en çok sevilen bira
-
Logan
- Kullanıcı

The_Exile wrote:Eh zaten sırf mekanda oturmak için bir arjantine 3.5 milyon bayılmak abesle iştigaldir.
Bizim sahillerimiz,ara sokaklarımız,terkedilmiş binalarımız dururken ne tıkılıcaz birahane denen oluşuma.
biraz haklısın ama ne yapcan kışın güzel oluyor barlar...
filan...
güzel yerlerdir oralar..
bide çok parkta içtik...
bir arjantin 2,5 bira yeridne geçiyor..
bir şişe bira ( efes ) 1,30
2.60 2 bira ise..
nerdeyse hemen hemen aynı hem cogu bardada ...
yemişin beleşe geliyor..
hem sıcak ve bol hatunlu yerler..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Aslında evet.
Bir katharsisde,caravanda yahut klanda içmeninde zevki farklı.Ama onu hergün yapamıyorsun.Anca haftada bir iki haftada bir.
Hem zaten İstanbulun çoğu yerinde o arjantinin bir miktarı H2 0 oluyor.
Yada adamlar Efes diyor ama ucuz biralar kullanıyorlar.
Mesela Kadıköydeki Türkü Barlarda Efes Tuborg kullanıyoruz falan derler ama aslında Venüsdür o çoğunlukla.
Ã?içek pasajı,Nevizade gibi yerler gayette iyidir ama neredeyse iki katı pahalıya gelir.Mesela Akdeniz vardır Nevizadede onların turist tarifesi diye birşeyi vardır.Hem su katarlar hemde hesaba el altından ekstralar yüklerler.
Dikkat etmek lazım.
Bir katharsisde,caravanda yahut klanda içmeninde zevki farklı.Ama onu hergün yapamıyorsun.Anca haftada bir iki haftada bir.
Hem zaten İstanbulun çoğu yerinde o arjantinin bir miktarı H2 0 oluyor.
Mesela Kadıköydeki Türkü Barlarda Efes Tuborg kullanıyoruz falan derler ama aslında Venüsdür o çoğunlukla.
Ã?içek pasajı,Nevizade gibi yerler gayette iyidir ama neredeyse iki katı pahalıya gelir.Mesela Akdeniz vardır Nevizadede onların turist tarifesi diye birşeyi vardır.Hem su katarlar hemde hesaba el altından ekstralar yüklerler.
Dikkat etmek lazım.
-
Logan
- Kullanıcı

abi bira+nargile +aşık olduğun kız...
işte bu 3 ü offfffffffff.
offf.
dünyada en iyi kafa yapan 3 lü...
işte bu 3 ü offfffffffff.
offf.
dünyada en iyi kafa yapan 3 lü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

arkadaslar bilmem hiç denedinizmi ama önceden demlenmişseniz GOLD MARMARA 34 ün galiba 1.5lt siydi cok güsel oluyor...
ama tabiki her zaman için 1.miller
2.Efes extra

ama tabiki her zaman için 1.miller
2.Efes extra
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- felix_felis
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

valahi artık ben bira artı nargile artı tekila... oaynına girdim süper bir eşey.. tabi bünyesi sağlam olamıyan kişilere önermiyorumm...
Mesajınız değiştirilmiştir // Moderatör.
Mesajınız değiştirilmiştir // Moderatör.
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Birayı hiç sevmem ben,bildiğin arpa suyu
ve kafa falanda yapmıyor.Ayrıcı 15dk da bir tuvalet ihtiyacı görmek zorunda kalıyorsun
Ama illa seç birini deseler Tuborg kırmızı seçerim.En azından içki içtim diyebiliyorsun.Ã?bür türlü zorunlu kalmadıkça bira içmem
Not:Ama meret nargile ile gerçekten küsel gidiyor
Ama illa seç birini deseler Tuborg kırmızı seçerim.En azından içki içtim diyebiliyorsun.Ã?bür türlü zorunlu kalmadıkça bira içmem
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
Logan
- Kullanıcı

Beckett wrote:Birayı hiç sevmem ben,bildiğin arpa suyuve kafa falanda yapmıyor.Ayrıcı 15dk da bir tuvalet ihtiyacı görmek zorunda kalıyorsun
![]()
sende bizdensin kardeş.. ankaraya yolun düşerse yapalım senle...
Esasında doğru ama üstede değim gib yanında aparatı iel iyi oluyor..
GEyik yada aşk,nargile Dost tekila...