10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

LORD OREN!KAOSUN Ã?LÃ?MÃ?N VE SAVAşIN TANRISI!
Bu bizzat Azalinin kendisi tarafından yazılmış bir kitaptı.. ya da başka bir deyişle bir günlük.. Kaosun lorduyla ilk karşılaşması.. Vilthasın içine bir ürperti yayıldı. Bu kadar "kadim" bir kitap nasıl olmuştu da buraya gelmişti..

Kim tarafından....

Ne amaçla..

Ve ne zaman..

Kaosun tanrısı Oren.. Düşüncesi bile ne kadar acı veriyordu Vilthasa. şimdi taptığı tanrısı tam zıttıydı kaosun lordunun. Zamanında kaosa tapmıştı Vilthas ve kaosun kontrol edilemez gücünün farkındaydı. Kim bilir bu kitapta daha ne kadar şaşırtıcı ve dehşete düşürücü bilgi vardı.. Vilthas kendisine bir koruma büyüsü (Protection from Chaos) okuduktan sonra dikkatlice çevirmeye başladı sayfaları..

Bir bir. Kendilerine olabildiğince yardımcı olacak birşey arıyordu.. Ne aradığını o da bilmiyordu ama onları buraya çeken bu kitap olduğuna göre garip bir şekilde kitabın içinde on kasabaya yardım edebilecek birşeyler olduğunu ummaktan başka bir şansı yoktu şu anda..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

bir anlık düşünmek Morien e yeterli oldu..
evet Zatara değil gerçek adı Morien di.
eskiden bir elf olduğu için elfçe bu ismi seçmişti...anlamı karanlık kişi idi.

ejdere (hexblade's curse özelliğii kullandı (dc:21 bütün zarlarına -4)
kendine Boğa nın gücü büyüsünü okudu

Bir sis bulutuna dönüştü ve ejderin sırtına uçmaya başladı ejder ise griffin ile o kadar meşgulduki ancak Morien onun sırtında tekrar oluştuğunda onu farkedebilmişti...

Ejderin sırtında tutunmak onun için bir problem olmayacaktı ( spider climb)

palalarını çıkardı ve var gücü ile ejderin bi kanadını parçalamak için palaları kaldırdı (full round attack harcıyorum).

bir yandan da sinirini sözcüklerine de yansıtıyordu

"Seni çaylak ejder, bir ölümlü ha ben ha , ne kadar güçlü olduğumu görmek istiyosan görüceksin ama bu senin gördüğün son sey olacak zavallı yaratık..yutamıycağın lokmaları ağzına almamalısın, sevgili annen bunu sana öğretmemişmiydi haa???"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm hayatında hiç bu kadar acı hissetmemişti..

Ve şimdi anlamıştı ki onu buraya gelmeye zorlayan şeyin bu kitap olduğunu..

Harbormm aniden kitabı elinden attı ve eline baktı..Eli yanmıştı dwarfın.

Sonra kitabın ilk sayfasında yazan yazıya doğru baktı.

LORD OREN!KAOSUN Ã?LÃ?MÃ?N VE SAVAşIN TANRISI!

Harbormm Vilthasa döndü ve yüzündeki ifadenin bu yazı karşısında değişmiş olduğunu gördü..

Sonra büyücü kendine bir büyü yaptı ve kitabı alarak incelemeye başlarken dwarf olanları şaşkınlıkla izliyordu..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin arkada bıraktığı savaş seslerini hissetmişti.İçine biran bir hüzün sonrada hüznün dönüştüğü hırs ortaya çıktı.

Kervana işaret verdi ve atını hızla sürmeye başladı.En yakın zamanda kervanı 10 kasabaya ulaştıracaktı.Hayatı pahasına...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Squan anderoya bakıyordu.Logan yanlarından saldırıya geçmişti. Andero buna dayanamamıştı.Her şey hızla gelişiyordu.Squan büyük bir ihtimalle andero nun soruyu duymadığını anlamıştı.Andero nun elini göğe doğru kaldırdığını gördü.

