Lanetliler Lejyonu (Kaos Tapınağı) seçmeleri...

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Lanetliler Lejyonu (Kaos Tapınağı) seçmeleri...

Post by Raistlin »

KAOS'A KATILIN! KATLİAMA, KARANLIğA VE YIKIMA... KARANLIğIN CENNETİ İÃ?İN... HÃ?KMEDİN SONSUZLUğA...

Rüyayı görenlerin kalp atışları hızlandı. Titreşimi adeta gırtlaklarında hissediyorlardı. Boğazları kurumuştu. Gözleri karanlığa açıldığında gözbebekleri kocaman yuvarlaklardı...

Bu rüyayı görenler katliamı birinci elden yaşamışlardı...
Dünya kurulurken ölümlülere bahşedilmiş çok güçlü üç duygu vardı:
Aşk, Ã?fke ve İntikam...

Bu duygular bir ölümlünün başka birinin canına acımasızca umursamadan kıymasına yol açabilecek kadar güçlüydü... Katliam'ın, Cinayet'in ve Kaos'un Lordu bu duyguları gördü ve onu hissedenlere seslendi...

"Ã?fke... Nefret... Kin... Pişmanlık... Cinayet... Katliam... Ölüm... İntikam... Kaos... Hırs... Arzu... şehvet... Güç"

"Arzuladıkların ya da kaçtıkların bunlarsa sana yardım edebilirim... Eğer bedelini ödemeye razıysan... Kaos'u yaymak için çağırılıyorsun savaşçı... büyücü... süikastçi... katil... ya da her ne isen... Eğer ölümlü yaşamın ötesine geçmek ve sonsuza kadar var olmak istiyorsan, karanlıktan korkmamak ona sarılıp güç almak istiyorsan, Kara Alev'in ve cehennemin sonsuz gizemlerini görmek istiyorsan, günahların ve düşüncelerin ruhundaki ağırlığını taşıyabilecek kadar kudretli olmak istiyorsan... BANA GEL..."

Karanlıkta yanan bir çift göz, cenneti bile karartacak gaddarlıklarıyla ölümlüye baktı... Bu rüya onları ölene kadar avlayacaktı, karanlık kalplerini ve işledikleri günahları ona sürekli hatırlatarak...

RP DIşI: KAOS TAPINAğI, LANETLİLER LEJYONUNU KURMAYA BAşLAMIşTIR...

LEJYONDA ORDU HİYERARşİSİ GEÃ?ERLİDİR VE RANKLERİNİZİ DEğİşTİRİR, ORDUYA GİRMEK İÃ?İN
HERHANGİ KÃ?TÃ?
YA DA KAOTİC NÃ?TR
OLMANIZ GEREKMEKTEDİR

ORDUDA ALINABİLECEK RÃ?TBELER AşAğIDAKİ GİBİDİR:

1. Legion of the Damned (Düz asker)
Image
Darenn El Gothe (LANETLİLER LEJYONU)
Odhismharr (LANETLİLER LEJYONU)
Lyrad (LANETLİLER LEJYONU)
yuceeren (LANETLİLER LEJYONU)
Par-Salian (LANETLİLER LEJYONU)
DeS (LANETLİLER LEJYONU)
Starfall (LANETLİLER LEJYONU)
Xeyna_Inferno(LANETLİLER LEJYONU)
KraynS(LANETLİLER LEJYONU)

2. Legion Commander (Ã?avuş)
Image
Queen of the Damned (LEJYON KUMANDANI)
Dreamshadow (LEJYON KUMANDANI)

3. Chaos Knight (Yüzbaşı)
Image
Lysana (KAOS şOVALYESİ)
Thlyrotel (KAOS şOVALYESİ)
Hükümlü (KAOS şOVALYESİ)

4. Chaos Lord (General)
Image

5. Chosen of Chaos (Kaos Tanrısı'nın Seçilmişi *en fazla 5 kişi*)
Image
Oren Dautry (KAOS SEÃ?İLMİşİ)
Efla (KAOS SEÃ?İLMİşİ)
Changes (KAOS SEÃ?İLMİşİ)
Andero (KAOS SEÃ?İLMİşİ)

Sadece seçilmişler insanüstü güçlere sahiptir, orduda yalnızca diğerlerine karşı hiyerarşik üstünlük elde edebilirsiniz... Orduya katılmak için RP zorunludur ve YERALTINDA BİR MABED(KAOS TAPINAğI)'DE RP YAPILMALIDIR...

KAOS ARşİVİ

05.04.2005: Kaos şovalyesi Malhevian'dan Kaos Lejyonu'na özel yeni bir yapım...
Benim çok hoşuma gitti açıkçası Thlyrotel'e yüzlerce teşekkür ve tebrikler...
Buyrunuz...

