10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan artık onların gerçek yüzünü görmüş ne yacanı gayet iyi biliyordu ...
grubun çogunun pislik oldunu gördü...
Atına zihinden '' hadi beyaz adalet koş onları adaletin ayakları ile ez onlara gücünü göster...''
dedi ve zaman komutanına meydan okuyan kişiye dokunmadan yanında koşarak gitmeyi palnlıyordu...
attı şaha kalktı ve ...
o arda o adamın sözleri duydu,hiç umursamdı bile bir onursuz adamlar laf dalaşı yapmak,onun sözüne güvenmek logana göre değildi...

Ve atı koşmaya başladı...
''LORD OREN bana güç ver... kılıcımı kutsa ki karanlıkta açtığım yaralar daha derin ve kanatıcı olsun''

loganını düşüncesi atı bir adamı ayaklarını altına alırken kılıc ile de diyer adama vuracaktı.....
logan içindeki kötüleri ezme isteği ile adamlara doğru koşturmaya başladı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
raistlin_tole
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raistlin_tole »

Toledoras , tapınaktan giden şövalyeleri ardından takip etti.Fakat izlerini kaybetti.Uzun süre etrafı dolaştı , birasda keşif yaptı.Bir yol buldu.Yolu uzun süre boyunca takip etti.Sağ tarafında , paralelinde ,yaklaşık 80 metre uzağında 2 tane at , bi tanesinde 2 diğerinde 1 kişi vardı.Daha uzaktada birçok atlılardan oluşan, yük çeken atlar vardı.Bir kervandı bu.Kervanın biraz ilerisinde atlı birisi daha vardı.Toledoras atının dizginlerini çekti Dikkat kesildi ve kervanin onune dogru atini surmeye basladi yakalastica atlinin yuzu belirginlesiyordu ve tapınakta tanışmış olduğu Calin denilen Elf'i gördü Fakat elf dikkat kesilmiş kendisi izliyordu.Elinde yayı ve 2 tane oku vardı.Kendisini gördükten sonra uzaktaki diğer atlılara bakıyordu hala. Toledoras biraz arkaya geçip olanları izliyordu
Toledoras
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan çapulcu grubunun gelişini sabırla bekledi.Grup mesafeyi hemen kapatmıştı.İri yarı adam öne çıkıp squan a meydan okumuştu.Ama squan a ismiyle hitap etmişti.Squan adama bakınca tanıdık bir sima ile karşılaştı. Ama daha önce hiç bu kadar uzun bir insanla karşılaşmamıştı.Logan anlayış göstererek atını geriye çıkarttı.Evet teke tek bir dövüş olmalıydı.
Logan atıyla iri yarı adamın arkasındaki gruba doğru atılıma geçtiği anda Squan iri yarı adamı tanıdı.Ama bu imkansızdı.Bu Andero'ydu.şimdi Squan neden adamın kendisine meydan okuduğunu anlamıştı.En azından tam gerçek nedenini bilmesede kafasında bir yorum yürütmüştü.

-Andero!!Düello teklifini kabul ediyorum.

Squan atından indi.Suratında hiçbir ifade yokmuş gibiydi.Disiplini hiç bozmamıştı.Kılıcı neredeyse bedenini sarsacak derecede sallanıyordu.Yada squan a öyle geliyordu.Squan sırtındaki metal yayı indirip atına yerleştirdi.Ardından kalkanı sol eline geçirdi.Ardından kılıcını çekti.Kılıcı eline alınca sanki damarları kaynıyormuş gibi hissetmişti. Squan bir anda savaşmak için can atıyordu.Ama iradesini korudu.

-Sana soru sormama izin ver Andero.Baya uzun süredir yoktun ortalıkta. Tabi diğerleride yok-lysa,majenta,efla ve diğerleri.Ne oldu size?Diğerleride hayattamı yoksa onlarda senin gibi kötülükmü yapmaya başladılar.

Squan Andero nun göğüsüne geliyordu ancak.Adama kafasını kaldırarak bakıyordu.Andero nasıl bu hale gelmişti??
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

SİR LOGAN IN NEFRETİ ...

Logan ın atı ayağını yere sertçe vurur, burnundan keskin bir soluk alır.Lider atını kaldırır ve andero nun hemen yanından kurtularak arkasındaki hırsız grubuna ve tapınaktan gelenlere yönelir.

Gözükara paladin kutsanmış kılıcını çeker yatay hizada tutmaktadır.Bembeyaz parıldayan kılıç düşman doğuma tehditkarca uzanmıştır.

NOT:arkadaşlar herkes hamlelerini rp kuralları çerçevesinde anlatsın.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Image

Not:Logan ın nefreti arbedesinde durum yukarıdaki gibidir.

