Logan ın hayatı için!!!

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan unholy sözlerine sadece güldü...

Horcoel sözleri ile kendine geldi...
''Horcoel biraz sakin dostum, biliyorsun bu 2 miz içinde bir sınav ,hayatlarımız için sanırsam cehenlemden geçmek lazım heralde''
dedi ve logan unholy baktı
''dimi''
logan ardından dewam eti

''bize rehberlik mi hımmm cehenlemi bilen birisi... ne kadar zamandan beri burda oldunu ne kadar zamandan beri acı çektini bilmiyen birisin unholy , senin yardım edeceğine inanmıyorum rehber demek yol gösteren kişiye denir...
sen eminim bizi en güzel yollardan götüreceksin...
bize ayak bağı olcaksan yolumuzdan çekil... ki olcaksın ''

ardından logan kapıya doğru yürümeye başladı...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Sakinim Logan..''Dedi Horcoel yavaşça..''Neden oldugunu anlamıyorum dostum ama burada beni geren birşeyler var..''Sanki birşey benle konuşmak istiyorda başaramıyormuş gibi..Sinirlerimi bozuyor..''

Horcoel garip bir bakışla adama doğru baktı..

''Demek Unholy..Sizsiniz savaşçı..''

''Unholy nin eski bir Oren inananı olduğunu anlatmıştı Oren sözcüsü Vilthas bana..Eski ve tehlikeli..Nedense hikayeyi bir bölümünden sonra kesmiş ve detaylara girmemişti..şimdi daha iyi anlayabiliyorum..Ã?yle suçlar işlemişsinki Oren seni cenneti yerine buraya layık görmüş..Yazık..''

''Unholy nin onurlu bir savaşçı olduğunu anlatmıştı Vilthas bana..Acımasız..Soğukkanlı..Ancak onurlu..''

Ardından Horcoel iç çekti ve Logan ın kapıya doğru ilerlediğini farkederek oda ilerlemeye başladı..Gözüyle bir yandan etrafı kolaçan ediyor savaşçıyı ve kara kapıyı süzüyordu..

''Neler olduğunu bilmiyorum Logan..Ancak her tür sınava hazır hissediyorum kendimi..Biliyorumki bu düşmüş savaşçı Lordumuzun iradesi olmadan bize bunları söyleyemezdi..Lordumuz bizi yönlendiriyor Logan..Ve sınıyor..Her zamanki gibi adaleti savunuyor ve koruyor..Bu sınav bizi denetleyecek Logan..Bu canları hakkedip haketmediğimizi denetleyecek..''

''Sınanacak çok yanımız olacak dostum..Sadece hakettiğimizi ispatlamalıyız''dedi yarımelf paladin ve sert bir ifade ile kapıya doğru yürüdü..

''Pekala savaşçı rehberliğini kabul ediyoruz..Haydi gidelim..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Bak Logan arkadaşın senden daha zeki, o varken seni nasıl başa getirdiler hiç aklım fikrim almıyor...yolculuğun nasıl olacağını bilmiyorum.. banada süpriz olacak ama sizin uğraşıp didindiğinizi izlemek eğlenceli olacak buna eminim."

"Oren bana kapıya kılıcımla 3 defa vurmamı söylemişti , peh yapalım bakalım, "

Unholy kılıcını çıkardı ve 3 defa kül rengi kapılara vurdu.ardından kapılar iğrenç bir gıcırtı ile iki yana açılırken aradan esen hiçliğin rüzgarları insanın benliğini donduruyordu..

"İşte burası ilk kat, hiçliğin katı.. Bence burda kesin düşersiniz fazla dayanıcanızı zannetmiyorum...."

"zira yüce Logan var yanınızda ama zannetmiyorum yeterli olucanı.."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kapıya doğru yürürken unholy nin sözleri ile durdu...

''işte sen bu yüzden,burdasın...
Lord Orenin buyruklarını sorguladığın için,ama onurlusun hala onun dediklerini yapıyorsun,neyse hadi bize yolu göster büyük savaşcı''

logan kendine gelen hiçliyin rüzgarı ile tüyleri kalktı,ama hiç bir şekilde korkmuyordu logan...