Squan gözlerini kapatıp elini boynundaki madalyona götürdü.O ara eline madalyonla beraber babasının anahtarıda gelmişti eline.İlk başta tanrısına içinden dua etmişti."Yüce tanrım.Savaşta bütün düşmanlarımı alt edebilmem için bana güç ver.Beni kutsal ışığınla kutsa.
Ruhumu her zaman koru."Squan ardından madalyonu bırakarak babasının anahtarını tuttu.Uzun bir süredir anahtarı eline almamıştı.Babasının ruhunun yanında olması ve huzurlu olması için dua etti.

Squan gözlerini tekrar açtığında ileride Logan ın atından düşüp yerde yattığını gördü.Daha sonra Andero ya baktı.Eli hala gök yüzüne doğru dönüktü.O zaman logan ın öldüğünü anlamıştı.Hemde andero tarafından.
Squan Logan için hafif bir sesle "Tanrın seni kutsasın.Cennetinde yer açsın."

Squan derin bir nefes aldı.Daha sonra kılıca baktı.Kılıcın ejder kanatlı blade ağzı kınından çekilmişti.Ve Squan ın elinde delicesine titriyor.Savaşın o haz verici sıcağını Paladinin ruhunda hissettiriyordu.
"Hadi usta"dedi ses beynine"Savaşalım ve düşmüş ruhları tanrımızın cehennemine yollayalım".

Squan derin bir nefes alıp "Savaşalım dragonfire adına.İyilik adına.Kervanın sağ sağlim kasabaya ulaşması adına".Squan duraksadı.Daha sonra;"Bu savaşta bana yardım et.Kan istediğini biliyorum.Daha önce bahsettin.Bana yardım et.Bu savaşta benlemisin?"

"Her zaman usta"dedi kesin bir ses

sözcüklerin içine zafer simgelemeleri doldurulmuştu.Ejderhanın ince kızıl başı Squan ınkini izlemekteydi.

Squan"tamam o zaman.Buradan zaferle çıkalım.Beraberce.Hep iyilik,onur ve düstur adına.Zaferle çıkıp yeni zaferlere koşalım".

Kılıç Squan ın bedenine yeni bir güç dalgası gönderdi.Devasa savaşçıyı mağlup etmeleri için.

"Savaşalım usta,onurumuz için hayatımız için..."
(+1 moral bonus)

Squan Andero nun tekrar ona döndüğünü fark etti.Squan kılıcının yan yatay kısmını kalkanının üstünde koydu.Ardından kılıcı yavaşça boydan boya yana doğru çekti.Kılıç kalkana sürterken sert bir ses çıkarıyordu.Demirin demirle sürtünme sesi.Ardından hızla çekti ve bir çınlama sesi çıktı.Ardından Andero ya yüksek sesle "Andero.Düello teklifini kabul ettim ve buradayım.Artık başlayalım."
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

KYRİLTHEAS IN Ã?FKESİ...

Ã?fkeli ejderha griffon un üzerine doğru ilerledi...Pençesini göğsüne doğru savurdu...Griffon ondan daha atik bir hamleyle kanatlarını geriye çırparak arkasındaki kayalıklara geriledi.Aslan gövdeli asil hayvan Ejderin öfkesinden uzak durmaya çalışıyordu.

Vampir ise çenesini sıkmıştı,şimdi üstteki köpek dişleri belirgin biçimde uzamış,doğaüstü özelliğini Rahip Alfred in görmesini sağlamıştı.
Ellerini bir büyücü edasıyla havada gezdirdi,sanki rünler çiziliyordu havaya,parlak kızıl alevler parmaklarının etrafında dolanmaya başlıyordu.Necromacy merkez rününe geldi en son sabitleşmiş elleri ve onu serbest bıraktı Ejderhanın bulunduğu yöne ve emir sözcüğünü kullandı.

"FYREL'SZAHH" dedi hafif ama kesin bir tonla.

Ejderin bedeni aynı anda çarpıldı!Lanet işlemiş gözüküyordu.
Gaz formuna geçen vampir hızla Kyriltheas ın üzerine uçtu , kanatlarının gövdesiyle birleştiği yere asıldı ,ve avuçiçlerinin ufak deliklerle kaplandığını,dışarı yapışkan bir sıvının yayıldığını duyumsadı.

