---Yeminer'in Gizli Laboratuvarı(RP Ekranı)---

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Kalbini çelikler dövüyordu..Altın saçlı hayat dolu güzel bir elf kadınının ağzından kan sızıyor gözleri merhamet dileniyordu.Parlak gözlü bir çocuk annesinin saçlarını okşuyor uyanması için dualar ediyor,ağlıyordu.Yerdeki cesetler,elflerin en güzel kokulu çiçeklerinin arasında yatıyorlardı...Ve tüm bunların arkasında gözleri şaşkınlıkla büyümüş gümüş saçlı bir elf ozanı ölümün karanlık ve zehirli şarkısını duyuyordu.şokun etkisiyle sersemlemiş,gözlerinden yaşlar akarken içinde hüzün ve nefret karışıyordu.Her kimse diye lanet okuyordu..her kimse..

şehrin sınırlarında yakalanan orklardı bazılarına göre-çoğuna göre..Eldarinede böyle söylemişti,Linu.Kalbindeki gerçekleri henüz dile getirmeye hazır değildi.Ama içteniçe biliyorduki,hiçbir yaratık bu kadar zekice bir katliamı yapamazdı...Fazlasıyla şüphe uyandırıcıydı herşey.Gece sessizce küçük bir kenarda kıstırılan elfler..Bunu yapan sadece ve sadece kara elfler olabilirdi..diye düşünüyordu içinde kaynayan dehşet ve intikam duygusuyla.Orman elflerinin hüzünlü melodilerinde saklı olan hikayelerden öylesine emindiki Linu başkabirşey düşünmesine gerek yoktu..Drowlar katildi..

şimdi içindeki drow nefretinin nedenini,aklının gerilerine attığı anıları tam anlamıyla dile getiriyordu.Parmakları yaşlarla ıslanırken içindeki sıcak öfke yüreğini kavuruyordu.Elf rahibine eğdiği başının ardından göz attı.Dua eden ve kederle boğulan elf rahibini çok iyi anlıyordu.Hikayesinin ardına sıkıştırdığı karanlık düşüşüncelerini dile getirme vaktinin geldiğini biliyordu.Tam o anda o sesi duydu"Özüldüm!..."başını hızla geriye atarak neredeyse bir zamanlar duyduğunu sandığı sesin sahibine baktı.Siyah giysileri içinde grubun şüphelendiği kişi..Birkaç saniyelik sessizliğin ardından Darethin yönelişi ile Eldarininin sesini-mırıldanmalarını-elf kulakları duydu.şüpheli bakışlarını yabancıdan ayırmadan yavaşça doğruldu ve kibirli bir edayla Eldarinin yanına doğru yürüdü.Eğer bu kişiyle konuşulacaksa ilk kişi o olmayacaktı..

Eldarinin yattığı yere vardığında yatağın kenarına oturdu hafifçe.Çok sevdiği dostunun eski haline dönmesini herşeyden çok dilemişti,diliyordu..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Eniualis'in kendisini toparlaması birkaç dakikayı bulmuştu. Daha sonra dizlerinin üzerine çöktüğü yerden kalktı, gözleri dolduğu için hafif kızarmış ve gri gözleri ile ilginç bir görüntü oluşturmuştu.

Eniualis yabancının sesini duymuştu. Ona bir göz attı daha sonra da guruptaki büyücülere baktı. Hiçbir tepki vermeden az önce kendisine seslenen büyücünün yanına gitti. Bu arada hasta olan beyaz cüppeli biraz kendine gelir gibi olmuştu. Eniualis Corellon'a şükretti. Dualarına cevap vermiş ve bu adama yardımcı olmuştu. Yavaşça büyücülerin yanına yaklaştı. Ben Eniualis sayın büyücüler, bir elf ruhbanıyım. Linu ile önceden tanışıyorduk. Amacım dünyad yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek, tanrımın şefkatli ellerini onlara uzatmaktır. Ben ışığımı arıyorum ve bu yolda ne gerekirse yapacağım. Umarım sizde bana yardımcı olursunuz. Kudretli kişiler olduğunuzu görüyorum ve bu kadar kudretli kişinin ne3den bir araya geldiğini merak ediyorum. Eğer iyiliğin yolunda birleşmişseniz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım ki leydim yanınızda olduğuna göre aksini düşünmek bile zait olur.
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
Eldarin

Post by Eldarin »

Hiçbirşey...ya da herşey...ne farkederdi ki...

