10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Yorgun ve kan içinde önündeki savaşçıya baktı hiç bu kadar sinirlenmemişti,kaybetmişti,arkadaşı ölmüştü daha doğrusu arkadaşları ağlamak istiyordu ama bu hiç bir şeye yaramazdı sadece zayıflık gösterirdi ama çok üzülmüştü ve Darenn öldüğü için ağlamak istiyordu ne yapabileceğini bilmiyordu savaş alanına baktı aklında bir şey belirdi sadece kaçabilmesi için bir şeyler düşündü ama şimdi bunu yapmayacaktı bu halde olmazdı ayrıca aptallık olurdu... Doğru zamanı bekleyecekti...
Aklında arkadaşlarının ölürkenki sesleri bağırışları geldi ve gözleri doldu ... Sinirleri çok bozuktu o savaşçıyı öldürecekti hemde işkence çektirerek kırmızı gözleriyle adama baktı ve bekledi....
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

gündüzyürüyen hızla yerden doğruldu..

"ama mağradakiler herşeyi gördüler onların o mağrdan çıkmamaları gerekiyor ki ben de işimi yapabileyim, senin için birkaç zavallı ölümlünün sorun yaratacağını sanmıyorum...??"
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Kervanlara yetişdiğinde arkadaki gruba bağırdı "Dörderli bir şekilde kervanın etrafını sarın,istediğiniz biçimde soyun yıkın ve katledin" ses tonu heryeri inletmişti,Siyah gözlerinde zevk parıltıları vardı kılıcını kınından sertçe çıkardı havada birkaç kez döndürerek kervanı çeken atların olduğu bölüme koşmaya başladı.Zaten yeterince yavaş ilerleyen atlar yaşanan bu kaos ortamında iyice huzursuzlanıp kişnemeye başlamışlardı,atları sakinleştirmeye çalışan ve hızlı olmasını söyleyen yaşlı bir adam vardı,adamı gözüne kestirmiş olan Reda at terbiyecisini yakasından tutup kendisinden bir kaç adım ileriye ittirdi,adamın kaçmasına fırsat vermeden kadının kılıcı yaşlı adamın karnını yarmıştı bile.Atların kervanlara bağlı olan iplerini kılıcıyla kesti hızlıca etrafını süzdü hırsızlar kervanın yarısını yıkıp soymaya başlamıştı bile.Fazla direnişle karşılaşmamalarıda şaşırtıcıydı,yinede gözleri her hareket edişinde bir tehlike arıyordu,önüne bir kaç kişi çıkasada umursamadan kılıcından geçirdi.
Kervanların yiycek ve eşya dolu olan kapaklarını kırıp açtılar içindekilerini etrafa saçıp ateşe verdiler,Tabi değerli ganimetleride ceplerine atmayı unutmuyordu hırsızlar.Muhtemelen bu yoğun kargaşa ve gürültüyü biri duymuş olmalı diye düşündü Reda, üstelik yaktıkları eşyaların dumanları gökyüzünde birikmeye başlamıştı.
Bir an durup soluklandı ancak ozaman havanın ne kadar sıcak olduğunu farketti alnında oluşan boncuk boncuk terleri kolunun tersiyle sildi.Yüzündeki tatmin olmuş ifadeyle kendi yaptıkları manzaraya baktı sonuç fena değildi kervanın çoğu devrilip yakılmıştı eşyalar ve yiycekler kullanılmayacak durumdaydı.Artık gitme vakti gelmişti yerden kendi yırtıkları bir elbisenin parçasını alıp kanlı kılıcını sildi,kervanlardan ayrılıcaktıki dönüp hırsızlara baktı hala kendi aralarında ortalığı dağıtıp tiz kahkahlarla gülüyorlardı,Hırsızlar Reda'nın umrunda bile değildi "Hırsızların dokuz cehenneme kadar yolu" var diye söylendi,gelmek isteyen kadını izlerdi.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

RP Di$i

Oren_Dautry wrote:gündüzyürüyen hızla yerden doğruldu..

