Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluşalım mı ?
Ben gelemiyorum.. üzgünüm
(Hastalık gibi mübarek günden güne yayılıyor. Sonunda bana bulaştı.
)
şaka bi yana da.. yer ve zaman konusunda mütabıkmıyız arkadaşlar..?
Yer: Bakırköy (Galeria)
Saat: 14.00
Aktiviteler: Bowling ve tavla turnuvası.
İnsani ihtiyaçlar: Sohbet, geyik (ee lazım biraz) - Yemek molası
Toplu katliam: Bakırköy sahil turu (bu karda kışta - ileri derecede zatürre sebebi ve toplu katliam ;P )
Extralar: Nargile keyfi ve diğer olası istekler..
Daha önce belirttiğim gibi arkadaşlar, çalışma sebebiyle ancak saat 15.00 gibi aranıza katılabilirim.
şaka bi yana da.. yer ve zaman konusunda mütabıkmıyız arkadaşlar..?
Yer: Bakırköy (Galeria)
Saat: 14.00
Aktiviteler: Bowling ve tavla turnuvası.
İnsani ihtiyaçlar: Sohbet, geyik (ee lazım biraz) - Yemek molası
Toplu katliam: Bakırköy sahil turu (bu karda kışta - ileri derecede zatürre sebebi ve toplu katliam ;P )
Extralar: Nargile keyfi ve diğer olası istekler..
Daha önce belirttiğim gibi arkadaşlar, çalışma sebebiyle ancak saat 15.00 gibi aranıza katılabilirim.
Only God can Judge me!
yuh artık ne en erken 19 :00 gibimi katılmayı düşünüyorsun
abi ne yaptın sen ya .... Neyse bu arada şimdi kesin yer taksim mi? bakırköymü? bunu anlamış sayılmam bir taksim deniyor bir bakırköy bir karar verirseniz ona göre yola çıkacağım yani bu arada saat 14:00 buluşmak için biraz geç değil mi? şunu saat 13:00 yapalım herkez birde nerde toplanılacaksa orada olsun 
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Sen alıştın Esen Bakırköyde, köprünün üzerinde beklemeye... Neyse arkadaşlar. Biraz beklese bir şey kaybetmez...esen wrote:Ben saat 1 ordayım yani bakırköy bekletmeyin benibir bayan bekletilmez ona göre
Neyse arkadaşlardan birisinin dediği gibi önceden haber verilince kimse gelemiyor. Ben bayramın birinci günü istanbula bir geldim tüm millet toplandı. Siteyede çıkar ayak bir mesaj atmıştım ama kimse okumamış. O gün telefonlar konuşmuştu. Bence hep böyle olmalı. Telefonun ayrı bir çekiciliği var işte...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Ben, esen, dragonfly, squan ve Quisatz_Haderah buluştuk.
Güzel oldu. Gerçi bir buluşmada neler yapılabilirse onları yaptık ama yine de güzeldi.. Günün unutulmaz anı ayrılırken yaşandı.. Esen ve Quisatz_Haderah'ın hızlı feribota yetişmek için harcadıkları çaba ve geç kalmanın verdiği rahatsızlık yetmiyormuş gibi Quisatz_Haderah'ın feribota koşarken elindeki testlerin kağıtlarının düşerek dağılmasıydı
Sadece bu kadarla kalsa yine iyi.. Neyse, testleri toparladık ve Quisatz_Haderah 100 metrelik bir koşu alanında yanlış hatırlamıyorsam 2 ya da 3 kere daha test kağıtlarının kontrolünü kaybetti.
az daha gidiyodu feribot. hala karnım ağrıyo gülmekten valla 
Güzel oldu. Gerçi bir buluşmada neler yapılabilirse onları yaptık ama yine de güzeldi.. Günün unutulmaz anı ayrılırken yaşandı.. Esen ve Quisatz_Haderah'ın hızlı feribota yetişmek için harcadıkları çaba ve geç kalmanın verdiği rahatsızlık yetmiyormuş gibi Quisatz_Haderah'ın feribota koşarken elindeki testlerin kağıtlarının düşerek dağılmasıydı
Only God can Judge me!