Call of Chaos

Zayıflar kudretimizi besleyecek...
Her kurbanın katili daha da güçlenecek...
Kaos ve Katliam diyara hükmedecek...
Bu günün lanetlileri... geleceğin efendileri...
Last edited by Raistlin on Wed Apr 06, 2005 4:30 am, edited 13 times in total.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

**********************RPDIşI*********************************
Kaos lejyonuna katılmak isteyen oyuncular yukarıda isimleri geçen kişilerin yeraldıkları rplere katılarak onlarla temasa geçebilirler.Bu alanlar şimdilik;

Yeraltında bir Mabed

Derinliklere yolculuk

olarak yer almaktadır.
**İlk kez rp yapacak arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa yardımcı olabilirim.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

---RP DIşI---
Ben iyiyim kaos maos yenilmeye mahkum, ama saygı duyarım ki bana da anlatcak bişeyler çıksın.

Arkadaşlar anlamadım bu iş nası oluyo yani alignment falan, benim alignment'ım ne nereye yazcam ayrıca nerde RP yapcam? Bende Harpers tarzı bi örgüt kurabilir miyim iyi olur mesela
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kendini genellemelere fazla kaptırmışsın. Burası Hollywood film stüdyoları değil, iyi olan değil, güçlü olan kazanır.
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Raistlin wrote:Kendini genellemelere fazla kaptırmışsın. Burası Hollywood film stüdyoları değil, iyi olan değil, güçlü olan kazanır.
Ama her zaman kötüler daha güçlüdür, iyiler de şanslıdır hehe :wink:
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ã?ekirge bir zıplar iki zıplar, üçüncüsünü hepimiz biliyoruz zaten :D
Bol RP, savaş ve hareket arayanları bekliyoruz tapınağımıza. Klişe süper iyi olmaktan sıkılan, yalan, tehdit, blöf, kıvırma gibi RP'lerle eğlenmek isteyenlere kapımız açık. Biz eğlenmek için buradayız ;)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Orduda seçilmiş olmayan dört kişi kalmış galiba... Bu arkadaşlardan biraz gayret bekliyorum. Ölü bir ozan olarak. Bakın sonra tarihe seçilemeyen az sayıda kişiler olarak girersiniz. : ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Kinayen yerinde olsa da üzeri kapalı eleştirin anlamsız...
Başkalarını sınırlamayan bir hareketin seni neden rahatsız ettiğine anlam veremedim.
Eğer konuşmak, tartışmak istediğin bir şey varsa bana MSN'den ulaşabilirsin....
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok abi bi şey... RP senin RPen karışmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Sadece bir ordudan üst rütbelilerin genel olarak alt rütbelilerden daha az sayıda olur diye biliyordum. Tabii seninki farklı olabilir. Di mi ? ? ? Bu başlık ordu üzerinde tartışmaya ayrılmış gibi gözüktüğü için bana fikrimi söyliyim dedim. Yok burası Rp başlığı ise (mesajlardan öyle değil gibi geldi ) O zaman buraya bu konuda mesaj atmam. şey bu aralar ölü olduğum için boş vakitlerimi başka RPler hakkında fikirlerimi belirterek geçiriyorum da.. : ))
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ama şu da var sitedeki aktif kullanıcı sayısı böyleyken bütün orduyu kullanıcılardan kumayı beklemek anlamsız biraz. aktif kullanıcılarının tümünün bile bir ordu oluşturacağını düşünmek garip.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Orduları kullanıcılardan kurmak mümkün değil, bu durumda NPC'lerden kuracağız mantık olarak sayın ölü Ozan... Bu durumda level 1 karakterleri yönlendirecek olan komutanları level 7 ve 11'den seçmek fazlasıyla mantıklı... Başka sorunuz var mı ordumuzla ilgili...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Lejyon gittikçe büyüyor.Hala bir şansınız varken gelip kazanan tarafta yerinizi alın.Gücünüzün karşılığı size verilecektir tabii ki zayıflığınızın cezası da.Eğer bununla yüzleşecek kadar cesursanız gelin ve efendiyle yüzleşin.Sadece içinizdeki intikam ve nefret duygularını takip edin o sizi yönlendirir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Zayıflar ölmeye ve yerlerini yenilere bırakmaya devam ediyor.Lejyona yeni katılanlar var ve görevini başaramayıp düşenler,esir olanlar da.
İmzamda da belirttiğim şekilde Kaos güçlenmeye devam ediyor ve edecek.
Lyrad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lyrad »

ben her zaman kaosa katılırım changes sendenim biliyorsun. eğer bir ordu varsa gizli görevleri benim görevim olabilir efendi...
hırsızlık bir sanattır. hırsız is sanatçı. nasıl ki bir ressam her resmini güzel yapınca başarılı oluyorsa, hırsız da her işini iyi yaparsa başarılı olur... tek fark ise hırsızın yaptıkl
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xeyna_Inferno »

Ama olmuyo böyle daha fazla bekleyemiyorum... Kılıcımı düşmanlarımın kanıyla yıkamak istiyorum... Raistlin lütfen beni duy...!
İsim : Xeyna Inferno
Irk : İnsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
Yönelim : Choatic Evil
Post Reply