"ama mağradakiler herşeyi gördüler onların o mağrdan çıkmamaları gerekiyor ki ben de işimi yapabileyim, senin için birkaç zavallı ölümlünün sorun yaratacağını sanmıyorum...??"
Oren sen bir çok kişiden bahsetmişsin. Orda sadece beni gördün. Ne vilthasin griffona binip geldiğini nede cücenin benimle geldiğini gördün. Sadece beni gördün. Yanlışlıkla olduysa çok özür dilerim fakat. Benim daha sonra yapmayı planladiğım rpyi kapatıcak. :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Image

Son durum budur arkadaşlar.Kervan yağmalanmaya başlandı.Aradaki mesafe 5 round dur.

Reda kervanı çılgınca yağmalarken uzaktan kendilerine doğru ilerleyen grubu görür.Güçlü savaşçı Andero nun düştüğünü de o an farkeder.Lejyon kumandanı acilen birşeyler yapmalıdır.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Sufferly wrote:Calin arkada bıraktığı savaş seslerini hissetmişti.İçine biran bir hüzün sonrada hüznün dönüştüğü hırs ortaya çıktı.

Kervana işaret verdi ve atını hızla sürmeye başladı.En yakın zamanda kervanı 10 kasabaya ulaştıracaktı.Hayatı pahasına...
Rp dışı : Neden kervanla aramda o kadar mesafe var?Yaptığım son rp de kervana emir verdim ve atımı hızla sürmeye başladım.Kervanı hızlandırdım.Son olaylar çok saçma olmuş.Birde kervan yağmalanıyor , ama bunu ben göremiyorum. 1-2 metre önünde olmama rağmen!
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Oren_Dautry wrote:gündüzyürüyen hızla yerden doğruldu..

Güneşin keskin ışınlarının pullarını koyu kırmızıya buladığı Kyriltheas ,daywalker ın çevik bir hareketle pençesinden kurtuluşunu şeytani bir sırıtışla izledi.
Mağaraya giren cüppeli kişiyi görmüştü evet.Bu onu başlangıçta öfkelendirmişti ama nasıl olsa o minik ölümlünün işine bakılabilirdi...
Belki üzerinde birkaç büyülü eşya da vardı.bunları da kervanla beraber annesine sunabilirdi.
Annesi diyardaki nadir kudretli büyücülerden birisiydi.

"Daywalker!ölümlünün işini kendim bizzat göreceğim!
Fikrimi kabul ettiğini varsayıyorum.kervanı bana olduğu gibi getireceksin!

Kyriltheas Morien e şeytani br bakış fırlattı.

"Zeki olduğun kadar güçlüsünde.anlaşmamızı bozmayacağını düşünüyorum."

Pençesini kaldırdı,Morien in yüzünde gezdirdi.Ardından omzuna gitti.Morien bunun ne anlama geldiğini anlamamıştı.
Kyriltheas elini ondan çekti.pençeyi gözlerinin önüne yaklaştırdı.Yüzündeki hain sırıtış bir kat daha arttı.

"Eğer bozarsan Daywalker...Seni herneredeysen bulur ve yokederim!"(İntimidate)

Morien bu güç hastası,komplexli ejderi sessizlikle dinliyordu.

"Nıahahahahaha...şimdi kaybol daywalker.O* yanında olsun.
Olsunki kervanın tüm ganimetlerini buraya getirebilesin.Aahahhahaha...

O* ha!bunu sevdim gerçekten.demek ölümsüz bir bedene sahip olunsa da insan kendini tanrıcıkların sıcak kollarında huzurla yatabileceklerine inanabiliyor.Ahahahaha.
İçerdekinin ve şu uzaktaki etli hayvanın işini ben görürüm."

Hırsla karşısındaki vampiri izliyordu...
Vampirin ortamdan ayrılmasıyla beraber oyuğuna girip içerdeki yemiyle ilgilenebilirdi...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

NOT:Kervan ayrıldığında tepeliklerin arkasını izliyordun Sufferly.o yüzden arkada kaldığını varsaydım .Sen 2 round sonra orada olacaksın birebir mücadele edebilirsin.
Ayrıca Lysana" kervanı yağmaladım" demektense "kervanı yağmalıyorum" demen daha doğru bir yaklaşım olurdu.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Griffon uçuyordu ama içinde bir huzursuzluk vardı. Geride bıraktığı kişileri düşünüyordu. Gördükleri... ve Vilthas...