Horcoel le beraber kapıdan geçmeye başladı...
git git gide kapıya yaklaştıkça hava soğuyor,soğuk adeta bıçak gibi kesiyordu...
içersini göremiyor sadece büyük,karanlık ova gibiydi...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan ve Horcoel içeri girince anladılar niçerisi karanlık değildi.. birbirlerini çok rahat açık seçik görüyordu, burası hiçlikti. sonsuz bir hiçliğin ortasında duruyorlardı..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan sağına baktı soluna baktı
dostunu gördü...
ona baktı....

logan kılıcını cıkardı sağına soluna baktı

hımm
''burası cok renksiz biraz renklendirelim..

ve kılıcının keskin yeri ile parmağında küçük bir yara açtı kanın biraz yerde birikmesi için 9-10 damla damlatı...
ve kanın hareketini
izlemeya başladı...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Yerde biriken kan damlaları bir süre toplandıktan sonra belli bir yöne doğru akmaya başladılar..

(DM: çok güzel bir düşünce tebrik ederim....)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kanın gittiği yöne doğru bir adım atı sonra dostu olan Horcoel
'' hadi takip et beni dostum''

kanın ilerlemesi ile birlikte... loganda kanın arkasında giderek kan dan oluşan o çizgi biçimde ki küçük nehri izlemeya başladı...
gitikleri yönü bilmiyorlardı ama bir umutla izliyorlardı o kan nehrini.

Oyuncu Rp Dışı : Ã?retmenimiz iyidir,ayıptır sölemesi.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Unholy alkışlamaya başladı

"belkide göründüğün kadar aptal değilsindir.. Seni biraz gözlemlesem fena olmayacak..."
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kanı takip ederken
unholy nin sözlerini duyudu...
gözleri kanda yürüyerek

'' aaa sen burdamıydın,bizde kayıp oldun zanetik,ee savaşcı bu kan senden daha iyi bir rehber''

logan
sonra içinden düşündü ...

''bu kanı çeken şey nedir acaba ...''

''yüce Orensen bize doğru yolu gösterisin ,senin kutsamanı daima üzerimizde hisetmemizi sağla..''
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel gülümseyerek bir an için Logan in iğleneyici tavrını destekler gibi davrandı..Sonra Logan ın omzuna dostça vurarak seslendi..

''şovalyeye bu kadar kaba davranma Logan..''Dedi içten bir gülümseme ile..''Vilthas ın bana anlattığına göre Lord Oren in ilk tapınak şovalyesi ve komutanıymış..İyide olsa kötüde olsa bu başardıklarını etkilemez..Saygı duyulması gereken bir şahsiyet..Hem zaten cezasını çekiyor..Hiçbir şeyin ona buradan çok acı vereceğini sanmıyorum..''

İlerlemeye devam ettiler şovalyeler..Kan birikintisi onları nereye götürüyorsa artık..Horcoel bunun çıkış noktası olduğunu umuyordu..Sessizdi bu ara herkez..Horcoel umursamadan Unholy i süzmeye başladı..Bir şovalye nasıl bu hale gelebilirdi..

''Düşmüş şovalye Sir Unholy..Size birşey sormak istiyorum..Uzun bir süre daha beraber dolaşacağız bu kayıp diyarlarda..Aklıma sizinle ilgili takılan bir soru var..Nasıl olurda Lord Oren in böyle güçte ve bilgelikte bir şovalyesi bu hale gelebildi..Hakkınızda hala söylentiler dolaşıyor diyarda..Lord Oren adına girdiğiniz riskler ve yaptığınız savaşlar..Merak ediyorum..Bir şovalye ile tanrısını birbirlerinden bu derecede nefret etmesini sağlayacak olay nedir..''

Horcoel acı ve hüzün dolu bir ifade ile düşmüş şovalyeye çevirdi bakışlarını..Bilirdi şovalye olmak kolay değildi ve adanmışlık gerektirirdi..Unholy hakkında bildikleri ise sadece duyduklarından ibaretti..Büyük bir günahından bahsedilirdi Unholy nin..Bu nasıl bir günahtı..Ve adaletin tanrısı Lord Oren i bu kadar kızdıracak ne yapmıştı bu düşmüş şovalye..Merak ediyordu...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Sevgili Lordunu Oren benim kendime ait bir benliğimin olmasını kaldıramadı..belkide ismimin ondan önde gitmesine katlanamadı ve işte burdayım...O köle istiyordu savaşcı değil ben de olmadım..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

logan wrote: ''yüce Orensen bize doğru yolu gösterisin ,senin kutsamanı daima üzerimizde hisetmemizi sağla..''
Logan ın duası içindeki boşlukta yankılandı ama hiçbirşey hissetmemişti, bu sefer yalnızdı...Bu sefer üstünden gelmesi gereken şey tanrısıydı.. Oren hayata çok önem verirdi ve onun gözünde hayat ancak başka bir hayatla eş tutulabilirdi. Ölenbirinin de acil ve önemli bir sebep olmadıkça geri dönmesine karşıydı..,

Evet, bu sefer karşısında Oren vardı..
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel önce boşlukta yankılanan sesleri işitti..Logan ın duası..Ardından bir saniyeliğine Logan a baktı..