Eldarin gözlerini hafifçe aralamıştı,başını hafifçe kaldırdı , gözlerini hafifçe oğuşturdu.
"nerdeyim ben böyle?" aklından çıkan ilk söz bu olmuştu.
yanıbaşındaki dostlarını gördü.Linu Lan'neral,Erethan Aereos,Dareth Dridellin...

dudaklarındaki kan kurumuş ve koyulaşmıştı,güçlü soğuk bedenini terketmişti.Ve hayaller...

Artık dalga geçmiyordu bu beyaz cüppeli ile.

"Linu "dedi..."Erethan..." evet tanımıştı.hemen yanıbaşındaki diğer beyaz cüppeliye takılmıştı gözleri.Bedenini doğrulttu.

"Ben..." ince bir öksürük duyuldu."Ben iyiyim sanırım.Büyünün o harikulade enerjisi hala vücut hatlarımı sarıyor.
Evet evet ben çok iyiyim."

Yüzünde hafif bir tebessüm görüldü.bu diğer dostlarını memnun etmiş olmalıydı.
"Tanıştığımıza memnun oldum rahip kişi."Eniualis e göz gezdiriyordu.ince yüz hatları ile elf kanı taşıdığı aşikardı.
Erethan ı kesti gözleri,
"sevgili dostum.kanlar içersinde değilsin.bu beni oldukça memnun etti.açıkçası sana böyle birşey olmasını hiçmi hiç istemezdim..." sesi donuklaşmıştı.gördüklerinin birer hayal olduğunu yavaş yavaş anlıyor gibiydi.onlara(hayallerine) bir daha yüz vermeyecekti.
Ve Linu...
Elf hanımının yüzündeki memnuniyeti yakaladı genç beyaz cüppeli.yüzünün öbür tarafındaki hüzün ,kin ve nefret hiç değişmiyor gibiydi.

"Yıldızların ozanı...değişmeyen birtek sensin galiba."
Parıldayan saçlarına göz gezdirdi.evet hiç değişmemiş gibiydi.
Dareth in puslara gömülmüş hatları onu kendine çekmişti sanki.onun an be an ne acılar çektiğini hissedebiliyordu.Bu boyutötesi dostuna bir an önce yardım etmeliydi.hastalığına lanetler okudu.

"Evet arkadaşlar,artık daha dinç sayılırım,nerde şu laboratuvar gidip halledelim şu işimizi...Haha..."
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Gülümsemesi bir kahkahaya dönüştü,dostuna elini uzattı erethan,ve kalkmasına yardım etti...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

"yeraltını burayla karıştırmayın saygıdeğer büyücü" diye seslendi karanlık kişi.
"orada böyle zaafiyetlere sahip olmak yerüstünde sahip olmaktan çok daha tehlikelidir."
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Fryss ürküp cüppesinin altına girdi. Ama Dareth duyduğu aksanı tanıyordu. Oturduğu yerde gergince sinerken dudaklarında sessiz bir kelime şekillendi "Ilythiiri".
lil'grin'brin'
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Elf kadını mavimsi ellerini uzatmış heyecanla Eldarininin elini sıkıyordu.Dile getirmediği kelimeler içinde biryerlerde yankılanıyordu.Fakat gözleri mutluluğunu ifade edebiliyordu özgürce.Gözleri açıkça ruhunu sergiliyordu.Eldarinin gördüğü sıcaklık onu rahatlatmış,kendisine daha bir gelmesini sağlamıştı anlaşılan.Linu içindeki tedirginlik ve neşenin açıkça bir heyecana dönüşmesine izin verdi;uzun zamanlar beklenen şeylerin gelişini davet eder bir şekilde.Ozan coşkusunu titreyen dudakları ve ellerinde ifade ederken Eldarin değişmeyen dostunun hallerine gülüyordu belkide.Kendi düşüncelerindeki coşkuyla kıpırdayan ozan!Yada hüzünle karışık duygularla dalıp giden varlık.Ne farkederdi,ikisinide görmüştü o.Linu kulaklarında insanların kahkahaları çınlarken sanki sözcüklerin arasından sızan ince bir ses dumanı gibi gelen hafif sesi de duyuyordu.Onu tahrik eden,umut ettiğ şeyleri karanlık bir şekilde dile getiren,kendisini boğan sesler!Yavaşça yatağın kenarından kalkarken Linu kendisininde anlayamadığı bu heyecanlı ruh halinde yavaşça o tarafa yöneldi.Çok hafifçe soluyor aklını başına toplamakla kendini salıvermenin arasında kalıyordu."Artık işimize bakalım!"sözlerini beyni kabullenmeye başlasada tehlikeli bir anılar grubu ve öfkeli duygular benliğini sarmaya başlıyordu.Hisettiği korkumuydu?Hayır çok çok fazla beklediği şeyin yavaşça algılanışındaki o dayanılmaz heyecandı.Diğerlerinden kısa boyuyla-Enualisden bile-pek dikkat çekmeyen Linu yüzündeki sırıtışı hiç gizlemeyerek duruyordu."Ah evet Eldarin!"dedi herkesin duyabildiği şekilde"Artık..vakit geldi..."
Eldarin

