frontside_air wrote:olaya bak yaa!
benden başka kimse efsun (galiba enchanyment yada öyle bişey) seçmemiş. belki de herkese güçsüz geliyor ama bence bir kişiyi ancak kendi aklının içine hapsedebilirsiniz (matrix'i hatırlayın)
o bahsettiin illusion olsa gerek. zira enchantment, nesnelere büyü yüklemekle ilgilenen okuldur.
illusion ise bana hiçbi zaman ii bi seçenek gibi gelmemiştir. sadece illusion büyüleri kullanmanın işe yaramadığı canavarların olduğnu hatırlatmak isterim. tabii constructlar da zihin büyülerine immunedir ve düşman bi büyücü, bi golem refakatinde size zor anlar yaşatabilir.
eskiden olsa envoker derdim ama bence charm herseydir sen öldürme senin içn ölsünler sen seyret en sevmediğim conjuration ama zararlı sevgili gibi vaz geçilmiyo
bence conjuration cunku gercekten ıyı bır okul Evocation da yapıyor bu cok ıyı yapamadıgı okulları unutum (2. edi) necro ıyı degıl cunku 3 tane okuldan buyu yapmamıyor ve bunlar cok guzel okullar ilizyonist cok guzel yaşayanlara karşı fakat undead? enchanter fena degıl ama bır cok pretectıonları alamıyor buda atılan her buyuyu bunyeye almak demek !!!
esasında çapraz okulları hatırlamıyorum ama undead, construct vs... ile ilgilenmeyecekseniz enchanment müthiştir... Guild büyücülerine, şehirlerden fazla çıkmayanlarda vs... tipi maceradan maceraya koşuşmayanlar spell focus+greater spell gocus ile (int veya cha da yüksekse) şehirde ilah olur... bizzat denedim de
Transmutation dır bence esas güc herşey olabilmekdir.Herşey olabilen herşeydir ve hiçbirşeydir. hiçbirşeye karşı nasıl bir savaş yapılabilir. hiçbirşeyi kim yokedebilir.dönüşüm gücünü kavramış ve ilme hakim büyücü savaşın ötesinde dir. O zaten en büyük savaşdan galip çıkmışdır. (kendiyle olan savaşdan).Hangi savaşcı veya büyücü böyle biriyle savaşabilir veya savaşmak ister?
şu transmutatıon'u biraz aça bilirmisiniz?
Aslında tüm okulların bir şema üzerinde birbirleriyle olan bağlarını göstersek(hangisi hangisinden alamaz) nasıl olur?
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
ya bunların türkçesi yok mu?
bence efsun en iyisi yani zihin etkileme charm fln neyse ingilizcesi
büyücü:çırak'ın ilk sayfasında bişey yazıyodu hatırlayan veya elinde olan varsa bi zahmet yazabilir mi? güzel bi sözdü
----------- ölüm kapısını okumayanlar burayı okumasın------------
bi de ejder kanadı'nın sonunda alfresin ejdere yaptığı büyü vardı
ve ejder yılanların samah'a yaptığı büyü
---------------- buraya kadar -----------------------------------------
Biraz saçma olmuş anket en iyi okul gibi birşey değilde hangisini tercih edersiniz daha uygun olurmuş gibime geliyor.Sonuçta karakterin görüşüne göre okuluda değişir.
Arwyl wrote:Biraz saçma olmuş anket en iyi okul gibi birşey değilde hangisini tercih edersiniz daha uygun olurmuş gibime geliyor.Sonuçta karakterin görüşüne göre okuluda değişir.
Gerçektan haklısın, ben hiç dikkat etmedim. En iyi okul diye bir şey yoktur. Hangisini daha iyi kullanırsan o senin için daha iyidir. Benim büyü sistemimde de bu böyle olacak.