Dagoth Ur (Arka Plan)
Evet artık içeri giriyoruz. Artık kimse oyuna dail edilmicek.
HenrichMiller sanada ii bir neden lazım.Bunuda zamanla açarsın rp'de sen ayarlarsın artık.
Yanımızda bir büyücü karekter var ama karekterin sahibi oyunu boşladı ne yazıkki.Eğer düzeltilebilirse onun ve onunla ilgili msjlar silinebilir ve düzeltilebilir.
HenrichMiller sanada ii bir neden lazım.Bunuda zamanla açarsın rp'de sen ayarlarsın artık.
Yanımızda bir büyücü karekter var ama karekterin sahibi oyunu boşladı ne yazıkki.Eğer düzeltilebilirse onun ve onunla ilgili msjlar silinebilir ve düzeltilebilir.
ben henrick miller ne diyorsa katılıyorum onla beraber geliyorum böylece bir sallama da ben yapmak istemiyorum arkadaşlar uyarmı yoksa düşüneyim mi bir şeyler?(ayrı bir karakter olarak )
herkes yalnız ölür by donnie darko...
http://turkishengineering.blogspot.com/
http://turkishengineering.blogspot.com/
Biz oyunun başından beri buranın öle elini kolunu sallayarak girelebilecek bir yer olmadığını sölemek istiyoruz.Yani ah hadi gidip biraz yaratık keselim moduna giremezsiniz.Girerseniz içeride harcanırsınız.şuan gruptaki herkesin öle yada böle geçerli bir nedeni var ki gruptaki savaşçımız bile savaşmaktan yana değil.Zati öle olsa ilk gün gitmiştik eşşek cennetine.Lütfen biraz RP.
- HenrichMiller
- Kullanıcı

- HenrichMiller
- Kullanıcı

- HenrichMiller
- Kullanıcı

"Bir savaş pozisyonu planı kurmamız gerekmez mi? 2 savaşçı, 3 hırsızımız var..."
hımmm sanırım gözden kaçırdığın bir nokta var HenrichMiller gruptakilerden görünüşünden tanıdığın savaşcılar haricinde geri kalanların hırsız olduğunu bilmen imkansız söylemedikleri taktirde, yani rp'de benim karakter bile bilmiyor onların hırsız olduğunu ve Dareth (Khajiit) oyunun başından beri var karakter kağıdını okuyabilirsin
hımmm sanırım gözden kaçırdığın bir nokta var HenrichMiller gruptakilerden görünüşünden tanıdığın savaşcılar haricinde geri kalanların hırsız olduğunu bilmen imkansız söylemedikleri taktirde, yani rp'de benim karakter bile bilmiyor onların hırsız olduğunu ve Dareth (Khajiit) oyunun başından beri var karakter kağıdını okuyabilirsin
Sehlem Heinrich
bendeniz Khajit-oğullarından Caldera'lı Küçük-Göz , nam-ı diğer Susuz Okyanus Nef'in oğlu yarım-kan cin Dareth Drindelin , ya da en kısasından oyunda khajiti oynayan Dareth , ya da daha açıklayıcı olması bakımından senaryosunu biraz isteksiz bir arkadaşa bağladığı için olay örgüsünden kopan ve takip eden işi gücü nedeniyle evinden uzaklarda olayı yeniden bağlamaya çalışan Darethgillerden Khajit-Göz , yok , bi dakka , karıştı , amaaaan , neyse işte
sen anla , ya da anlayama , bi baktım da , ben de anlayamadım
RP İLE İLGİLİ NOT : Savaşa hazırlanın , ama Khajitle değil (tabi size kalmış bir şey , ama düşmanımın düşmanı dostumdur
) diyorum fazla konuşmuyorum ki şöyle oldu böyle oldu olmasın o olsun , bwahahahahahahahaha 
RP İLE İLGİLİ NOT : Savaşa hazırlanın , ama Khajitle değil (tabi size kalmış bir şey , ama düşmanımın düşmanı dostumdur
lil'grin'brin'
- HenrichMiller
- Kullanıcı

senciğim: Karakter sheetime bakarsan, adamın saçlarının beyazı kadar savaş gördüğünü guild'de yaşamasından ve buradan da kimin hırsız kimin savaşçı (Titan'ı anlamamak için orc olmak lazım) olacağını kesitrebilir karakterim. En azından güvenmez. Ã?yle bir laf etmem hata, kabul ediyorum ama buna göre düşündüğüm içindir... Yanlışım varsa affola.
Ayrıca savaş planı kurmadan içeri "melabaa bis geldik" diye girmek saçmalıktan başka bir şey değildir. değil mi?
Dareth kusura bakma, Küçük Göz karakterini tamamen unutmuşum çünkü başları unuttum (çok yoğunum) ve ne zamandır da gözükmüyordun, pardon...
Eski bir thief guild sakini olarak Khajiitleri sevmekle birlikte güvenmem bu arada. Sugarrrr sizin olsun...
Ayrıca savaş planı kurmadan içeri "melabaa bis geldik" diye girmek saçmalıktan başka bir şey değildir. değil mi?
Dareth kusura bakma, Küçük Göz karakterini tamamen unutmuşum çünkü başları unuttum (çok yoğunum) ve ne zamandır da gözükmüyordun, pardon...
Eski bir thief guild sakini olarak Khajiitleri sevmekle birlikte güvenmem bu arada. Sugarrrr sizin olsun...
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
(Human - 7 Rogue)
Bırak yıllardır savaşçı olmayı , yıllardır hırsız bile olsan kimin hırsız olduğunu anlayamazsın.Sonuçta ışıklı tabela ile yazmıyor kafalarımızda.Grupta şuan bunu bilen kimse yok.Tamam Titan'ın karekteri bariz belli.Ama hırsız dediğin zati kendini gizler.Öle her yaşını almış savaşçı bizim hırsız oldugumuzu anlasaydı işimiz vardı
Unutmadan kimse aşmış karekter kasmasın lütfen.Daha öle yapan yok ama ben genede önceden söleyeyim.
Savaş pozisyonu olayına gelince.Öle bir hareket karşında ne olduğuna bağlıdır, biz ise ne oldugunu bilmediğimiz bir yere giriyoruz.Nese devam edelim.
Unutmadan kimse aşmış karekter kasmasın lütfen.Daha öle yapan yok ama ben genede önceden söleyeyim.
Savaş pozisyonu olayına gelince.Öle bir hareket karşında ne olduğuna bağlıdır, biz ise ne oldugunu bilmediğimiz bir yere giriyoruz.Nese devam edelim.