Post by Eldarin »

Erethan ın kahkahasını genişleyen ağzıyla karşılık verdi,kırmızı cüppeli dostunun elini sıkıca kavradı,tek bir hamleyle ayağa kalktı.
Uzanan elin kendisine birden çok anlam ifade ettiğini farketmişti Eldarin.keskin bir bakış fırlattı Erethan a.ona yardım eli uzatacağı günü sabırsızlıkla bekliyordu.

Linu nun elini tutmuştu,yıldızların ozanı nın gümüş gölgelere bürünmüş saçları eldarin i çevreliyor güzel ayelfine bağımlı bırakıyordu.
Onun da içinde yankılanan sözler vardı,umut ve bilgelik taşıyan sözlerdi.şimdilik saklanmayı tercih ediyorlardı.

"Aha daha vakti gelmedi Linu ,yıldızların ozanı.Ã?nce biraz üzerinde oynamamız gerek senin." dedi.ikinci söyledikleri fısıltıyla çıkmıştı.gizlilik önemliydi onun için.

Ardından ileride bir masada meşum birinin kendi masalarına ,ve muhtemelen kendilerine seslendiğini duydu.

"yeraltını burayla karıştırmayın saygıdeğer büyücü" diye seslendi karanlık kişi.
"orada böyle zaafiyetlere sahip olmak yerüstünde sahip olmaktan çok daha tehlikelidir."

Eldarin bu gölgelerre brünmüş kişinin kim olduğunu bilmiyordu.niye böyle bir tepkide bulunmuştu birdenbire ondan da haberi yoktu.

"Yeraltını yıllarca dolaşmış ,karşılaşmadığınız yeraltı mahlukatı kalmamış gibi konuştunuz cüppeli kişi."
Sorgularcasına kendisine dönmüş Androner i izliyordu.şüphelenilen birisiydi ve kendini böle bir şekilde gözler önüne taşıması pekte alışılagelmemişti.diğer arkadaşları da_ereshin özellikle_ o yöne dönmüşlerdi.

Herşey yavaş yavaş ortaya çıkıyor gibiydi.Eldarin sabırla beklemey tercih etti.gözü dareth teydi.Fryss i yatıştırmak isterdi ama önce şu bit yeniğiyle uğraşmak gerekliydi...
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

karanlık kişi, kendisine doğru yönelen grubu dikkatlice inceliyordu. kendisine gösterilen tüm tepkileri detaylı bir şekilde inceliyordu. kendisine soru yönelten büyücüye şöyle bir göz attıktan sonra
- yeraltını yeterince biliyorum diyelim... burada bulunma sebebim de bu yüzdendir. yeraltına rehbersiz mi gideceksiniz?
dedi.
bu sözlerinden sonra ona olan ilginin artacağından emindi. kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gitmese de başka çıkar yol görmemişti.
içinden bir ses, yeminerin bu iyilik temsili grubun içine kötülük tohumlarını attığını söylüyordu.
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin in yüzü sinirli bir hal aldı.Başbüyücü birisine baktığı anda onun ciğerini okurdu.ve şimdi Androner i zeki gözlerle izliyordu.
Bu tanımakdıkları adam nerden yeraltına ineceklerini biliyordu böyle! bu gerçekten de hoşuna gitmemişti başbüyücünün.