Ejder ani bir hareketle döndü.Bu da neydi!Deminki korkak şövalye miydi yoksa?
Silkinmeye çalıştı,fayda etmedi.ondan daha atik olan Morien ayakları ejderin gövdesini bir kıskaç gibi kenetlemişti dengesini koruyabilmek için.

"Seni çaylak ejder, bir ölümlü ha ben ha , ne kadar güçlü olduğumu görmek istiyosan görüceksin ama bu senin gördüğün son sey olacak zavallı yaratık..yutamıycağın lokmaları ağzına almamalısın, sevgili annen bunu sana öğretmemişmiydi haa???"

Ardından palalarını çıkardı Kyriltheas ın sol kanadına ardarda savurmaya başladı silahlarını.

İlki dev yaratığın pullu derisini geçti,vampir scimitar ın kemiğe saplandığını hissetti.(-12)
Ejder derinleren gelen bir çığlık patlatıverdi.

DİKKAT:Vilthas , Harbormm dışarıdan gürleyen bir ses duydunuz,oyuğun hemen dışından geliyor ses.

Deli gibi çırpınışa geçti ejder vampir ikinci hamlesini kanada doğru yaptı ve ince zar tabakasını yırttı,ama daha fazlası değil.
hemen sonra dengesini kaybetti Morien e yere düştü.
Ayağa kalkabilmesi için saniyeler yeterliydi ama Kyriltheas buna izin vermedi.
Acılar içinde bir çığlık daha attı.
Akabinde pençelerini güçlü vampirin gövdesine sertçe sokuverdi.(-16 hp)parçalanan elf yapımı zincir zırhında geniş bir oyuk oluştu.

"Seninle anlaşabilirdik elf kanı!sen zor olanı seçtin!
Hala anlaşabiliriz!Gebermeyi tercih etmiyorsan eğer!"
Pençe göründüğü kadar güçsüz değildi,ve ejder de öyle...Sertçe Vampirin göğsüne bastırıyordu,acı çığlıklarını duymk ona zevk veriyordu...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Alfred bir sovalye ile bir ejderhanin sava$tiklerini gördü. Çok $a$irdi yerinden hareket edemedi. Bedeni buna izin vermiyordu. Alfred tipki bir kasaba karnavalinda tiyatro izliyor gibiydi. $ovalyenin tek ba$ina o ejderhayi yenebilecek gücü yok gibiydi. Hatta sabit durup ilk darbesini almis gibiydi. Alfred magaranin içine kosarak vilthas ve harbormm dan yardim istemeliydi.

Vilthas bir kitap okuyor Harbormm da ellerini ovusturuyordu. '' Vilthas Harbormm disarida küçük bir ziyaretçimiz var. Bir ejder. Ve yardimimiza ihtiyaci olcak bir adam''

Alfred etrafa $imdi bakiyordu dikkatini daha önce çekmemisti. Yerde altinlar degerli e$yalar vardi. Peki bunlar buraya nasil gelmi$ti. Nasil gelmisti derken aklina di$aridaki ejder geldi. Burasi onun vuvasi gerkir. Ve bu yüzden bize çok kizgin olmali.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

KYRİLTHEAS IN Ã?FKESİ...

"Ha bu arada...Annemden bahsetmişken,
Birazdan burada olur kendisi"

Boğuk ses böyle devam etmişti.Morien i anlaşmaya davet ediyordu(Diplomacy+İntimidate)

NOT: zar atmıyorum Oren ne istiyorsan onu yap.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Vilthas kitabı eline alır almaz yakıcı güç bedenine işleyiverdi.(-9 hp).

Ã?ığlıklar kulaklarında yankılanıyor,kitabı elinde tuttukça bu acı devam ediyordu.sayfalar kaosun ve nefretin simgeleriyle doluydu.muazzam derecede güçlü birisinin bu kitabeyi oluşturduğu belliydi.

