze gerek yok. Bu arada bilmeyen varsa hatırlatiim. Ben barbar değil lich im :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

olum sen kaçIncI defa ogreniyosun bu oyunu... :roll: ...

bulusma 13 ünden önce cumartesi haricinde bir günde olursa gelecegim ben de... belki bikaç kisiyi de sürükler getiririm pesimden :D....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

ah ah ah, yemi sendemi bürütüssssss yani bu kadar gelinir bir barbarın üstüne pes doğrusu :P bu arada yani ben senin yerine hamle yapıyordum o sıra bunu nasılda unuttun yahu. Ben kendi kendime yendim anlayacağın ama neyse buluşmada boyunun ölçüsünü alırsın benden :D Bu arada yemi bence tarih koyalım buluşma tarihi şubat başı olsun hafta sonu nasıl ama herkez şimdiden bilmiş olur tamam mı? :wink:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bana son günde bir telefon gelmezse :wink: ben gelemem. Ã?ünkü o son günde gelen telefon beni bir saat içinde istanbula ulaştırma yetisine sahip oluyor bazen... :D

yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Puahahaaa :)
Tamam Esen ... alırız boyunun ölçüsünü :P İstediğin bi maç olsun.
Tarih konusuna gelince... Size bırakıyorum. önümüzdeki hafta sonu gibi yakın bi tarih olmasın daha sonra olabilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Hooop kardeşler bende varım bu buluşmada bende gelicem ilk defa olucak bakalım istanbul tayfası nasıl kopuk tiplermiş birde bakıyorum biri barbar elbisesi giymiş öbürü sırtında yayla sadakla gelior bir başkası dayanmış asasına siyah cüppesiyle yaklaşıyor puhahahah bütün istanbul bize bakardı hahaaha neyse bende varım hafta sonu olursa güzel olur buluşma öbür türlü patlarım bu arada Gorath baya merak ediyorum en sonunda tanışırız :twisted:
Post Reply