Sağda solda görüğümüz kişilerin yönelim
Hail!
Ben alignment olayına tamamiyle karşıyım.Bir kişinin oyun içi tercihlerini kısıtlamak anlamsızdır.Bir kişi hayatının yarısını Caotic diğer yarısını lawful geçirebilir.Tabi alignment oyun içerisinde Arcanumdaki gibi değişken bir şeyse (ki oda saçmadır ama sabit olmasından iyidir)mantıklı.
- HenrichMiller
- Kullanıcı

Aslında ben karşı değilim algin olayını ama açarım, eklerim.
Neden?
Ã?ünkü o kadar baside indirgemişler ki, sanki kedi-köpek yönelimi okuyoruz. O bile insanınkine benzer. Yani kediler kötüdür, köpekler iyi diyemeyiz.
Ben kendimce bir karakter psikolojisi hazırlar öyle oynarım. O align'ları da kullanırım valla.
Ad&d'nin malı deniz, yemeyen de deniz
Neden?
Ã?ünkü o kadar baside indirgemişler ki, sanki kedi-köpek yönelimi okuyoruz. O bile insanınkine benzer. Yani kediler kötüdür, köpekler iyi diyemeyiz.
Ben kendimce bir karakter psikolojisi hazırlar öyle oynarım. O align'ları da kullanırım valla.
Ad&d'nin malı deniz, yemeyen de deniz
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
(Human - 7 Rogue)
- HenrichMiller
- Kullanıcı

- MorinehtaR
- Kullanıcı

punhisher
punhiser belli kuralları var ama tek cezası var ölüm adam en basit suçluyada esrar çekenede mafya babasınada aynı şeyleri uyguluyor
en büyük düşmanlarından bir daredevil çünkü daredevil lawful good o chaotic neutral adam sonra arasıra esrar çekenleri affedebiliyor hissettiği gibi hareket ediyor adamın içi vahşi -kötü de olsa- Filmde adam adaleti yargılıyor ve film öyle başlıyor adam kanuna rest çekiyor
en büyük düşmanlarından bir daredevil çünkü daredevil lawful good o chaotic neutral adam sonra arasıra esrar çekenleri affedebiliyor hissettiği gibi hareket ediyor adamın içi vahşi -kötü de olsa- Filmde adam adaleti yargılıyor ve film öyle başlıyor adam kanuna rest çekiyor
angelina jolie = chaotic natural
petek dinçöz = int ' ı sıfır olan birinin yönelimini nasıl belirliyoruz bilen var mı ??
kadir inanır = kimizaman evil kimi zaman natural kimi zaman da good ama hep choatic
hulusi kentmen = lawful baba
hepnizin babası nasılsa ölee düşünün 
mahmut hoca (hababam) lawful good
aklıma gelince yazarım daha
petek dinçöz = int ' ı sıfır olan birinin yönelimini nasıl belirliyoruz bilen var mı ??
kadir inanır = kimizaman evil kimi zaman natural kimi zaman da good ama hep choatic
hulusi kentmen = lawful baba
mahmut hoca (hababam) lawful good
aklıma gelince yazarım daha