Cervantes ve grubu ile Freya ile atlı grubu 3,5 round sonra noktaya varacaktır.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan atını grubun en başındaki adama doğru sürmeye dewam etii..
( çizime göre en yukardaki oluyor...)
atını onunun üstüne üstüne sürüyordu...
taki atı onu ezene kadar durmıyacaktı logan...
kalkanı ile de sol tarafını koruyordu.....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

NOT:Vilthas 2 gündür siteye girmediği için kontrol hakkı bana geçmiştir.Bundan sonra rp de diğer arkadaşları bekletmemek amacıyla böyle bir uygulamaya gidiyorum.

Vilthas ,Griffon u aşağı doğru dalışa geçirdi.ilerde iki suret görüyordu ata binmiş ve kendisini izliyorlardı sanki.

Vilthas umursamadı.Oyuğun önüne indi.Griffon ın sırtından indi.Aklı apayrı yerlerdeydi.Kimseyi düşünemiyordu.Griffon gelişmiş bedenini kabarttı,onun bu tavrıı beğenmedi ama herhangi bir tepkide de bulunmadı.

Yarı elf geniş yarığın içine doğru yol almaya başladı

Harbormm ve Alfred 10 metre mesafedeydiler ve onun Vilthas olduğunu görmüşlerdi.

Griffon Alfred e tanırcasına baktı...başını ona doğru kıvırdı...

Vilthas karanlık oyukta tek başınaydı ,sanki vücudunu kontrol edemiyordu.Dar yolda ilerleyişine devam etti.İçersi yoğun kükürt kokmaktaydı...

Harbormm Vilthas ın tehlikede olduğunu hissediyordu.Logan a yardım etmesi gerekiyordu ama Lord Oren in Sözcüsünün tehlikede olduğu düşüncesi zihnini kemirip duruyordu.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm bir griffonun yakınlarına doğru inişini izledi.
Ardından griffondan inen kişinin Vilthas olduğunu farketti..
Elfte bir gariplik vardı.Tek başına karanlık iğrenç_kükürt kokan bir tünelin içine girdi.

Harbormm arkasından seslendi ama elf mağaranın içine umursamadan girdi.

İki seçeneğin arasında kalmıştı dwarf.
Logana yardıma gitmeliydi ama elf..
''Elf burda ne arıyor acaba?''diye kendi kendine sordu dwarf Alfred'in duyamayacağı bir ses tonuyla.
Bir tehlike seziyordu dwarf..Elf buraya_10 metre ilerlerine griffonla inip esrarengiz karanlık bir mağaranın içine garip bir şekilde içeri girmişti..

Sonra merakına yenik düşerek elfin peşinden karanlık mağaraya girmeye karar verdi.
Uzun örük şeklindeki kestane rengi dağınık sakallarını düşünceli bir halde sıvazladı..Attan indi ve güdük parmakları arkasındaki çentiklenmiş savaş baltalarından birinin sapını iyice kavradı ve onu dışarı çekerek ileriye_karanlık mağaranın içine emin ve yavaş adımlarla ilerlemeye başladı...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Aldığı emirle arkasındaki sekiz kişiyle birlikte kervanlara doğru yol almaya başladı,görüş alanına girmişti kervanlar ama çok korunmasız görünüyordu özellikle böyle büyük bir kervan için fazlasıyla korumasız.Belkide tuzaktı? kervanların saldırıya karşı önceden haber aldıklarını sanmıyordu yinede gözünü dört açmakta fayda vardı.Bir an arkasına geriye baktı hala iri komutanlarını seçebiliyordu yanındada daha küçük siluetler vardı herneyse diyerek omuzsilkti komutanları o insanları halledebilirdi,şimdi Redanın tek bir görevi vardı kervanları durdurmak.
Kervanlara dahada yaklaşınca kılıcını çekti arkasındaki çapulculara gür bir tonla seslendi "işte size vaad edilen ödül onlardan hakettiğinizi alın yoldaşlarım" kılıcın sivri ucu kervanı gösteriyordu güneşin ışınları kılıcı dahada parlaklaştırmıştı,Redanın kalbi katletme arzusuyla dahada hızlı atmaya başladı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Zatara Whisperwind ,Horcoel den ayrıldıktan sonra hızla 10 kasabaya giden yola yönelmişti.
Aslında farkedemediği ise Harbormm ve Alfred ile aynı yolu tercih etmiş olmasıylı.Aradaki farkı da kapatmış gibiydi.
Ama içinde olağanüstü derece bir huzursuzluk vardı ,kestiremediği bir tehlike belki,belki de başarısız olabilme ihtimali.ama bilemiyordu henüz.

Gün en sıcak halini almıştı,öğlenortasıydı ,güneş ısıtmıyor yakıyordu...

Zatara ince yukarı doğru giden yoldan bu huzursuzlukla devam etti...

------------------

Murdak ın şahini geniş kanatlarını çırparak hızla Alfred in olduğu yöne doğru ilerliyordu.yaklaşık 10 dakkalık bir mesafe kalmış aralarında.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Alfred büyük bir şaşkınlıkla önünden inen ve doğruca oyuğun içine yönelen cüceye bakakaldı.

Aynı kutsal his onun da bedenine yayılıyordu şimdi.