Albentuna İlyamain'in yanına gitmek istiyordu ama daha önce kendi prensipleri gelirdi. Hızla geriye döndü Griffon. Bir ejderhanın elinde ölmek o kadar korkunç bir düşünce değildi onun için. Keşke İlyamain'i son bir kez görebilseydi ama yardıma ihtiyacı olan birisine yardım etmeliydi. Normalde olsa sadece izler ve yargılardı ama şimdi değil. şimdi değer verdiği birisini kaybetmemeliydi. İlyamain'in onunla tanıştırdığı Lord Orenin sözcüsünü ve orada ki görmüş olduğu diğerlrinide ejderhadan kurtarmalıydı. O olmadan hiçbir şansları olamazdı!

Griffon tüm korkularını yenerek geriye dönmüş kaçmakta olduğu yöne doğru uçuyordu. Sadece İlyamain'i düşünüyor ve onun iyi olmasını istiyordu. Onun için dostlarını kurtarmalıydı. Artık yaşlanmıştı da zaten. Hayatının sonlarına doğru geliyordu ve şimdi daha önünde uzun yıllar olan birilerini kurtarması gerektiğini biliyordu.

Devasa aslan yeleli hayvan kanatlarını rüzgârla birlikte iyice açarak geriye yöneldi. "Hayır!" diye düşündü. "Her zaman kazanılacak değerler vardı. Ölüm elbette gelecekti. Bu kaçınılmazdı ama ölüm savaşarak gelmeliydi!" Savaşmayı sevmeyen ve savaşmaktan nefret eden Griffon bir kaç insan uğruna geriye dönüyordu şimdi. Onları korumak ve o ejderhanın elinden kurtarmak için geriye dönüyordu!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin , kervanın yağmalandığını görünce öfkesi 1 kat daha arttı.Yayını eline aldı ve görüş mesafesine girene kadar atını sürdü.Sonra kervana baktı ve bir kadın gözüne çarptı.Yayını gerdi ve tüm öfkesi ile gerdi.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Rhonin kervanın olduğu yere doğru baktı kervanın yağmalandığını görünce yüzüne büyük bir sırıtış yayıldı,aklından " evet görev yapıldı arkadaşlarım öldü ama görevi başardık..." diye geçirdi aklına bir an darenn gelmişti sonra aklından bu düşünceyi silmeye çalıştı ama yapamadı, sonra boğazına kılıç dayayan savaşçıya baktı kırmızı gözleri büyük bir kinle ona bakıyorlardı...Daha sonra dizlerinin üstüne çöktü etrafta hafif bir şekilde meltem vardı ve kafasını eğdi bu saçlarının meltemde hafifçe uçuşmasına neden oldu kırmızı gözleri yere bakarken kinle parlıyordu...
Aklına Darenn geldi daha da sinirlenmişti ama şu anda yapabileceği hiç bir şey yoktu...Kafasını tekrar kaldırdı elf gözleriyle ileriye Reda'nın olduğu yere baktı ve aklından " öldür onları Reda,katlet onları..." diye geçirdi saçları meltemde uçuşurken kin dolu gözlerle olacakları izliyordu...Düşünceleri kendisini zorluyordu yerdeki kılıcı alıp savaşçıya saplıyıp sonra kafasını uçurmak istiyordu ama yapamazdı şimdi olmazdı yapsa bile yakalanabilirdi en iyisi beklemek diye düşündü ilerideki olayları izlerken aklında bir plan yapmaya çalışıyordu ama bu plan öldürmek için değil kaçmak içindi...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Monsters Manual 3.5 Edition
Griffon Zeka 5
Gorath wrote: Bir kırmızı ejderle savaşmamaya kararlıydı. Savaşmayı sevmiyordu zaten ama savaşmayı sevseydi bile savaşmazdı!