"BEN LORD OREN BATTLECHASER!KAOSUN Ã?LÃ?MÃ?N VE SAVAşIN TANRISI!"

sözler kalbinde derin bir iz bırakmıştı.şimdi hissettikleriyle cüppesinin rengi pek birbirine uyuşmuyordu.
Ve sürekli olarak bahsini ettiği tanrısının öğretileri.
şimdi ne olmuştu da böyle tepetaklak bir hal almıştı!Oren in 5 öğretisi.
5 ine de ne olmuştu böyle!

Bu inancını derinden yaralayan birşeydi...

Sonra dışarıdan tanıdık bir ses duydu,Alfred in sesi...

'' Vilthas Harbormm disarida küçük bir ziyaretçimiz var. Bir ejder. Ve yardimimiza ihtiyaci olcak bir adam''

Acilen harekete geçmeliydiler.

------------------------------------

Murdak ın şahini bölgeye varmıştı.Ejderhayı görmüştü ve ondan çekiniyordu.şimdilik tehlikenin savuşturulmasını bekleyecekti...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ã?bür tarafta olan bitenler...

KATLİAMIN ELİ,KILIÃ? USTASININ şEREFİ Ãƒ?ARPIşMASI...

*Andero ölmüştür,
*Squan ölmüştür,
*Cervantes'in tapınaktan getirdiği 10 süvari ölmüştür,
*Odishamrr ölmüştür,
*Darenn ölmüştür,
*Andero nun 8 hırsızı ölmüştür,
*Rhonin, Cervantes tarafından esir alındı,

Daha fazlası için;

Andero-Hand of Slaughter vs Squan-The Swordmaster-
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Kaos.. Tanrısının eski ve hiç de beğenmediği bir etki alanı. Lordu her ne kadar kaosu terketse de hala etkileri diyarda sürüyordu, gerçi Vilthasın ve diğer adalet savaşçılarının da yaptığı iş bunu temizlemekti.. Ne garip, insan kendi yaptığı kötülükleri düzeltmeye çalışıyor..

Düşüncelerini dışardan gelen bir ses duydu.. Tapınak rahibi Alfred sesleniyordu.. Bir ejderhadan bahsediyordu. Vilthas önce bunu normal birşeymiş gibi karşıladı ama zihni bir an sonra gerçeği anladı..

Bir ejderha.. Kükürt kokusu. Dışarı çıkmalıyız.

Harbomm'u da kendisiyle gelmesi için uyardıktan sonra kitabın kapağını sıkıca kapattı ve iç cebine koydu.. Belki bir ihtimal işlerine yarayabilirdi.. Bu olmasa bile, incelenmesi gereken bir kitaptı, kim bilir içinde ne kadar muazzam ve şaşırtıcı sırlar saklıydı..

Sislerle kaplı mağadan bir an önce çıkmak için ağzını kapatarak hızlıca ilerledi ağzına.. Mağaraya son bir bakış attı.. Burada on kasabayı tekrar diyarın en zengin bölgesi yapacak kadar altın vardı.. Aklına eğer bu savaştan canlı çıkarsa bu mağaraya tekrar gelmesi gerektiği kazıdı..

Mağaradan çıktığında alfredin yanına gitti hızlıca.. Ejderhayı gördüğünde hafif bir irkilme yaşadı ama ejderhanın biriyle savaştığını gördü.. Bir vampir..

Ardından zihninde büyülerini sıralamaya başladı.. BU duruma en uygun büyü...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Pekala ulu ejder, zaten sizin yüceliğinizi asla küçümsemedim ben de bir tanrının seçilmişiyim...Ölüm gibi bi kaygım yok ama anlaşmaya her zaman varım...Birlik olmayı kabul edersen yenilmez bir ikili olabiliriz?? bunu bi düşün, "O" nun bana bahşettiği güçler emin ol gördüklerinin çok ötesinde...."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Harbormm ani bir hareketle Alfred'e döndü..

'' Vilthas Harbormm disarida küçük bir ziyaretçimiz var. Bir ejder. Ve yardimimiza ihtiyaci olcak bir adam''dedi rahip..

''Sanırım pek küçüğe benzemiyor''dedi dwarf.Acı dolu bir çığlık sesi duymuştu ve bu sesin büyük birşeyden çıktığını anladı dwarf..

''Hemen burdan çıkmalıyız''dedi karanlık mağaranın çıkışına doğru bakarak..

