Dagoth Ur (Arka Plan)
Bir türlü katılamayan herkesi (büyücüyü ve hırsızı) haklattık ve de sonunda yettim gari. De haden.
Bu arada Vien sen itiraz etmeden hemen söyleyeyim , Küçük-Göz'ün sizin hırsız olduğunuzu anladığını söylemesi tamamen bir kanı, yani bir check sonucu değil. Pek akıllı olmayan khajit sadece düz mantıkla düşünüyor. Guild kaçkını bir sokak hırsızının yapacağı üzere ilk gördüğü cevaba atlıyor. Bu oyun dışı bir açıklamadır bilineeeee
My sugarrr is my sugarrr , piss offf. 
lil'grin'brin'
Sen zati bizi uzun süreden beri takip ediyorsun.Hali ile nerlerde hangi kişilerle görüştüğümüzü,iş yaptığımızı görmüşsündür.Buda sana açık bi fikir vermiştir.Sonuçta hırsızlar belli kişilerden başka iş yapmaz.Dareth wrote:Bir türlü katılamayan herkesi (büyücüyü ve hırsızı) haklattık ve de sonunda yettim gari. De haden.Bu arada Vien sen itiraz etmeden hemen söyleyeyim , Küçük-Göz'ün sizin hırsız olduğunuzu anladığını söylemesi tamamen bir kanı, yani bir check sonucu değil. Pek akıllı olmayan khajit sadece düz mantıkla düşünüyor. Guild kaçkını bir sokak hırsızının yapacağı üzere ilk gördüğü cevaba atlıyor. Bu oyun dışı bir açıklamadır bilineeeee
My sugarrr is my sugarrr , piss offf.
Kısaca senin anlamda,daha doğrusu tahmin yürütmende sorun yok
Valla kusura bakma olmaz.Attın bikere o mesajı artık geri dönüşü yok.esen wrote:arkadaşlar en son yazdığım yazıyı yani rp dikkate almayın en kısa sürede sildireceğimyanlışlıkla gönderildi teşekkürler şimdiden
şaka bi yana ben bi gariplik göremedim ama tabii genede sen bilirsin.
Dur bakıyim yoksa mesajda gizli bir anlammı var? ttersten filan okununca bişeyler mi söyledin? Dur kaçma yaklayın şunu
aaaaa titan valla kusuruma bakma inan senin sorunu gündeme getirmiştim ama sana gösterdiğim yoldan haricinde sana başka yardım edemezdim kusurula bakma ve aramıza geri geldiğin için mutluyuz hehehhe sakın bir daha şifreni unutma ok
Heheh estağfurullah.
Unutur muyum bir daha :P
Ben de mutluyum, teşekkürler ;)
- HenrichMiller
- Kullanıcı

Dareth = Abi sen çok iyi Khajiit rp^'si yapıyorsun. Likentropluk varsa bilelim
Ama ne yalan söyliyim, son karakterim Kahjiit Thief'ti ve en çok bu ırkı sevdim. Kediciklerim farklı yaa 
Titan = O sarı, top metal (!) eli maşalı (kılıçlı) yaratığın adı neydi? Ruin'lerde az metalini toplamadım
Ama adını unuttum
Bu arada oyun patlamış. Ben de o ara kaçırdım. Yoksa siteye login olabildiğim zamanlar sürekli bakar, az mesaj görürdüm. Zamannnn ve şekkerrrr meselesssi.
Titan, iyi bir dövüş olsun. Ã?atlatalım şu top metalin (ne isim ya) zırhını.
Titan = O sarı, top metal (!) eli maşalı (kılıçlı) yaratığın adı neydi? Ruin'lerde az metalini toplamadım
Bu arada oyun patlamış. Ben de o ara kaçırdım. Yoksa siteye login olabildiğim zamanlar sürekli bakar, az mesaj görürdüm. Zamannnn ve şekkerrrr meselesssi.
Titan, iyi bir dövüş olsun. Ã?atlatalım şu top metalin (ne isim ya) zırhını.
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
(Human - 7 Rogue)