Aklında tek bir şey vardı. İlyamain! Onun yanına dönebilrmek için çırpıyordu kanatlarını Griffon! Onun yanına dönmek ve hastalığının nasıl olduğunu göreblmek için! Vilthas'ı getirmesi gereken yere getirdiğini düşünüyordu artık.
Griffon ejderhayla savaşmak istemiyor ve görevini yaptığına inanıyor. Tapınağa geri dönmeye karar veriyor.
Gorath wrote:Griffon uçuyordu ama içinde bir huzursuzluk vardı. Geride bıraktığı kişileri düşünüyordu. Gördükleri... ve Vilthas...

Bir ejderhanın elinde ölmek o kadar korkunç bir düşünce değildi onun için. Keşke İlyamain'i son bir kez görebilseydi ama yardıma ihtiyacı olan birisine yardım etmeliydi. Normalde olsa sadece izler ve yargılardı ama şimdi değil. şimdi değer verdiği birisini kaybetmemeliydi. İlyamain'in onunla tanıştırdığı Lord Orenin sözcüsünü ve orada ki görmüş olduğu diğerlrinide ejderhadan kurtarmalıydı. O olmadan hiçbir şansları olamazdı!

Griffon tüm korkularını yenerek geriye dönmüş kaçmakta olduğu yöne doğru uçuyordu. Sadece İlyamain'i düşünüyor ve onun iyi olmasını istiyordu. Onun için dostlarını kurtarmalıydı. Artık yaşlanmıştı da zaten. Hayatının sonlarına doğru geliyordu ve şimdi daha önünde uzun yıllar olan birilerini kurtarması gerektiğini biliyordu.

Devasa aslan yeleli hayvan kanatlarını rüzgârla birlikte iyice açarak geriye yöneldi. "Hayır!" diye düşündü. "Her zaman kazanılacak değerler vardı. Ölüm elbette gelecekti. Bu kaçınılmazdı ama ölüm savaşarak gelmeliydi!" Savaşmayı sevmeyen ve savaşmaktan nefret eden Griffon bir kaç insan uğruna geriye dönüyordu şimdi. Onları korumak ve o ejderhanın elinden kurtarmak için geriye dönüyordu!
Buradaki meta bariz ortada. Bu seferlik karma kaybetmiyorsun fakat uyarıyorum. Ejderha Zatara ile savaşırken kaçan griffon, nedense bir anda geri dönüp sözcüyü kurtarmaya karar veriyor. Üstelik Zatar ile ejderha arasındaki anlaşmayı duymadan... bilmeden... Üstelik yaratığın zekası 5.

Son mesajının atılmadığını varsayıyorum.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Sufferly wrote:Calin , kervanın yağmalandığını görünce öfkesi 1 kat daha arttı.Yayını eline aldı ve görüş mesafesine girene kadar atını sürdü.Sonra kervana baktı ve bir kadın gözüne çarptı.Yayını gerdi ve tüm öfkesi ile gerdi.
Elf yayını gerdi oku taktı,Lejyon kumandanını_diğerlerine emirler yağdıranı seçmişti hedef olarak.Omzunun üzerinden dümdüz ileriye bakıyordu ardından kirişi bıraktı,aynı anda süzülerek hızla ilerleyen ok Reda nın göğüs zırhından içeri girdi.(-4 hp)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Harborrm ,Alfred ve Vilthas oyuğun ortasına kadar ilerlemişlerdi.Pür dikkat dışarıya odaklanmışlardı.
Evet dışarıda bir ejderha vardı.tanrıların çocukları diye tanıyorlardı onları.bildikleri sadece bir ejderha olduğuydu,çünkü sadece bir kere duymuşlardı zihinlerine nüfuz eden brutal sesi.
Duvarın kenarında bej rengi elipsik birşeyler olduğunu farkettiler.

Ejderha yumurtaları!

3 ünün de kalbine güçlü bir korku düştü.Ejderhaların muazzam güçleri hakkında yeterince hikaye ve masal duymuşlardı.

O an oyuktan çıkıp çıkmama konusunu bir kez daha düşünmeleri gerektiğini hissettiler.

Alfred_aralarında en bilge olanı_ tehlikenin yanıbaşlarında olduğunu seziyordu sanki!!!
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin bir ok daha gerdi ve bu sefer hedesi kadının bacağıydı.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Locked