Baltasının sapını iyice kavradı ve Alfred ve Vilthas'ı takip ederek mağaranın çıkışına doğru ilerledi..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Oren_Dautry wrote:"Pekala ulu ejder, zaten sizin yüceliğinizi asla küçümsemedim ben de bir tanrının seçilmişiyim...Ölüm gibi bi kaygım yok ama anlaşmaya her zaman varım...Birlik olmayı kabul edersen yenilmez bir ikili olabiliriz?? bunu bi düşün, "O" nun bana bahşettiği güçler emin ol gördüklerinin çok ötesinde...."
"Aferin ufaklık,bana gerçek yüzünü göstermen hoşuma gitti "Daywalker" ,daha da hoşuma giden konuşma tarzın.birçoklarının düşünemediğini düşünmek senin için bir avantaj.
Ve zeki birisin evet çünkü benimle anlaşmayı kabul ettin.O nun kim olduğunu bilmiyorum.bilmek umrumda da değil zaten... "

Kırmızı derin bir soluk aldı.boğazındaki gıcıklık artmıştı.Bu bir tehdit miydi?
Soluğuyla bu vampirin işini hemencecik görebilirdi.

Ama anlaşmak ...daha cazip görünüyordu...

"Bu yol üzerinden 10 kasabaya giden kervanların geçtiği hakkında duyumlar aldık,ahahahhahaa mideme inmeden önce bunları söylemişti birkaç yolcu."
Morien pür dikkat kesilmişti.Ne isteyeceğini kestirebiliyordu sanki.
"Ve kervan demek,ganimet demek,hrrrrrrrr"derin bir hırıltı devam etti.Zaafını saklayamıyordu,'saklamama gerekte yok' diye düşünürdü.

"Bana kervanı getireceksin Daywalker.Sorunsuz bir şekilde.hiçbirşey belli etmeden."
Ã?atallı dilini çıkarmış Morien in üzerinde haşmetlice dikilmekteydi.

"Ne düşündüğünü seziyorum daywalker,karşılık bekliyorsun .

Karşılığında ben ve annem...

Sizinle çalışacağız."

Kyriltheas ın pençesini soktuğu bölgede ,dokular hemen yenileniyor,bütünleşiyordu.Kırmızı zevk almaya başlıyordu bu işten.

"Hayır diyemeyeceğin bir teklif sunuyorum sana daywalker.O nun yanına gitmeyi çok istiyor da olabilirsin nıahahahaha.
o zaman seni zevkle öldürebilirim."
Morien in göğsünde zırhını delmiş pençenin biraz daha derine indiğini hissetti.dişlerini biraz daha sıktı.köpek dişleri iyice belli ediyordu ne olduğunu.
Ama bu kaotik ejderha nın teklifi gerçekten düşünmeye değer gözüküyordu...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ã?fkeli ejderha griffon un üzerine doğru ilerledi...Pençesini göğsüne doğru savurdu...Griffon ondan daha atik bir hamleyle kanatlarını geriye çırparak arkasındaki kayalıklara geriledi.Aslan gövdeli asil hayvan Ejderin öfkesinden uzak durmaya çalışıyordu.
Albentuna dikkatle ejderhayı ve karşısındaki adamı süzdü bir an ve ardından hızla kayalıkların arasından fırladı ve devasa kanatlarını açarak havalandı. Bir kırmızı ejderle savaşmamaya kararlıydı. Savaşmayı sevmiyordu zaten ama savaşmayı sevseydi bile savaşmazdı!

Kanatlar tüm hızı ile çırpılıyordu ve rüzgârı arkasına alıyordu Albentuna. Rüzgârında vereceği hızı kazanç olarak sağlıyordu böylece!

Aklında tek bir şey vardı. İlyamain! Onun yanına dönebilrmek için çırpıyordu kanatlarını Griffon! Onun yanına dönmek ve hastalığının nasıl olduğunu göreblmek için! Vilthas'ı getirmesi gereken yere getirdiğini düşünüyordu artık. Bir yandan da dost olarak gördüğü o büyücünün, sözcünün nasıl olduğunu düşünüyordu!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Locked