''Dostum bu sınavda yanlızız..Haketmediğimiz taktirde bu yaşamları almamıza izin vermeyecek Lord Oren..Lordumuz Bizi izliyor..Sınıyor..Hadi dostum devam..Diyarda bize ihtiyaçları olan yaşamlar için dostum..Devam..''

Horcoel iç çekerek yürüyüşüne devam etti..Bu sırada düşmüş şovalye Unholy nin sözlerini işitmişti..

''Sevgili Lordunuz Oren benim kendime ait bir benliğimin olmasını kaldıramadı..belkide ismimin ondan önde gitmesine katlanamadı ve işte burdayım...O köle istiyordu savaşcı değil ben de olmadım..''

Horcoel gözlerini açarak boş boş baktı birkaç saniyeliğine..Biliyorduki Adalet in tanrısı Lord Oren böyle şeyler yapmazdı..Ancak belki..Kaos tarafından yutulmuş Oren yapmış olabilirmiydi..Ancak Kaos tanrısı Oren yokolmuştu..Sadece geçmişten bir anıydı..Silik bir anı..Lord Oren içindeki kaosla savaşıp onu yenmişti..

''Sir Unholy..Bence olayları yanlış yorumlamaktasınız..Sorularınızın cevabı sadece kalbinizde saklıdır..Ve kalbinizide vücudunuz uzun zaman öcne terketmiş..Eğer kalbinizi kabul etseydiniz cevabı sizde görebilirdiniz..''

''Siz zamanında Kaos un tanrısı Lord Oren e taptınız Sir Unholy..Ve bilinen şudur ki kaos bencildir ve her zaman en güçlü olmak ister..Sürekli bir değişim içerisindedir kaos..Asla birisinin uzun süre başta olmasına tahammul edemez..Değiştirir..Siz kaosa olan inancınız tarafından yutuldunuz Sir Unholy..Ayrıca sizin inandığınız Kaos tanrısı Lord Oren uzun zaman önce öldü..Artık sadece adaletin tanrısı Oren var..''

Horcoel ciddi ve saygılı bakışlarla düşmüş şovalyeyi incelemeye devam etti..

''Burada bulunuşunuzun sebebide inanıyorum ki budur saygıdeğer şovalye..Kaos un tanrısı sizi yenilik ve kaos adına buraya gönderdi..Ve adaletin tanrısı ise kaos için yaptıklarınızdan dolayı sizi cezalandırıyor..Adalet in tanrısı diyorum Sir Unholy..Bizi olduğu kadar sizi de sınıyor..Bence hala sizin için bir umut kırıntısı görüyor olmalı..Yoksa size bu şekilde güçlü bir irade vermezdi..Burası onun boyutu..Ne kadar güçlü olursanız olun bir tanrıyı kendi boyutunda yenemessiniz..Gerek irade ile..Gerek fiziksel olarak..Lord Oren hala size bir şans sunuyor Sir şovalye..Buda sizin için bir sınav..Ve bu sınav Kaos için yaptıklarınızı geride bırakıp kendinizi bağışladığınız zaman sonaerecektir kanaatimce..''

''Kaos un tanrısı Oren öldü Sir Unholy..''

''Bu durumdan kurtulmanız için yapmanız gereken tek şey içinizdeki kaos kırıntılarını bırakıp tövbe etmek..Burada duruşunuzun tek nedeni Kaos için yaptıklarınız..Tövbe edin Sir Unholy..Ozaman adaletin tanrısı size iç huzurunuzu bağışlayacaktır emin olun..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Hahaha güldürme beni şovalye.. Koasun tanrısı ORen in dediklerini yaptığım için mi Adaletin tanrısı Oren beni cezalandırıyor.. Ciddi olamazsın... kendi hatalarını benim üstünden telafi edecek kadar sefil mi yani.. sanmıyorum...hem burda kendi irademe sahip olmasam çektiğim acıları hissetmezdimki..."

Tövbe etmek ha, hiç böylesine şakacı bir şovalye görmemiştim, ya da fazla safsın..
Locked