Müthiş bir kutsama ve sonsuz elde etme arzusu...

Sanki Ulu Oren e bütün gün ve gece yalvarmışta sonunda tanrısının kutsamasını bedeninin tamamında hissediyormuşçasına müthiş bir kıvılcımdı şimdi yüyreğinde çakan.

Acilen oyuğa girmeliydi.Yüreğini ısıtan bu tanrısal* güce bir an önce ulaşmalıydı.Oyuğun içinden onu kendine çeken kutsal güce bir an önce ulaşmalıydı...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Rahip Alfred havada süzülen bir devasa kus gördü. Sesi bir kartal gibiydi. Üzerinde iyiligin simgesi beyaz bir cübbe bulunan biri vardi. iyice baktim ve vilthas oldugunu gördüm. içi anlasilmaz bir huzur ve güvenle kaplandi. Alfredin dikkatini vilthasin bindigi devasa yaratiga gözü kaydi. O bir griffondu Afred hayati boyunca hiç griffon görmemisti fakat onular hakkinda birçok kitap okumustu. Nerede görse taniyacagini biliyordu. O an fark ettiki vilthas eskiden beyaz cübbe giymiyordu. Görünüse göre beyaz cübbeyi kazanmis diye düsündü.

Ama garip bir sey vardi neden vilthas bizden uzaga indi. Bir gariplik vardi. Griffonun bana bakislari altinda cüce attan indigini gördü. cücenin birkaç adim attiktan sonra baltasini çikardigini gördü. cüce acaba tehlikemi sezmiz diye düsündü. '' Dostum Harbormm neden beni beklemiyorsun. '' Kisik sesle söylemisti. Vilthasin duyacagini biliyoru ama insansal bir içgüdü ile sesiz söylemisti. Ati cücenin yanina kadar sürdüm. Cücenin yanina geldigimde attan bende indim. Birlikte yürümeye devam ettik.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm mağaraya doğru yaklaşırken Alfred'in ona seslendiğini duydu..

'' Dostum Harbormm neden beni beklemiyorsun. ''dedi rahip.

Dwarf bir an için ona dönerek attan inmiş onun bir_iki adım gerisideki rahibe kahverengi gözlerini dikti.

''Burada kal..Griffonun yanında.''dedi dwarf yavaşça..

''Vilthas..Ona ne olduğuna bir bakıcam.Birazdan burda olurum..''dedi ve topuklarının üzerinde dönerek birkaç adım ilerideki karanlık mağaraya doğru ilerlemeye başladı.

Aslında onu oraya çeken Vilthas değildi.Bunu biliyordu..
Bir anlık dalgınlık içinde rahibe bu cevabı vermişti..

Bir güç..Bir güç dalgası..Onu oraya girmeye zorluyordu..

Ama onu oraya girmeye zorlayan ilk neden beyaz cübbeli büyücünün o iğrenç mağaraya neden girmesini öğrenmekti..

''Bu mağaraya giriceğim ve bu esrarengiz gücün kaynağını bulacağım''dedi içinden mağaranın içine doğru son adımını atarken...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Katliamın eli arkadaki parlak çocuğun atını sürüp adamlarına saldırarak yaptığı onursuzluğa çok sinirlemişti. Adamları savaşa katılmayacaktı. Bunu onlara daha önceden emretmişti ama bu parlak çocuğun yaptığı şerefsizlik Andero'nun paladinlik anlayışına sığmıyordu. "Paladinlik ölmüş. Yazık..." diye düşündü.

Gerçekten çok kızmıştı. Squan'ın ona bir şeyler söylediğini duyduğunu sandı ama siniri ve katletme arzusu aklını başından almıştı. Bir çeşit trans gibiydi bu. Ölmesi gereken bir zayıf askerlerine saldırıyordu. Squan'ı kısa bir süre bekletecekti. O'nun onur sahibi bir savaşçı olduğunu biliyordu. E ne de olsa eski komutanıydı ve Squan karşısındaki kim olursa olsun savaş kuralları ve savaş onurundan asla ödün vermemenin paladinin gerçek ödevi olduğunu bilirdi.

Atıyla askerlerine bindiren adama döndü. Gücün içinde yükselişini hissetti ve bu atlı parlak çocuğa ölümün güç sözcüğünü telaffuz etti.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

içinde içeriye girmek için büyük bir istek vardi .Anlamadigim bir sey beni içeri çekiyordu. Ama cüceye olan saygim ve logan kervaninin önümüzden geçme ihtimali beni içeri girmemem konusunda engelliyor diye düsündü rahip. Magra karanlikti Alfred de karanliktan nefret ederdi. Nöbet pozisyonuna geçti silahini çikardi. griffonun basini oksadi. Okuduguna göre griffonlar bunda hoslanirdi. Harbormm'a dödüm. '' Dostum sen git ben burayi gözlerim. Vilthasi bulursun tamam mi? Ama lütfen acele et Loganin yadima ihtiyaci var.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Locked