Gruba döndü.

"Arkadaşlar,bu sorunla ilgilenmemiz gerek.Scythe işimizin ciddiyetini biliyordu ve bu meşum kişiye söylemeyecek kadar bilge.bu durumda elimizde bir tek kişi kalıyor."
Son sözler nefretle çıkacaktı ağzından.
"Yeminer..."
ciddi şüpheler yeni bir doğum yaratıyordu beyninde.hızlı düşünmeye çalıştı.lich in böyle bir hata yapacağını tahmin etmiyordu.

hafifçe arkadaşlarını süzdü büyücü.Sonra Androner e döndü.

- yeraltını yeterince biliyorum diyelim... burada bulunma sebebim de bu yüzdendir. yeraltına rehbersiz mi gideceksiniz?

"Burada bulunma sebebin yeraltını yeterince iyi bilmen mi.ahhahhaaa.niye yeraltında gezinmiyorsun o zaman.hem bu iş için oldukça güçlüsün ,bizi güçsüz gördüğün göre."
Eldarin yüzü güleç bir ifade aldı.bu gölgeler içersindeki adam hoşuna gitmişti gerçekten.

"Rehber ha!bu iş için önceden tutulmuş olman gerekirdi halbuki.Erethan sen mi tuttun yoksa bizden habersiz.söylesene ne kadar verdin bu arkadaşa?"

eldarin in gözleri hafifçe kısıldı.dinlemeye devam etti...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Linu La'neral kollarını kavuşturarak yüzünde kocaman bir gülümseme ve kalbinde büyük bir kinle Eldarine döndü."Ben sana söyleyeyim..Yeraltı kuzenlerimiz 'işlerini'gayet iyi tanırlar..Tıpkı binlerce yıldır olduğu gibi.."Elf Rahibine yüzündeki heyecanlı gülümsemesiyle"Tıpkı Evereska 'katliam'ındaki gibi!"
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

"Belli ki kimse ayarlamamış bu buluşmayı,o zaman buradaki dostumuz kendisini bize rehberlik yapmak zorunda hisseden iyi yürekli bir kimse olmalı...Hem bu yardımı sayesinde bize ihanet edebilir ve Linu hanım yüreğindeki acıyı bir nebze bastırmak için bir fırsat yakalamış olur"

dedi Erethan ciddiyetle...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

karanlık kişi, kendisine söylenenleri dinledikten sonra. yüzünde hafif bir gülümseme yaparak. yayını ayağa kalktı ve.
- cevabınızı bekliyorum. imkanınız olduğu kadar düşünebilirsiniz. Buraya kadar gelmemin sebebi sizinle anlaşma yapmaktır. Sonuçta siz, öyle ya da böyle yeminerin istediğini yapacaksınız. Size, yeraltında hayatta kalmanıza yardım edecek bir teklifte bulunuyorum. Bu teklifimde iyi yüreklilik yok, karşılıklı çıkar var. şimdi gidiyorum, içinizden bir sözcü seçin. geceyarısından sonra arkasokağa gelsin ve dostuma görüşünü bildirsin, dostumu görünce tanıyacaktır.
karanlık kişi gururlu bir gülümseme takındı suratına, cüppesini iyice önüne kapattı, kafasını öne eğdi dışarıdaki, güneşe lanet ederek kapıya doğru yöneldi, ve dışarı çıktı.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

yayını alarak ayağa kalktı.
Eldarin

Post by Eldarin »

Eldarin huzursuzlukla handan dışarı çıkan karanlık kişiyi izledi.
Ardından arkadaşlarına döndü tekrar.

"Ben bu adama(kadına) güvenmiyorum.ayrıca şiddetle şüphelendiğimiz birinin aramıza girmek istemesi oldukça ilginç."

Eldarin in aklı birçok düşünceyle dolmuştu.Yeminer in isminin de aynen ibare edilmesi onu haddinden fazla sinirlendirmişti.Burnundan soluyordu tek kelimeyle.

'Anlaşma bozuluyor sanırım.lich in ağzında bakla kurumuyor.Ne beklerdinki aptal Eldarin bu sinirbozucu ölü senin yanında olacak değildi ya!'

hüzünle başını eğdi.dareth i izliyordu.bu adama gerçekten yardım etmeliydi ,ne olursa olsun...
Locked