Vampire!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Ã?ncelikle Sheriff'i normal yollarla öldürdüm :D ,o yarasa formu ise viccisitude 6 ama çok kötü kullanılmış,bişeyler atmak yerine inip adam gibi dövüşse bize yazık ederdi...

O heykelcikleri koyduğun sütunların şekli şemali aldığın yerdekilerle aynı olmak zorunda idi,ipucu o yani...

Ming Xiao benimde en zorlandığım arkadaştı ben şerifi kolay dövdüm aslında adam bana vuramadı,belki celerity 4 ve habire koşan bi herif yüzündendir

Tapınaktaki insanlar konusunda sonuna kadar haklısın hele o crossbowlu tipler,bide sürekli spawn oluyorlar

Sneak kesinlikle doğru,yeşil alanlarda olduğun sürece görülmen imkansız,Thief gibi olmalıymış...

Social olaylar kız tavlama vs gibi yerlerde lazım,bunlarda aslında yanlızca Ventrue'nin işine yarıyor,Ventrue ayrıyetten diyaloglarda Dominate kullanabiliyor,eh mantıklı aslında sonuçta muhabbet işi ventrue'nin :) ha seduction ne işe yarar dersen,malum Ventrue laneti,her kanı içemiyorlar
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ne diyim abicim tebrik ettim madem şerifi döverek öldürmüşün... bende de seleriti 3tü defense de 9-10 olması lazım. ona rağmen, 5 potens, 3 seleriti, 2 de presence aktifken, ayrıca üzerimde o egreveytıdı soak eden aytım da varken bana defalarca yazık etti. Aslında sorun, elemanın egreveytıd vurması. yoksa koşturup iileşmesini beklerdim; ama uzun sürerdi ööle.

ventruenin herkesin kanını içememesi kuralının oyuna dahil edildiini bilmidum. Klan seçme ekranında yazdıını hatıramıyorum. şimdi ventrue seçsem, herkesten kan içemiyo muyum yani oyunda?
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

eeeee ventrue soylu vampir.Toreador da öyle.
içmez öyle herkesin kanını :) .tabi klavyeüstünde nasıldır bilmiyorum.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

farelerden içemiyorsun,ortalıktaki keşlerden ve hayat kadınlarından ise çok az kazanç sağlıyorsun.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

şu ara ventrue ile de bitirmek üzereyim. bu oyunda da şunu gördüm ki dominate disiplini de pek bi güçlü olmuş. gerek diyaloglar sırasında kullanılabiliyo olması, gerekse 3 seviyeden itibaren epey artan etkisi (3. seviyede suicide, 5.seviyede mass suicide), oyunu bayaa kolaylaştırıyo. açıkçası ilk oynadıım melee manyaa brujahtan daha kolay geldi bana oyun.

bu arada, eşim de malkavian ile oynuyo da... Diyalogları beni bitirdi. adamlar üşenmemiş, malkav için gayet güze diyaloglar yazmış. Hemen aktarayım bi-iki tane:

Beckett adlı vampir, "sen bu hayata yenisin galiba. söyle bakalım, gördüün en ilginç şey nedir?" diye sorduunda çıkan diyalog seçeneklerinden biri:
"I SEE DEAD PEOPLE" :D
Nines Rodriguez, cutscenede 3 sabbatı defettikten soona başlayan diyalogda, "Merhaba, ben NINEs Rodriguez" die kendisini tanıttıktan soonaki diyalog seçeneklerinden biri:

"1den 8e kadarki sayılara nooldu?" :D :D
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

pentium IV. 1.7, 256 ram, Ge-forge fx5200 bilgisayarımla kasmaktan oynayamıyorum. Acayip fitil oldum anlatamam. Ama masaüstünde gayet iyi bir GM'le ve arkadaşlarla oynuyoruz. Pek eksikliğini çekmicem galiba. Ama ram alır almaz bitiricem oyunu. İçime oturdu.
HenrichMiller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HenrichMiller »

Bloodlines...

patch yükledikten sonra çalışmıyor, çünkü crackı yok. nasıl çalıştırabilirim, bilen var mı?

ayrıca patch'de ne gibi değişiklikler var? hiç bug göremedim ama...
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

bloodlines'ın zaten crack'i yok,ancak orjinal oyun bile bazen çalışmıyor çünkü kimi cd sürücüler ile sorun yaşıyor(mesela benimki ile) bu sebeple söylemekte bir sakınca görmüyorum oyunun iso dosyaları var çalıştırmak için bir sanal sürücüye bu iso dosyasını yerleştirmen gerekiyor.

Hiç bug görmediysen oyunu bitirmemişsin demektir,öncelikle loadingleri kısaltıyor(yalan yapıyorsa bile hissedilmiyor).Ondan sonra meşhur society of leopold görevindeki(ki en önemlisi bu çünkü oyunun bitmesini engelliyor) çökme olayını düzeltiyor,ve bir kaç tanede oyunun ilerliyişine etkisi olmayan ama tad kaçırtan ufak görevi.
HenrichMiller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HenrichMiller »

Sağol erethan.

Bu arada evet daha başlardayım ve çok yavaş. Hele de download filan varsa oynanmıyor ki P4 1.7. Tamam o kadar iyi değil ama çalıştırması lazımdı...

Iso'lara bakacağım, ayrıca teşekkürler.

Stay Malkavian, Stay Mad :P
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

bu arada tavsiyem, oynarken antivirüs yazılımlarını kapatmanız ya da diseybıl etmenizdir.

bayaa fark ediyo yükleme sürelerinde
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Oyun loadinglerden oynanmıyorki?!
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

config dosyasına :
sv_autosave 0
satırını ekle,bu autosave'i kapatmanı sağlamalı,yüklemelerin bir miktar kısalması lazım bundan sonra
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Ya dün gece fitil oldum Ben Sinop'ta oturuyorum ve bu yüzden oyun daha elime dün geçti.. her neyse akşam kurdum makinem
Pentium IV 3.0mhz
Winfast 256mb fx5700
Asus p4p800-se Deluxe
Hayal kırıklığı ram im ise 256mb 333mhz ve boğazici sanırım
biraz kastı ama sonradan duzelio bazen kasıyor makinem ama çok da oyun yüklü 15 tane falan Ram i değiştirsem geçer mi? başka bir makinemde 256mb 400mhz var onu taksam ? neyse bu akşam deniyeceğim..
"For Blood And Honor"
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Ram'in oyunun minimum özelliklerinde belirtilenden az,elbette çok olması yükleme sürelerini kısaltacaktır,ama genel olarak oyun kötü çalışıyor,yani teknik anlamda rezil,sanatsal anlamda çok başarılı bir oyun bu.
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

ram i deiştirdim ve pek bir fark olmadı overclock programı indirip bilg.i zorlicam biras öyle deniim bari. :(
"For Blood And Honor"
Post Reply